kredittkort-forbrukslan18.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Har du flere forbrukslån, kan refinansiering være løsningen

Hvis du har flere forbrukslån fra ulike tilbydere, kan du spare ganske mye hver måned på å samle denne gjelden i ett forbrukslån. Du vil få lavere rente, færre gebyrer og avdrag og ikke minst færre kreditorer å forholde deg til. Du vil rett og slett få en bedre oversikt over økonimien din.

Sannsynligheten er stor for at du betaler alt for høy rente på noen av dine forbrukslån og kredittkort. Kanskje har du i tillegg en handelkonto eller andre former for avbetalingsordninger. Disse tilbys som regel med en høy rente, det blir dessuten vanskelig å ha full oversikt over alle utgiftene.

re:member forbrukslån

Med forbrukslån hos re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 uten noen slags form for sikkerhet. Det eneste vi ber deg om er å gå gjennom din egen økonomi på forhånd, slik at du vet at du er i stand til å betjene de månedlige avdragene uten problemer. Hvitvaskingsloven pålegger oss også å spørre hva du skal bruke pengene til, men du kan bruke de til hva du vil. Som for eksempel å refinansiere andre dyre smålån og kreditter.

Sjekk hvor mye du kan låne

Med hjelp av vår lånekalkulator på våre nettsider kan du ved å justere på to parametre se hvor mye du må betale i månedlige avdrag på ditt forbrukslån fra re:member. Du kan også søke direkte om lånet fra lånekalkulatoren. Renten du får på forbrukslånet avhenger av faktorer som lånebeløp og ønsket nedbetalingstid. I tillegg er en indivuduell kredittvurdering med på å fastsette rentesatsen. Du vil spare betydelige beløp hver eneste måned på å bake annen smågjeld inn i et forbrukslån fra re:member. Renten du får vil ligge mellom 8,20 % og 20,70 %.

Ta grep om din egen økonomi og søk i dag. Kanskje får du endelig pusset opp kjøkkenet, reparert bilen eller oppfylt drømmen om å ta med familien for å bade på kritthvite strender. Beløpene du sparer ved å samle flere lån i ett kan være mye større enn du kanskje trodde. Begynn med å gå grundig gjennom alle månedlige utgiftene dine og test vår lånekalkulator.