Forbrukslån

  • Lån fra 10 000 til 350 000 kroner
  • Inntil 12 års nedbetalingstid
  • Rente fra 7,95 % til 19,95 % avh. av kredittvurdering
  • Forbrukslånet bruker du til hva du vil
Kvinne som spiller gitar. Realiser dine drømmer med forbrukslån.

Forbrukslån fra re:member

Forbrukslånet fra re:member er lånet som er midt i blinken for deg som synes det er på tide at du får realisert drømmeprosjektet ditt. Uansett om du har lyst til å pusse opp, vil se favorittseriene på en større TV, ønsker sikrere bil, synes det er morsommere å besøke en kritthvit strand langt borte enn å se den på nettet, eller du rett og slett fortjener en belønning - med re:member forbrukslån kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Nedenfor kan du teste vår lånekalkulator for å se hvor mye du kan låne.

Se priser og vilkår her.

Lånekalkulator

Lånebeløp

Ønsket nedbetalingstid

Beregnet månedskostnad

  • ,- per mnd ved 7,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr
  • ,- per mnd ved 12,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr
  • ,- per mnd ved 15,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr
  • ,- per mnd ved 19,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr

- helt uforpliktende søknad, 9 av 10 får svar umiddelbart

Kvinne sitter i stuen sin. Realiser ditt drømmeprojekt med forbrukslån.
Gutter surfer på nettet. Forbrukslån gir deg trygghet i hverdagen.

Forbrukslån fra re:member gir deg trygghet i hverdagen

Livet handler ikke bare om drømmer som skal oppfylles. Hverdagen har også sine utfordringer, som du kanskje ikke har penger til der og da. Det kan være du i en periode har hatt større utgifter enn inntekter, eller kanskje du fikk høyere restskatt enn beregnet? Og plutselig må bilen på service, du fikk en uventet stor regning, noe i huset må repareres eller vaskemaskinen slutter å virke. Da hjelper det lite å ha null på konto og tom lommebok.


Les mer om: Oppussing og forbrukslån

Ingen krav til sikkerhet, hurtig behandling av søknad

Når du søker om re:member forbrukslån kan du låne penger uten at du må stille sikkerhet i for eksempel fast eiendom. Det betyr at hvis forbrukslånet ditt blir innvilget, får du pengene raskt på kontoen din. I noen tilfeller kan du få lånet innvilget på dagen. Med re:member forbrukslån har du alltid penger i bakhånd i tilfelle noe skjer, eller du trenger å få noe gjort her og nå. Det gir deg trygghet i hverdagen.

Måling av terrasse. Realiser drømmeprosjektene med forbrukslån.

Våre tips om forbrukslån

Har du uforutsette utgifter eller har du lyst til å gå løs på drømmeprosjektet? Da kan et forbrukslån fra re:member være et godt alternativ for deg.

Kvinne på stranden. Samle din kredittkortgjeld i et lån.

Samle kredittkortgjeld

Har du flere smålån eller kredittkortgjeld kan det være lurt å samle dem i et lån. Ved å betale renter, gebyrer og avdrag på kun ett lån, får du lavere månedlige låneutgifter og bedre oversikt over økonomien.

Par velger maling. Realiser dine drømmer med forbrukslån.

Realiser drømmene dine

Har du lenge gått rundt og drømt om å pusse opp? Eller kanskje du bare trenger en ny seng, en sofa eller en velfortjent ferie på en kritthvit strand?

Familie sitter i sofa. Kredittkort kan brukes til både store og små aktiviteter.

Finansportalen

Du kan sammenligne våre priser med andre selskap hos Finansportalen.

Oppussing av bord. Realiser drømmekjøkkenet med forbrukslån.

Slik får du et billig kjøkken

Etter badet, er kjøkkenet det rommet i huset som er dyrest å pusse opp, og ofte blir det enda dyrere enn det vi forutser. re:member gir deg smarte tips til hvordan du kan pusse opp et kjøkken uten å blakke deg helt.

reisevaner.jpg

Reisevaner 2017

Hvilke reisevaner har nordmenn i 2017? I denne undersøkelsen finner vi svaret på blant annet på hvor vi liker å reise og når vi booker reisen. I tillegg kan du ta en test å finne ut hvilken reisetype du er.

Kvinne maler bord. Få hjelp til å realisere drømmen med et forbrukslån.

Oppussing

Nytt kjøkken, nytt bad eller ny stue? Med et forbrukslån fra re:member kan du få hjelp til å realisere drømmen om å pusse opp hjemmet.

Nordmenn går mann av huse(t) for å pusse opp. Vi er faktisk i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og sammenlagt bruker vi nærmere 70 milliarder kroner i året på å fikse på boligen vår – innvendig som utvendig.

Mann som måler gulvet. Få drømmekjøkkenet med et forbrukslån.

Hva med et grått kjøkken?

Det har blitt vanligere å eksperimentere med spreke fargevalg når det kommer til hjemmeinnredning, og kjøkkenet er intet unntak. Nå vil vi ha både grått kjøkken og hvitt kjøkken, noen av oss velger til og med rødt kjøkken! Vil du ha forandringer uten å sprenge budsjettet, kan du enkelt få det ved hjelp av kun en kost og maling.

Foreldre som leker med sine barn. Velg mellem mange ulike forsikringer med re:member

Låneforsikring

Se for deg at du skulle blitt arbeidsledig, permittert eller sykemeldt. Med re:member låneforsikring kan du få en økonomisk sikkerhet om noe uforutsett skulle skje. Låneforsikring Plus betjener blant annet dine månedlige forpliktelser på ditt lån hos re:member ved arbeidsledighet, arbeidsuførhet, omsorg for syke barn eller alvorlig sykdom og dødsfall. 

re:member forbrukslån: Lån fra 10 000 til 350 000 kroner. Renten er fra 7,95 % til 19,95 % avhengig av individuell kredittvurdering. Nedbetalingstiden er mellom 1 og 12 år.