hvor-mye-kan-jeg-lane.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Hvor mye kan jeg låne?

Noen ganger får vi et behov for litt ekstra penger i hverdagen. Det kan være plutselige utgifter som oppstår, eller at vi endelig ønsker å oppfylle drømmen om ferie eller oppussing. Da kan et forbrukslån være løsningen, men hvor mye kan du låne?

For å søke om forbrukslån fra re:member er det enkelte minimumskriterier du må oppfylle. For det første må du være over 18 år. Du må også ha en fast inntekt. I tillegg er det viktig at du ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.

Les om hva inkassovarsel er her.

Hvor mye kan du låne?

Hos re:member kan du søke om å låne fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Men selv om du plotter inn ønsket lånebeløp i søknadsskjema, er det ikke automatisk slik at du får det.

Når du velger å søke om kredittkort eller forbrukslån vil det bli utført en kredittvurdering for å avgjøre betalingsevnen din. Det er denne kredittscoringen som bestemmer om du får innvilget ønsket lånebeløp og til hvilken rente.

Enkelte lånesøkere får innvilget et lavere beløp enn ønsket, basert på den individuelle kredittvurderingen av økonomien. Uansett hvilket lånetilbud du får, er tilbudet uforpliktende og du kan takke nei dersom du ønsker det.

Hva om du får avslag?

Har du opplevd å få avslag på søknaden din, trenger det ikke nødvendigvis å bety at du er en dårlig betaler. Det kan helt enkelt bety at vi, med vår utlånspraksis og den informasjonen vi har tilgang til, dessverre ikke kan godkjenne søknaden din. Har du spørsmål til søknaden din er det bare å kontakte oss.

Se også vår liste med spørsmål og svar til forbrukslån her.

Forbrukslån fra re:member

Hos re:member kan du som nevnt søke om å låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Pengene du får innvilget kan du bruke til akkurat det du selv måtte ønske. 

Lurer du fortsatt på hvor mye du kan låne, kan du benytte deg av lånekalkulatoren vår for å se hvor mye lånet koster deg i sin helhet og per måned. Du kan i tillegg se hvordan lånebeløp og ønsket nedbetalingstid påvirker månedsbetalingen. Her kan du sende inn en uforpliktende søknad om forbrukslån fra re:member.