Forbrukslån

Lån fra 10 000 til 350 000 kr og bruk forbrukslånet på hva du vil. Søk om et uforpliktende tilbud.

Fordeler med re:member forbrukslån

  • Et lån uten sikkerhet
  • Hjelp til uforutsette utgifter
  • Rente fra 8,95 % til 20,70 % avhengig av individuell kredittvurdering og kundeforhold

Låneeksempel: 175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

 

Forbrukslån-kalkulator

Lånebeløp

Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kr. Du kan velge ønsket beløp på lånesøknaden. Beløpet du får låne baserer seg på en individuell kredittvurdering.

Ønsket nedbetalingstid

Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån opptil 5 år. Nedbetalingstid ved refinansiering opptil 15 år.

Nedbetalingstid over 5 år er kun mulig ved refinansiering av annen gjeld. Dette er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer.

Beregnet månedskostnad

Vi tilbyr en lånerente fra 8,30 - 20,70 %. Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering.
  • per mnd ved 8,95 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalt kr
  • per mnd ved 10,30 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalt kr
  • per mnd ved 16,30 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalt kr
  • per mnd ved 20,70 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalt kr

Søk helt uforpliktende og se hvilken rente du får på lånet ditt basert på en individuell kredittvurdering.

lanekalkulator.jpg

Hva er et forbrukslån og hvem kan søke om det?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som betyr at vi ikke tar pant i eiendelene dine. Forbrukslånet kan du bruke på hva du selv ønsker. 

Vi opptatt av at du har mulighet til å tilbakebetale forbrukslånet og at det passer din økonomiske situasjon og hverdag. Derfor har vi noen minstekrav som du bør oppfylle før du sender inn en søknad. Du må ha fylt 18 år, du har ingen betalingsanmerkninger og du har fast inntekt. Det er helt uforpliktende å sende inn en søknad.

Se videoen for å lære mer. 

Om re:member forbrukslån

 

Lånebeløp:             Fra 10 000 til 350 000 kr
Rente: Fra 8,95 % til 20,70 % avhengig av individuell kredittvurdering og kundeforhold. 
Papirfaktura: 0 kr
Termingebyr:
Etableringsgebyr:
45 kr
Fra 990 til 1 590 kr*
Nedbetalingstid: Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån er opptil 5 år. For refinansiering opptil 15 år.

*) Etableringsgebyret avhenger av størrelsen på ditt lån og fremgår ved avtaleinngåelse. Les mer om etableringsgebyr.

Se fullstendige lånevilkår

Låneforsikring - en ekstra trygghet

Med låneforsikringen kan du få en økonomisk sikkerhet om noe uforutsett skulle skje. Låneforsikring Plus betjener blant annet dine månedlige forpliktelser på ditt lån ved blant annet arbeidsledighet og arbeidsuførhet. Les mer om låneforsikring.

Forbrukslån fra en trygg finansaktør

Entercard Norge, filial av Entercard Group AB står bak re:member, og er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. I tillegg til forbruklån tilbyr re:member også kredittkort og refinansiering

Å sende inn en søknad er helt uforpliktende. Om du får et tilbud kan du velge å godta tilbudet og signere avtalen enkelt med BankID eller BankID på mobil.

 

 

Smarte tips om forbrukslån

Her kan du lese om gode tips og råd om forbrukslån. Du kan blant annet lese om hva et forbrukslån er, hvordan søknadsprosessen fungerer, eller hvilken rente du kan få på lånet. Les alle smarte tipsene her.

Låne penger til oppussing

Planlegger du å pusse opp kjøkkenet, badet eller kanskje stuen? Uansett hva du ønsker å låne penger til så kan du med et forbrukslån få hjelp til å realisere prosjektet. Les om å låne penger til oppussing

Slik kan du kredittsjekke deg selv

Vurderer du å ta opp lån eller å søke om et kredittkort, men lurer på om du er kredittverdig? Da er det faktisk mulig å kredittsjekke deg selv. Les mer om kredittsjekk her.

