lan-pa-dagen1.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Slik fungerer søknadsprosessen

Har du fått behov for litt ekstra penger? Med re:member forbrukslån kan du søke om lån opptil 350 000 kroner uten sikkerhet.

Noen ganger kommer utgiftene på et ubeleilig tidspunkt. Det kan være reparasjoner, regninger, at du ønsker å fly billigst mulig på en reise du har sett på eller kanskje du trenger penger til depositum.

Fordeler med re:member

Ved behov for ekstra penger er det godt å vite at det er trygt å søke om re:member forbrukslån –  og hva du skal bruke pengene på er helt opp til deg. re:member kan gi deg:

  • Lån fra 10 000 til 350 000 kroner

  • Rente fra 8,95 % til 20,70 %, avhengig av kredittvurdering

Finn ut hvor mye du kan låne med re:members lånekalkulator. Ved å skyve på de to parameterne - lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, kan du se hvor lang nedbetalingstid som passer best for deg og hvor mye du må betale i måneden.

For å søke om lån sender du inn en søknad om forbrukslån

Slik får du innvilget lån

For å få innvilget søknaden om lån må du oppfylle visse kriterier. Dette er minstekravene:

  • Du er over 18 år

  • Du har en fast inntekt

  • Du har ingen registrerte betalingsanmerkninger

At du har en fast inntekt vil si at du har en registrert liknet inntekt. Alle skattepliktige inntekter regnes med, og det mange ikke er klar over er at alle former for trygd også regnes som inntekt. I tillegg er også biinntekter, som for eksempel leieinntekter, innunder dette punktet. Men husk at alle inntekter du opplyser om, må kunne dokumenteres.  

Er du usikker på hva en betalingsanmerking er, så kan denne merknaden være en ubetalt inkassosak, et utlegg, lønnstrekk eller lignende, og blir registrert hos kredittopplysningsbyråene. En aktiv betalingsanmerkning kan føre til at du får avslag på søknaden din om forbrukslån.

Les mer om forbrukslån med betalingsanmerkning her.

I tillegg til disse kravene, vil det bli gjort en individuell kredittvurdering av deg, for til syvende og sist er det din økonomiske totalsituasjon som er avgjørende om du får innvilget lånet eller ikke. Det er også verdt å merke seg at din personlige økonomi avgjør hvor høy rente du vil få på lånetilbudet.

Slik søker du

Lurer du på hvordan søknadsprosessen foregår? Dette er de ulike trinnene:

Trinn 1:
Fyll inn søknadsskjema med kontaktdetaljer og litt om deg selv. Blant annet må du fylle ut jobbsituasjon, boforhold og hensikten med lånet. Selv om du kan bruke lånet til nøyaktig det du vil, krever Hvitvaskingsloven at det innhentes opplysninger om formålet til lånesøker.

 lån på dagen

 

Trinn 2:
Du mottar et uforpliktende tilbud dersom du har fylt inn alt riktig og søknaden oppfyller nødvendige krav. I dette trinnet velger du om du skal takke ja til lånet. lån på dagen

 

Trinn 3:
Dersom du takket ja til forbrukslånet, signerer du lånesøknaden med BankID eller BankID på mobilen. Utbetalingen av lånet vil skje i løpet av tre til fire virkedager.

lån på dagen

 
re:member forbrukslån

Hos re:member kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet og du kan bruke re:member forbrukslån til nøyaktig det du vil.