kredittkort-forbrukslan7.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Vil du bli kvitt gebyrer og høy rente?

Har du flere smålån, ulike avbetalingsløsninger og flere kredittkort, kan det absolutt være et godt alternativ å vurdere et forbrukslån for å refinansiere annen gjeld.

Du kan spare mye på å samle noe av gjelden din i ett forbrukslån. Du får lavere rente og du slipper å måtte betale mange unødvendig gebyrer. På et forbrukslån får du lavere rente enn på de aller fleste avbetalingsordninger og kredittkortgjeld. Har du flere kredittkort kan det lønne seg å beholde bare ett og innfri de andre innbakt i et forbrukslån. På den måten får du, i tillegg til å spare penger hver måned på lavere rente og gebyrer, færre kreditorer å forholde deg til.

Det er lett å la seg friste av null kontant

I dag kan du handle alt fra klær, TV’er, datamaskiner og spillkonsoller, til møbler og reiser på kreditt. Og det er lett å la seg rive med hvis du virkelig ønsker deg noe. Ofte blir du fristet med lave månedlige avdrag og opp til flere måneders betalingsutsettelse. Det som imidlertid ikke kommer like tydelig fram i disse kampanjene er den høye renten du må betale på totalgjelden. Ofte kunne du fått både to og tre TV’er for den prisen du til slutt må betale hvis du hadde gjort opp der og da.

Du får lavere rente på et forbrukslån

re:member forbrukslån tilbyr lånebeløp fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet til en rente mellom 8,30 % og 20,70 %. Rentesatsen du får er avhengig av hvor stort beløp du ønsker å låne og hvor lang nedbetalingstid du ser for deg. I tillegg vil en individuell kredittvurdering være med på å fastesette renten på lånet ditt.

Får du lånet innvilget og kan refinansiere annen gjeld, vil du sammen med utbetalingen av hele beløpet få en oversiktelig nedbetalingsplan for hele låneperioden. Har du plutselig bedre råd en måned, kan du betale inn mer i avdrag enn det som nedbetalingsplanen viser. Ditt totale lånebeløp vil da bli redusert tilsvarende det du betaler inn ekstra. Når som helst kan du om ønskelig innfri hele lånebeløpet uten at det påbeløper ekstra kostnader.

Sjekk hvor mye du må betale hver måned

På våre nettsider finner du en lånekalkulator som er svært enkel å bruke. Ved å justere på to parametre; lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, kan raskt og enkelt se hva du må ut med i månedlige avdrag for det beløpet du ønsker å låne. Du kan også søke om forbrukslån fra re:member direkte fra lånekalkulatoren