tips-refinansiering-2.jpg

Søk om refinansiering

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Tips om refinansiering

Er du en av de som har du dyre smålån, kredittgjeld og avbetalingsordninger, og er i ferd med å miste oversikten over høye renter, store, månedlige summer og alle gebyrene på alle de forskjellige nedbetalingene dine? Da kan refinansiering lønne seg. Refinansiering gir deg muligheten til å kvitte deg med store utgiftsposter og få en mer romslig økonomi. På denne siden finner du nyttige artikler med smarte tips og råd om refinansiering. 

Hvorfor refinansiere lån?

Hvis du har tatt opp smålån, et billån og har litt i minussiden på kredittkortet på toppen av dette, kan du merke at rentene og gebyrene blir høye hver måned. Hvordan kan du få oversikt over økonomien og samtidig spare på utgiftene? Svaret er refinanisering med re:member.

Med refinansiering lar vi deg ta opp ett lån øremerket for nedbetaling av din samlede gjeld. Du kvitter deg med andre ord med all utestående gjeld og sitter igjen med kun ett enkelt lån – med bedre betingelser.

Resultatet er færre utgifter og en mer oversiktlig nedbetalingsplan. Det er mer praktisk å samle betalingen på ett sted framfor å måtte koordinere nedbetalingen av enkeltstående gjeldsposter hver måned, noe du på sikt sparer mye på når høye renter på enkeltlån forsvinner. Du kan formelig føle vekten på skuldrene dine forsvinne, og du har en ting mindre å tenke på!

Et praktisk forbrukslån

Med forbrukslån fra re:member kan du få et lån på mellom 10 000 og 500 000 kroner, helt uten sikkerhet. For å søke om refinansiering, fyller du ut et søknadsskjema med blant annet informasjon om deg selv, inntekt og gjeld.

Bruk vår lånekalkulator for å få se hvor mye du kan få i lån og samtidig få en oversikt over nøyaktig hvor mye du må betale hver måned. Lånekalkulatoren gir deg også oversikt over hvordan lånebeløp og ønsket nedbetalingstid påvirker månedsbetalingen din.

Søk om refinansiering her.