Forbrukslån

Lån fra 10 000 til 350 000 kr og bruk forbrukslånet på hva du vil. Søk om et uforpliktende tilbud.

Fordeler med re:member forbrukslån

  • Et lån uten sikkerhet og pant
  • Hjelp til uforutsette utgifter
  • Rente fra 7,95 % til 19,95 % avhengig av individuell kredittvurdering

Låneeksempel: 65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Prøv forbrukslån-kalkulatoren under for å se hvor mye lånet vil koste deg hver måned med ulike renter. Hvilken rente du får avhenger av en kredittvurdering. 

Forbrukslån-kalkulator

Lånebeløp

Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kr. Du kan velge ønsket beløp på lånesøknaden. Beløpet du får låne baserer seg på en individuell kredittvurdering.

Ønsket nedbetalingstid

Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån opptil 5 år. Nedbetalingstid ved refinansiering opptil 15 år.

Nedbetalingstid over 5 år er kun mulig ved refinansiering av annen gjeld. Dette er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer.

Beregnet månedskostnad

Vi tilbyr en lånerente fra 7,95 - 19,95 %. Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering.
  • per mnd ved 7,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalt kr
  • per mnd ved 12,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalt kr
  • per mnd ved 15,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalt kr
  • per mnd ved 19,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalt kr

Søk helt uforpliktende og se hvilken rente du får på lånet ditt basert på en individuell kredittvurdering.

forbrukslan-kalkulator2.jpg
hva-er-forbrukslan-2.jpg

Hva er et forbrukslån og hvem kan søke?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som betyr at vi ikke tar pant i eiendelene dine. Forbrukslånet kan du bruke på hva du vil, enten det er å fullføre oppussingen av kjøkkenet eller du har andre små prosjekter som du vil komme i mål med.

Vi opptatt av at du har mulighet til å tilbakebetale forbrukslånet og at det passer din økonomiske situasjon og hverdag. Derfor har vi noen minstekrav som du bør oppfylle før du sender inn en søknad. Du må ha fylt 18 år, du har ingen betalingsanmerkninger og du har fast inntekt. Det er helt uforpliktende å sende inn en søknad.

Om re:member forbrukslån

Lånebeløp: Fra 10 000 til 350 000 kr
Etableringsbegyr:   750 kr
Rente: Fra 7,95 til 19,95 % avhengig av individuell kredittvurering
Fakturagebyr: 45 kr
Nedbetalingstid: Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån er opptil 5 år. For refinansiering opptil 15 år.

Se fullstendige lånevilkår

Låneforsikring - en ekstra trygghet

Med låneforsikringen kan du få en økonomisk sikkerhet om noe uforutsett skulle skje. Låneforsikring Plus betjener blant annet dine månedlige forpliktelser på ditt lån ved blant annet arbeidsledighet og arbeidsuførhet. Les mer om låneforsikring.

Forbrukslån fra en trygg finansaktør

EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB står bak re:member, og er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. I tillegg til forbruklån tilbyr re:member også kredittkort og refinansiering

Å sende inn en søknad er helt uforpliktende. Om du får et tilbud kan du velge å godta tilbudet og signere avtalen enkelt med BankID eller BankID på mobil.

Gode tips og råd om forbrukslån

Smarte tips om forbrukslån

Her kan du lese om gode tips og råd om forbrukslån. Du kan blant annet lese om hva et forbrukslån er, hvordan søknadsprosessen fungerer, eller hvilken rente du kan få på lånet. Les alle smarte tipsene her.

Låne penger til oppussing

Planlegger du å pusse opp kjøkkenet, badet eller kanskje stuen? Uansett hva du ønsker å låne penger til så kan du med et forbrukslån få hjelp til å realisere prosjektet. Les om å låne penger til oppussing

Slik kan du kredittsjekke deg selv

Vurderer du å ta opp lån eller å søke om et kredittkort, men lurer på om du er kredittverdig? Da er det faktisk mulig å kredittsjekke deg selv. Les mer om kredittsjekk her.

Ofte stilte spørsmål om forbrukslån

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Du vil få vite din låneevne ved å sende inn en lånesøknad, det er helt uforpliktende å søke. Hvor mye du får i lån vil blant annet avhenge av en individuell kredittvurdering. 

Hvem kan søke om forbrukslån?

Det er noen minstekrav du bør oppfylle før du sender inn en søknad om forbrukslån. Du må være over 18 år, ha fast inntekt og du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger. I tillegg gjør vi en individuell kredittvurdering av deg for å se om vi kan innvilge søknaden din.

Hvor lang nedbetalingstid får jeg?

Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån er opptil 5 år. For refinansiering kan du få opptil 15 år.

Hva er effektiv rente?

Den effektive renten forteller deg hva du faktisk betaler for lånet. Innunder her er alle gebyrer du betaler inkludert i beregningen. Med andre ord er effektiv rente den fastsatte renten inkludert alle omkostninger, som for eksempel etableringsgebyr og termingebyr.

Hvilken rente får jeg på et forbrukslån uten sikkerhet?

Vi tilbyr nominell rente fra 7,95 % til 19,95 %. Hvilken rente du får avgjøres av økonomien din, og en individuell kredittvurdering. For å vite hvilket tilbud du kan få fra oss, kan du sende inn en uforpliktende søknad.

Hva er refinansiering?

Refinansiering er å samle flere smålån og kreditter i ett større lån. Du tar opp et nytt lån som nedbetaler alle de små lånene og får kun èn faktura og forholde deg til. Hvis du får et lån til refinansiering hos oss, får du lavere totalkostnad enn for ditt eksisterende lån, slik at du kan være trygg på at tilbudet du får hos oss er bedre. Les mer om refinansiering.