Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Priser og vilkår for re:member black kredittkort

Når du bruker re:member kredittkort har du inntil 45 dagers rentefri kreditt. Ved forfall kan du velge å utsette deler av betalingen og betale i det tempo som passer deg og din økonomi. Du får en kredittgrense etter en individuell kredittvurdering og kan gi deg inntil 150 000 kroner. re:member kredittkort har ingen årsgebyr. Under ser du fullstendig oversikt over priser, kostnader og vilkår knyttet til re:member kredittkort.

 

Årspris 0 kr
Varekjøpsgebyr 0 kr
Etableringsgebyr 0 kr
Tilleggskort 0 kr
eFakturagebyr 0 kr
Gebyr papirfaktura 10 kr
Kontantuttak i minibank 35 kr + 1 % av uttak
Kontantuttak i bank* 75 kr + 1 % av uttak
Overføring fra kort til konto 35 kr + 1 % av beløpet
Nominell rente 2,13 % (25,57 % per år)
Effektiv rente (per år) 30,33 % per år**


*) Bruk av kort hos Posten beregnes som kontantuttak i bank

**) Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Fullstendige vilkår for re:member black kredittkort

 

NB! Når du bruker kredittkort i utlandet, pass på at prisen du handler for ikke blir omregnet til norske kroner av brukerstedet. Du kan risikere at beløpet blir omregnet til norske kroner med en ufordelaktig høy valutakurs. Når din korttransaksjon fra utlandet kommer til oss i utenlandsk valuta vil vi påse at omregningen til norske kroner skjer med mest mulig fordelaktig valutakurs for deg.

Fakturering
Regning sendes én gang i måneden. Denne kan mottas per post eller som eFaktura. Regningen gir en ryddig oversikt over kjøp og uttak foretatt med kredittkortet. Ved betaling innen forfall påløper det ikke renter. Du kan når som helst betale inn hele summen eller deler av utestående saldo. Det må betales et minimumsbeløp hver måned som vil tilsvare 1/60 del av utestående lån og gebyrer, med tillegg av påløpte renter. Gebyrer, eksempelvis purregebyr og overtrekksgebyr, kan tilkomme. Minimumsbeløpet tilsvarer første månedsbetaling ved et serielån på 5 år. Minimumsbeløpet er alltid minst 150 kr. Du kan når som helst kontakte oss for å avtale fakturering av totalt utestående kreditt. 

Du har også mulighet for få utsettelse av regningen på kredittkortet. Les mer om betalingsfri måned.

Kontonummer
Kontonummer for innbetaling er 3207 40 68323. Betalingsinformasjon fremgår også på din faktura fra re:member.

Andre gebyrer:
Valutapåslag: 1,75 %
Purregebyr: 35 kr
Overtrekksgebyr: 125 kr*
Erstatningskort: 0 kr

*Overskrider du den innvilgede kredittgrensen vil du bli belastet med et overtrekksgebyr.


Enkel renteberegning
re:member har enkel renteberegning. Du betaler kun renter på beløp som er ubetalt etter forfallsdato. Dette gjelder både for varekjøp og kontantuttak. 

Brukersteder
Du kan bruke kortet på brukersteder og i minibanker merket med Mastercard. Vi anbefaler at du benytter et kredittkort som re:member til å betale med når du handler på nett. Vi gjør oppmerksom på at kortet er sperret for pengespill på internett.

Søk om kredittkort