re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Slik henter du skattemeldingen i Altinn

Banker og andre lånetilbydere krever ofte kopi av siste lønnsslipp og skattemelding som dokumentasjon ved søknad om lån og forbrukslån. Lønnsslipp får du fra arbeidsgiver, og det er enkelt å hente siste skattemelding hos Altinn.

1. Gå inn på Altinn.no

2. Logg inn med elektronisk ID (f.eks. BankID/BankID på mobil)

3. Last ned siste skattemelding

Du kommer rett inn på de siste meldingene fra det offentlige. Velg den nyeste meldingen det står “Skattemeldingen” på, og last den ned. PDF-filen legger seg trolig i “Nedlastinger”/”Downloads”-mappen på datamaskinen din.

Skattemelding ved søknad om re:member forbrukslån

Søker du om re:member forbrukslån ber vi i noen tilfeller om kopi av din siste lønnsslipp og skattemelding. Dette laster du enkelt opp elektronisk i søknadsskjemaet.

Skattefradrag for forbrukslån

Du får fradrag på skattemeldingen for alle renter og gebyrer du har betalt i løpet av fjoråret, men merk at dette vil være forhåndsutfylt, men det kan være smart å sjekke at tallene er korrekte - sjekk post 3.3.1 i skattemeldingen. I 2023 er fradraget på 22 %.

Fordelen med fradrag er at beløpet du får i fradrag trekkes fra din skattepliktige inntekt før beregning av skatt på alminnelig inntekt.