Om re:member

re:member tilbyr utlånsprodukter kredittkort, forbrukslån og refinansieringEntercard Norge, filial av Entercard Group AB står bak re:member. Entercard eies av Barclays Principal Investments Limited og Swedbank.

Vår bakgrunn

EnterCard ble etablert i 1999 ettter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort og har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli et av Norges største kortselskap. Terra kom inn som deleier i 2000.

Joint Venture

I 2005 ble selskapet en del av ett nytt nordisk kortkonsern. Swedbank AB (tidligere FöreningsSparbanken AB) og Barclays Principal Investments Ltd etablerte et felleseid selskap som skal markedsføre og utstede kredittkort i det nordiske markedet. Barclays har drevet bankvirksomhet i over 300 år. Barclaycard er ett av de største kredittkortselskapene i Verden, med over 14 millioner privatkunder bare i Storbritannia.

Det er rundt 450 ansatte i Entercard Group AB, med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. I Norge har selskapet ca. 130 ansatte.

Entercard er kredittgiver og håndterer alle spørsmål relatert til kredittkort og lån. re:member utstedes også i Sverige og Danmark.


Priser og vilkår

Se priser og vilkår for re:member kredittkort.
Se priser og vilkår for re:member forbrukslån.

Ge­ne­rel­le vil­kår for bruk av nett­si­der

 Her kan du lese om blant annet behandling av personopplysninger og cookies.

Per­son­opp­lys­nin­ger

Her finner du informajson om blant annet behandling av personopplysninger, hvordan det innhentes og hvordan kundeoppfølgelingen foregår.

Hvorfor re:member?

Med et re:member kredittkort får du en rekke fordeler. Du får blant annet opptil 150 000 kroner i kreditt og inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.