Forbrukslån

  • Lån fra 10 000 til 350 000 kroner
  • Inntil 12 års nedbetalingstid
  • Rente fra 7,95 % til 19,95 % avh. av kredittvurdering
  • Forbrukslånet bruker du til hva du vil

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 14,42 % /Eff. 17,51 %. Kostnad 30 355 kr.  
Totalt 95 355 kr.

Forbrukslån fra re:member

Forbrukslån fra re:member er lånet som er midt i blinken for deg som synes det er på tide at du får realisert drømmeprosjektet ditt. Uansett om du har lyst til å pusse opp, se favorittseriene på en større TV, reise langt bort til en kritthvit strand, eller du rett og slett fortjener en belønning - med re:member forbrukslån kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Bruk vår lånekalkulator nedenfor for å se hvor mye du kan låne.
Se priser og vilkår her.

Lånekalkulator

Lånebeløp

Ønsket nedbetalingstid

Beregnet månedskostnad

  • ,- per mnd ved 7,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr
  • ,- per mnd ved 12,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr
  • ,- per mnd ved 15,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr
  • ,- per mnd ved 19,95 % nom. rente. Totalkostnad:  kr

- Søknaden er helt uforpliktende

lanekalkulator.jpg
Gutter surfer på nettet. Forbrukslån gir deg trygghet i hverdagen.

Forbrukslån fra re:member gir deg trygghet i hverdagen

Livet handler ikke bare om drømmer som skal oppfylles. Hverdagen har også sine utfordringer, som du kanskje ikke har penger til der og da. Det kan være du i en periode har hatt større utgifter enn inntekter, eller kanskje du fikk høyere restskatt enn beregnet? Og plutselig må bilen på service, du fikk en uventet stor regning, noe i huset må repareres eller vaskemaskinen slutter å virke. Da hjelper det lite å ha null på konto og tom lommebok.


Les mer om: Oppussing og forbrukslån

Ingen krav til sikkerhet, hurtig behandling av søknad

Når du søker om re:member forbrukslån kan du låne penger uten at du må stille sikkerhet i for eksempel fast eiendom. Med re:member forbrukslån har du alltid penger i bakhånd i tilfelle noe skjer, eller du trenger å få noe gjort her og nå. Det gir deg trygghet i hverdagen.

Måling av terrasse. Realiser drømmeprosjektene med forbrukslån.

Søk om forbrukslån

Har du uforutsette utgifter eller har du lyst til å gå løs på drømmeprosjektet? Da kan et forbrukslån fra re:member være et godt alternativ for deg.

Du kan enkelt sammenligne våre priser med andre selskap hos Finansportalen.

Kvinne på stranden. Samle din kredittkortgjeld i et lån.

Refinansiering

Har du flere smålån eller kredittkortgjeld kan det være lurt å samle dem i et lån. Ved å betale renter, gebyrer og avdrag på kun ett lån, får du lavere månedlige låneutgifter og bedre oversikt over økonomien.

Oppussing av bord. Realiser drømmekjøkkenet med forbrukslån.

Slik får du et billig kjøkken

Etter badet, er kjøkkenet det rommet i huset som er dyrest å pusse opp, og ofte blir det enda dyrere enn det vi forutser. re:member gir deg smarte tips til hvordan du kan pusse opp et kjøkken uten å blakke deg helt.

Kvinne maler bord. Få hjelp til å realisere drømmen med et forbrukslån.

Lån til oppussing

Nytt kjøkken, nytt bad eller ny stue? Med et forbrukslån fra re:member kan du få hjelp til å realisere drømmen om å pusse opp hjemmet.

Nordmenn går mann av huse(t) for å pusse opp. Vi er faktisk i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og sammenlagt bruker vi nærmere 70 milliarder kroner i året på å fikse på boligen vår – innvendig som utvendig.

Foreldre som leker med sine barn. Velg mellem mange ulike forsikringer med re:member

Låneforsikring

Se for deg at du skulle blitt arbeidsledig, permittert eller sykemeldt. Med re:member låneforsikring kan du få en økonomisk sikkerhet om noe uforutsett skulle skje. Låneforsikring Plus betjener blant annet dine månedlige forpliktelser på ditt lån hos re:member ved arbeidsledighet, arbeidsuførhet, omsorg for syke barn eller alvorlig sykdom og dødsfall.