kredittkort-forbrukslan8.jpg
  1. Start
  2. Forbrukslån
  3. Lånekalkulator

Lånekalkulator

re:member forbrukslån

Om du ønsker å realisere drømmeprosjektet, kan re:member forbrukslån være midt i blinken for deg. Du kan låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet som du kan bruke til akkurat hva du vil. Bruk vår lånekalkulator nedenfor til å sjekke hvor mye du kan låne. Ved å velge ønsket lånebeløp og den nedbetalingstiden som passer best for deg, får du raskt opp hvor mye du må betale i månedlige utgifter på lånet.

Lånekalkulator

Lånebeløp

Ønsket nedbetalingstid

Beregnet månedskostnad

  • ,- per mnd ved 7,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr
  • ,- per mnd ved 12,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr
  • ,- per mnd ved 15,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr
  • ,- per mnd ved 19,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr
Par ved spisebordet. Refinansiering av smålån kan forenkle hverdagen.

Ingen krav til sikkerhet

Med forbrukslånet fra re:member trenger du ikke stille sikkerhet i for eksempel fast eiendom. Det betyr at om du får forbrukslånet innvilget, kommer pengene raskt inn på kontoen din. I enkelte tilfeller kan lånet bli innvilget på dagen. re:member forbrukslån gir deg trygghet, da du alltid har penger i bakhånd i tilfelle noe skulle skje.

  • Lån fra 10 000 til 350 000 kroner
  • Inntil 12 års nedbetalingstid
  • Rente fra 7,95 % til 19,95 % avh. av kredittvurdering
  • Forbrukslånet bruker du til hva du vil
Kvinne maler bord. Få hjelp til å realisere drømmen med et forbrukslån.

Lån til oppussing

Nordmenn er faktisk i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og sammenlagt bruker vi nærmere 70 milliarder kroner i året på å fikse på boligen vår – innvendig som utvendig.

reisetips.jpg

Reis og opplev verden

Nordmenn reiser som aldri før, og hvem vil vel ikke oppleve andre kulturer, kulinariske opplevelser eller utforske steder de aldri har vært før på reise? Her finner du både inspirasjon og gode tips til drømmereisen.

forny-hjemmet-mobler.jpg

Forny hjemmet

Det kan være et stort prosjekt å fornye hjemmet, og store oppussingsarbeid tar du gjerne med litt større mellomrom. Likevel kan det være enkelt å fornye boligen uten at du trenger å bruke hammer, spiker og malekost.

re:member forbrukslån: Lån fra 10 000 til 350 000 kroner. Renten er fra 7,95 % til 19,95 % avhengig av individuell kredittvurdering. Nedbetalingstiden er mellom 1 og 12 år.