kredittkort-forbrukslan15.jpg

re:member forbrukslån

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Sjekk forbrukslån med kalkulator før du kjøper campingvogn

Stadig flere av oss ferierer her hjemme fremfor å reise utenlands. Men i stedet for å velge en hytte til flere millioner, hva med å investere i en campingvogn? Sjekk hvor mye du kan få i forbrukslån med vår kalkulator.

Prøv kalkulatoren her

De aller fleste av oss har et forhold til camping. I følge en undersøkelse TNS Gallup har gjort for NHO, har hele åtte av ti nordmenn overnattet på en campingplass, og mange velger å bo der gjennom hele sommeren.

Investerer du i en campingvogn og fast plass har du ikke bare et feriested tilgjengelig i alle skoleferier, påskedager og helger med fint vær. Prismessig er det også rimeligere å skaffe seg en campingplass enn å reise til sydligere strøk hvert år.

Forbrukslån og kalkulator

Et forbrukslån kan du bruke til akkurat det du vil, og med re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner.

Men før du søker om forbrukslån, kan du med lånekalkulatoren først sjekke ønsket beløp i kombinasjon med den nedbetalingstiden du vil ha og få en oversikt over hvilke renter du kan få. Da har du allerede en grei oversikt over lånet ditt slik at det ikke blir noen overraskelser. 

Det er ikke til å legge skjul på at nordmenn elsker å campe. Kanskje kommer denne kjærligheten fra vårt særegne forhold til naturen og friluft. Camping gir deg blant annet friheten til å kombinere total avslapning med aktiviteter, noe som gjør at det passer for hele familien, både barn og voksne.

Campingvogn eller bobil

Det finnes omkring 250 000 caravanenheter, eller campingvogn og bobil, i landet. Er du klar over at de fleste som bor i en campingvogn er mellom 25 og 44 år gamle?

Hvis du endelig har bestemt deg for å gå til innkjøp av en campingvogn, er det lurt å få profesjonelle til å sjekke vognen for fuktskader og råte, så du slipper å sitte igjen med katta i sekken. Vær obs på at den totale vekten av vognen med henger til en personbil kan kreve en annen førerkortklasse enn den du har.

Hvis du heller vurderer å kjøpe bobil, kan det lønne seg å leie for en helg eller en kort periode først. Det finnes mange typer bobil, så på den måten finner du ut hvilken som passer best for deg og ditt bruk.

Full kontroll med forbrukslån

Camping passer likevel ikke for alle, for ifølge CampingNorge.no er det største irritasjonsmomentet for nordmenn dårlig vær. Mygg og støy fra naboer er andre grunner til irritasjon. Det er ikke alt du får gjort noe med, men fordelen med camping er at du står fritt til å velge å være sosial, eller å trekke deg tilbake om du ønsker det. Du kan gjøre akkurat som du vil.

Om du mangler midler for å kjøpe deg en campingvogn kan du søke om et forbrukslån fra re:member. Husk å sjekke ut lånkalkulatoren først, slik at du får en pekepinne på hvor mye lånet koster deg. Søknaden du sender inn er uforpliktende og du kan alltids takke nei.