lane-penger.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Låne penger - dette er viktig for oss

Det finnes mange grunner til at du trenger å låne penger, og skulle behovet melde seg er det flere tilbydere å velge mellom. Men det kan være vanskelig å finne den som passer deg best. Her kan du lese om kriteriene mange ser etter når de skal låne penger.  

Vi har gjennomført en undersøkelse om re:member forbrukslån, og våre kunder har svart at spesielt disse tre kriteriene er viktige når de skal søke om forbrukslån: Smidig søknadsprosess, hvor lang tid det tar å få svar på søknaden og utbetalingen av lånet.

En smidig søknadsprosess når du skal låne penger

Så mange som 84 % oppgir at søknadsprosessen er viktig når man skal låne penger. Hos oss er denne prosessen automatisk. Så fort du har fylt ut all nødvendig informasjon i søknadsskjema blir det sendt til våre systemer for behandling.

Sørg for at alt du fyller ut er riktig. Det kan oppstå forsinkelser om du har skrivefeil i navnet ditt eller oppgir et feil tall i bankkontonummeret ditt. Dersom det skulle vise seg at du har tastet feil, vil du ved behov bli kontaktet for mer informasjon, og i dette tilfellet vil dataen som i første omgang gikk gjennom den automatiske prosessen, bli sjekket manuelt.

Svar på søknaden om lån

Det andre trinnet når du søker om lån, er så klart svaret på søknaden – og dette er et viktig kriterium ifølge våre kunder. Dersom du fyller ut riktig informasjon og søknaden din oppfyller alle nødvendige krav, vil du motta et uforpliktende tilbud om et re:member forbrukslån.

Utbetaling av lånet  

Det siste siste trinnet i en søknadsprosess og nok et viktig kriterium, er utbetalingen av selve lånet. Du velger selv om du ønsker å takke ja til tilbudet du mottar fra oss. Dersom du har bestemt deg for å takke ja, er det både trygt og effektivt å signere med BankID.

BankID er personlig elektronisk legitimasjon, og er knyttet til fødselsnummeret ditt slik at du ikke trenger å vise annen legitimasjon. Bruk av BankID har den høyeste sikkerhet og er juridisk bindende – bruker du det blir også behandlingstiden betydelig kortere.

Når vi har mottatt signeringen vil lånet bli utbetalt. Dette skjer vanligvis i løpet av noen få virkedager.

Låne penger med re:member forbrukslån

Hos re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Renten varierer fra 8,95 % til 20,70 %, og den bestemmes ut fra en individuell kredittvurdering.

Ved å bruke den hendige lånekalkulatoren vår, vil du få en god oversikt over hva lånet vil koste deg, slik at du ikke får noen ubehagelige overraskelser. Ved å skyve på to parametre, lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, vil du kunne se hva lånet vil koste i måneden med ulike renteeksempler. 

Det er helt uforpliktende å søke om forbrukslån fra re:member.