hvor-mye-kan-jeg-lane.jpg

re:member forbrukslån

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Hvor mye kan jeg låne?

Noen ganger kan du ha behov for litt ekstra penger i hverdagen. Da kan et forbrukslån være løsningen, men hvor mye kan du låne?

Plutselig kan det oppstå uventede utgifter, som at du må kjøpe ny vaskemaskin eller betale en dyr reparasjon på bilen. Andre ganger kan det skje noe hyggelig, som at du endelig får mulighet til å reise på drømmeferien eller du har tid til å starte på oppussing av hjemmet ditt.

Hva avgjør om jeg kan få et lån?

Det kommer an på betjeningsevnen din, altså hvor mye du har råd til å betale hver måned. Når du søker om lån hos oss foretar vi en individuell kredittvurdering, som er med i vurdering av om vi kan godkjenne søknaden din og hvor mye du kan få i lån. 

For å søke om forbrukslån fra re:member er det i tillegg tre minimumskriterier du må oppfylle:

  • Du må være over 18 år
  • Du må ha en fast inntekt
  • Du kan ikke ha registrerte betalingsanmerkninger

Les mer om hva som avgjør om du får et lån.

Hva påvirker hvor mye et lån koster?

Hvor mye et lån koster er avhengig hvor stort lånet er, renten du får og nedbetalingstiden. Når du søker om lån kan du selv justere lånebeløp og nedbetalingstid. Renten, lånebeløpet og nedbetalingstiden du faktisk får bestemmes ut fra kredittvurderingen din av banken du søker om lån i. I tillegg kommer det gebyrer og avgifter – disse ser du enkelt i den effektive renten

Hvor mye kan jeg låne?

Hos re:member kan du søke om å låne fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Men husk at når du legger inn ønsket lånebeløp i søknadsskjemaet, får du ikke automatisk det du søker om.

Basert på den individuelle kredittvurderingen, får enkelte lånesøkere innvilget et lavere beløp enn de ønsker. Uansett hvilket lånetilbud du får er tilbudet uforpliktende, og du kan takke nei dersom du ønsker det. 

Hva om jeg får avslag?

Hvis du får avslag på søknaden din, betyr ikke det nødvendigvis at du er en dårlig betaler. Det kan helt enkelt bety at med utlånspraksisen vår og informasjonen om deg vi har tilgang til, dessverre ikke kan godkjenne søknaden din. 

Andre årsaker til avslag på søknaden din kan være at du ikke har betjeningsevne, at lånebeløpet er for høyt i forhold til inntekten din eller at du har betalingsanmerkninger. En annen årsak kan være at du allerede har for mye usikret gjeld. Dette kan du selv sjekke i Gjeldsregisteret AS.

Har du spørsmål om dette er du velkommen til å kontakte oss. Du kan også ta en kikk i spørsmål og svar om forbrukslån.

Forbrukslån fra re:member

Hos re:member kan du som nevnt søke om å låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Pengene du får innvilget kan du bruke til akkurat det du ønsker.

Lurer du fortsatt på hvor mye du kan låne? Da kan du prøve lånekalkulaturen vår. Der kan du se hvor mye lånet koster deg totalt og per måned, og hvordan lånebeløpet og ønsket nedbetalingstid påvirker månedsbetalingen.

Her kan du sende inn en søknad om forbrukslån fra re:member – det er gratis og helt uforpliktende.