kredittkort-forbrukslan12.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Lån uten sikkerhet

De fleste lånegivere krever at du stiller sikkerhet i noe for å kunne ta opp lån. Det vil si at du stiller et objekt som sikkerhet for at lånegiver skal få dekket utlånet sitt dersom du ikke er i stand til å tilbakebetale pengene du har lånt. Det finnes ulike former for sikkerhet når du skal låne penger, dette er noen av de vanligste:

 • Pantsetting, som vil si at du fysisk avgir det pantsatte, som verdipapirer, eller at kreditor mottar et tinglyst pantebrev på for eksempel fast eiendom, bil eller lignende.

 • Kausjon, som vil si at du får en, eller flere, kausjonister som påtar seg å innfri lånet dersom du selv ikke er i stand til å gjøre det.

 • Bankgaranti, som vil si at en bank garanterer tilbakebetaling, mot at du betaler for dette.

 • Forsikring, som vil si at du tegner en forsikring mot manglende betaling i tilfelle situasjoner som invaliditet eller dødsfall oppstår.

Hvordan få lån uten sikkerhet?

Søker du om et forbrukslån fra re:member, får du et lån uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet betyr at du ikke trenger å stille med noen form for pant eller sikkerhet. 

Forbrukslånet fra re:member kan bidra til at du for eksmepl får pusset opp hjemme. Det spiller ingen rolle hva du skal bruke pengene på - det bestemmer du helt selv. Med re:member forbrukslån kan du:

 • Låne fra 10 000 til 350 000 kroner

 • Få rente fra 7,95 % til 19,95 % - avhengig av individuell kredittvurdering

Kriterier for lån uten sikkerhet

Men selv om du ikke må stille med noe i sikkerhet, må du likevel bevise at du er i stand til å betale tilbake beløpet du låner. Derfor vil det bli gjort en individuell kredittsjekk. Det finnes også noen minstrekrav som kan være verdt å vite om før du søker om lån hos re:member:

 • Du må være over 18 år

 • Du må ha fast inntekt

 • Du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger

Slik søker du om lån uten sikkerhet

Å søke om et lån uten sikkerhet gjør du i tre steg:

 1. Du fyller inn din personlige informasjon i søknadsskjemaet. 
 2. Du mottar et uforpliktende tilbud dersom du har fylt inn alt riktig og søknaden oppfyller nødvendige krav. I dette trinnet velger du om du skal takke ja til lånet. 
 3. Takker du ja på samme dag og signerer med BankID får du lånet vanligvis utbetalt på konto neste arbeidsdag.

Sjekk nå hvor mye du kan låne uten sikkerhet

Hvis du lurer på hvor mye du kan låne, kan du bruke re:members lånekalkulator. Ved å skyve på de to parameterne - lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, kan du se hva lånet vil koste deg i måneden med ulike renteeksempler.

re:member forbrukslån er et lån uten sikkerhet som du kan bruke på hva du vil. Søknaden er helt uforpliktende.

Søk om lån uten sikkerhet her.