kredittkort-forbrukslan11.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Våren er her - og båtpuss venter

Med varmegrader og lysere dager er det endelig tid for vårens store prosjekt: båtpuss! Mange har sett fram til denne tiden gjennom hele vinteren, og om du er en av dem som skal i gang med båtpuss i løpet av de nærmeste ukene, har du både slitsomme, men også lystbetonte timer i vente. For med båtpuss er det også noe enda bedre som venter noen arbeidstimer lenger fremme, nemlig båtlivet! Ved å investere noen timer i grunnarbeidet, vil du kunne nyte sommerens dager på sjøen, vel vitende om at båten er i topp stand og vil vare hele sesongen.

Godt grunnarbeid gir gode resultater 

For å få et godt sluttresultat, er det viktig at du begynner i riktig ende. En god båtpuss kan ikke undervurderes. Hele båten og motoren trenger grundig vask med et godt rengjøringsmiddel spesiallaget for båtvask, og på de mest skitne stedene bør du gå til verks med skrubbesvamp og børste. Rens av skroget for oksidering og nedmatting og en god polish gjør underverker før du påfører nytt bunnstoff. Om du har trebåt med teakdekk og andre detaljer, bør du rengjøre godt før påføring av olje. Motoren trenger selvfølgelig en skikkelig overhaling, både med rengjøringsmidler og for å sørge for at alt fungerer som det skal. Og ikke glem at gummidetaljer, som lister og fendere, også trenger sitt stell, mens en god kalesjeimpregnering beskytter både båt og passasjerer gjennom hele sesongen, og bør være av god kvalitet.  

 

Godt båtutstyr er halve jobben  

For å få jobben gjort på enklest mulig måte er det viktig med riktig utstyr og verktøy av god kvalitet. Det lønner seg ikke alltid å kjøpe inn det rimeligste båttilbehøret eller verktøyet. Om du planlegger å ha båten i mange år, kan det være like greit å investere i holdbart og godt båtutstyr som får jobben gjort i årevis framover. En god pusse- og poleringsmaskin forenkler jobben vesentlig, og det samme gjør skrujern og andre verktøydeler som trengs for å få alt på plass før båten skal på vannet.  

 

Trygghet med velfungerende deler  

Ødelagte deler på skrog og motor må skiftes før du sjøsetter båten. For at forsikringen skal være gyldig, og for at du skal ha en trygg opplevelse på sjøen, er det viktig at alle deler fungerer som de skal. Skift ut defekte deler, og invester i en ny motor dersom den gamle har gjort sitt. Dette har i aller høyeste grad med sikkerhet å gjøre, og du bør ikke vente til vesentlige deler går i stykker og du befinner deg langt til havs.  

 

La re:member hjelpe deg med utstyrslisten

Om listen over nødvendig båtutstyr og materiell begynner å bli lang og kostbar, kan det være en fordel å vite at du kan søke om forbrukslån fra re:member til gode betingelser. Du kan låne fra 10  000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Du får en oversikt over månedlige innbetalinger, slik at du hele tiden har oversikt over hva lånet koster deg i måneden. Søk om et re:member forbrukslån i dag.