Mann kjører bil. Bli forsikret med re:member kredittkort.

Fordeler med forbrukslån

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

De fleste vet at en spareprosess kan være langtekkelig og drøy. Med regninger og utgiftsposter opp og i mente kan drømmen du sparer til virke langt utenfor rekkevidde, særlig om det er snakk om større prosjekter, lengre ferier eller uforutsette utgifter. Da kan det være greit å fremskynde prosessen ved å ta opp et forbrukslån.

Du trenger ikke vente lenger

Forbrukslån uten sikkerhet gir deg større frihet, og med en rente som bestemmes på bakgrunn av lånebeløp, nedbetalingstid og kredittvurdering er du trygg på at du kan dra nytte av lånet med god oversikt. Samtidig er det mange fordeler med forbrukslån – kanskje er ikke den nye bilen, den perlehvite strandferien eller det membranbelagte badet så langt unna som du trodde?

Fordeler med forbrukslån

Har du behov for å pusse opp badet, kan et forbrukslån være et godt alternativ. Dette er det dyreste å pusse opp, og samtidig det rommet det er viktigst å pusse opp etter gjeldende retningslinjer. Om du får innvilget lånet ditt kan du vinke farvel til avløpsproblemene og legge på ny membran – men husk at du må forholde deg til forskrifter og tekniske krav til bad. Gjør du feil her kan det koste deg dyrt senere. Les mer om å pusse opp bad her.

Er behovet for å komme seg bort mer nærliggende enn å jobbe og slite hjemme? Kanskje har du behov for fritid, og kjenner på kroppen at det eneste du vil nå er å ligge i dvale i 25 pluss på en vakker sandstrand? Det er bare å starte planleggingen, snart sitter du på direktefly til din drømmedestinasjon.

Det er mange fordeler med forbrukslån

Med re:member forbrukslån kan du bruke pengene på hva du måtte ønske. Totalkostnaden blir mindre jo kortere nedbetalingstid du velger, og du kan når som helst velge å innfri hele lånet uten ekstra utgifter.

Bruk lånekalkulatoren vår for å få se hvor mye lånet vil koste deg. Her får du også oversikt over hvordan lånebeløp og ønsket nedbetalingstid påvirker månedsbetalingen din.

Du kan søke om et forbrukslån fra re:member her.