artikler-forbrukslan.jpg

re:member forbrukslån

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Våre tips om forbrukslån

Har du uforutsette utgifter eller har du lyst til å gå løs på drømmeprosjektet? Da kan et forbrukslån fra re:member være et godt alternativ for deg.

Med re:member forbrukslån kan du kvitte deg med uforutsette utgifter og starte med et prosjekt du lenge har tenkt på. Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til. Nederst på denne siden finner du en rekke artikler med nyttig informasjon om forbrukslån.

Realiser prosjektet ditt med et forbrukslån

Om du ønsker å pusse opp hytta, kjøpe en ny bil eller reise til andre siden av kloden er opp til deg å bestemme. Med et forbrukslån på opptil 350 000 kroner har du høy fleksibilitet og muligheter til å bruke pengene på det som er viktig for deg.

Forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som innebærer at du ikke må stille med kausjonist eller at vi må ta pant i noen eiendeler. 

Hva er forbrukslån

Pusse opp hjemme?

Nordmenn bruker 70 milliarder kroner i året på oppussing av bolig. Dette kan bidra til å gjøre boligen mer attraktivt for salg eller rett og slett øke trivselen hjemme. Søker du om forbrukslån i dag kan du ta fram malerkosten allerede i morgen.

Skal du pusse opp badet? I så fall bør du være ekstra nøye med å følge byggtekniske forskrifter for våtrom, som innebærer at man må benytte fagfolk og autoriserte håndverkere der man ikke kan gjøre jobben selv. Slurver du kan du risikere råte, fukt og mugg.

Det er mye man kan gjøre selv også. Rivejobben gjør du enkelt unna på egen hånd, så lenge du er sikker på hva du kan rive og ikke. Derfor anbefaler vi befaring av boligen din før du går løs på veggene med slegge og brekkjern.

Forbrukslån lånekalkulator

Lurer du på hvor mye du kan låne hos oss? Med re:members lånekalkulator kan du velge beløp for hvor mye du ønsker å ta opp i forbrukslån, samt hvor lang nedbetalingstid som passer best for deg og deretter kommer månedskostnadene opp. Skal du kjøpe ny campingvogn eller pusse opp badet, er lånekalkulatoren vår hendig.

Dersom du har ubesvarte spørsmål angående forbrukslån, har vi samlet all relevant informasjon på denne siden. Hva er forbrukslån? Hvordan er søkeprosessen? Hva er renten på lånet? Hva gjør jeg hvis jeg allerede har flere andre smålån? Sjekk ut de nedenstående artiklene - de gir deg svarene du trenger.

Har du ikke et forbrukslån fra re:member, så kan du søke her.