lan-uten-sikkerhet.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet kan være løsningen hvis du har et kortsiktig finansieringsbehov. Du kan bruke pengene til det du selv vil, og du kan innfri hele eller deler av forbrukslånet når som helst uten ekstra kostnader.

Hva er et lån uten sikkerhet?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, hvor du ikke trenger å stille noen form for sikkerhet eller pant i eiendelene dine. Til motsetning har du lån med sikkerhet, slik som boliglån eller billån hvor banken har sikkerhet i boligen eller bilen. Siden det ikke stilles sikkerhet i lånet ved forbrukslån vil også renten være høyere enn på for eksempel boliglån, siden risikoen er større for kreditor. Hvilken rente du får på lånet ditt, beregnes etter en individuell kredittvurdering.

Hva er fordelene ved å ta opp et lån uten sikkerhet?

Det er flere fordeler ved å ta opp et lån uten sikkerhet, For det første kan du bruke pengene til akkurat det du selv vil, enten det er til oppussing, eller et etterlengtet bryllup. Et lån uten sikkerhet er også mindre tidkrevende å etablere, ettersom det ikke er krav til sikkerhet. I tillegg slipper du kostnader knyttet til tinglysningsgebyret, noe som gir lavere etableringskostnader.

Hvordan få lån uten sikkerhet?

Søker du om et forbrukslån fra re:member, får du et lån uten sikkerhet. Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kroner med en rente fra 8,30 % til 20,70 %, avhengig av individuell kredittvurdering

Kriterier for lån uten sikkerhet

Selv om du ikke trenger å stille noen form for sikkerhet, må du likevel bevise at du er i stand til å betale tilbake beløpet du låner. Vi vil derfor foreta en kredittsjekk og en individuell kredittvurdering av deg. Du må også oppfylle disse minstekravene for å få et forbrukslån fra re:member:

  • Du må være fylt 18 år
  • Du må ha fast inntekt
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Slik søker du om forbrukslån uten sikkerhet

Her kan du søke om et forbrukslån uten sikkerhet fra re:member. Du fyller inn din personlige informasjon i søknadsskjemaet. Dersom du har fylt inn alt riktig i søknaden og oppfyller nødvendige krav, vil du motta et uforpliktende lånetilbud fra oss. Velger du å takke ja til lånet, signerer du enkelt med BankID. Etter en endelig innvilget søknad tar det normalt tre til fire arbeidsdager før pengene er overført til din konto.

Hvis du lurer på hvor mye du kan låne og hva et lån uten sikkerhet vil koste deg per måned, kan du bruke re:members lånekalkulator.

Her kan du søke om lån uten sikkerhet.