Ofte stilte spørsmål om forbrukslån

Hvor mye lån kan jeg få?

Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Du vil få vite din låneevne ved å sende inn en lånesøknad, det er helt uforpliktende å søke. Hvor mye du får i lån vil blant annet avhenge av en individuell kredittvurdering. Les mer om hvor mye lån du kan få her.

Hva er forbrukslån?

Normalt sett er det slik at når du tar opp et lån i en bank, må du stille sikkerhet for lånet. Det kan være eiendeler som bil, båt, hus eller leilighet. Dette vil da stå i pant, og banken har sikkerhet i verdiene dersom du av ulike årsaker ikke klarer å betale ned på lånet. Men slik er det ikke med forbrukslån. Et forbrukslån er et lån hvor banken eller kredittgiver ikke tar pant i eiendelene dine. Det vil si at et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Les mer om hva et forbrukslån er.

Hva er forskjellen mellom forbrukslån og sms-lån?

Et SMS-lån kan friste om du trenger penger raskt og enkelt, men du bør tenke deg nøye om. Kostnadene er som regel veldig høye, og det kan være mer enn dobbelt så dyrt som et forbrukslån. Selv om forbrukslån også har høyere rente enn for eksempel boliglån, er det likevel et mye bedre alternativ enn et SMS-lån. Les mer om forskjellen mellom et SMS-lån og et forbrukslån her.

Kan jeg søke om et smålån hos re:member?

Et smålån er mer eller mindre det samme som et forbrukslån, men begrepet brukes ofte om mindre lånebeløp. Noen ganger trenger man kun et smålån for å dekke behovet – om det så er til innkjøp av noe nytt eller oppgradering av hjemmet vårt. re:member tilbyr forbrukslån fra 10 000 til 350 000 kr. Les mer om smålån her.

Hva er et lån uten sikkerhet?

Søker du om et forbrukslån fra re:member, får du et lån uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet betyr at du ikke trenger å stille med noen form for pant eller sikkerhet. Les mer om lån uten sikkerhet.

Hvordan kredittsjekke seg selv?

Vurderer du å ta opp et lån eller å søke om et kredittkort, men lurer på om du er kredittverdig? Da er det faktisk mulig å kredittsjekke deg selv. Du kan kredittsjekke deg selv hos både Bisnode og Experian, og de er lovpålagt å sende deg alle personopplysninger de har om deg dersom du ber om det. Det er imidlertid ikke sikkert at dette inkluderer kredittscoren din, og det er mulig du må betale for akkurat den informasjonen. Les mer om hvordan du kan kredittsjekke deg selv.

Hvordan søke om forbrukslån?

For å søke om forbrukslån fra re:member må du fylle ut et søknadskjema. Første del består av å fylle inn kontaktdetaljer og litt om deg selv. Blant annet må du fylle ut jobbsituasjon, boforhold og hensikten med lånet. Les mer om hvordan du søker om forbrukslån.

Kan jeg utvide lånet mitt?

Ja, du kan søke om å utivde ditt eksisterende lån. Les mer om å utivde lånet ditt her.

Kan jeg få et lån på dagen hos re:member?

Nei. Det er ikke mulig å få lån på dagen hos re:member. Derimot vil du kort tid etter fullført søknad få vite om søknaden din blir godkjent, avslått eller om vi trenger mer informasjon fra deg. Etter en endelig innvilget søknad tar det normalt tre til fire arbeidsdager før pengene er overført til din konto.

Hvordan bruke re:member sin forbrukslån kalkulator?

Lånekalkulatoren er enkel å bruke. Ved å skyve på to parametre – lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, ser du hva lånet vil koste deg per måned med ulike renteeksempler. Hvilken rente du får på ditt lån avhenger av flere faktorer. I tillegg til lånebeløpets størrelse og ønsket nedbetalingstid vil også en individuell kredittvurdering ligge til grunn for rentesatsen du får. Les mer om forbrukslån kalkulatoren.

Kan jeg søke om forbrukslån sammen med noen?

Det er ikke mulig med en medlånetaker på forbrukslånet.