lane-penger.jpg

re:member forbrukslån

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Låne penger?

Har du uforutsette eller planlagte utgifter og trenger å låne penger? 

Noen ganger er det fint å kunne spe på budsjettet sitt. Et godt alternativ kan være å skaffe seg et forbrukslån – som kan gi deg mange fordeler

Men det er mange tilbydere i markedet, og det kan være vanskelig å finne hvilket som passer deg best. Her får du svar på spørsmålene vi oftest får fra de som søker om re:member forbrukslån

Hva ønsker du å låne penger til?

Hos re:member låner du penger uten sikkerhet, altså det som kalles forbrukslån. Det betyr at du kan låne til hva du ønsker, om det så er å betale ned andre lån eller gjeld, oppussing, drømmeferien eller nye møbler. 

Hvem kan låne penger?

Du kan låne penger dersom du er over 18 år, har fast inntekt og ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger. Lånebeløpet og renten du får bestemmes ut fra en individuell kredittvurdering. Her tas det blant annet hensyn til inntekter, kostnader, om du er gift, har barn og andre typer lån eller gjeld. 

Hva koster det å låne penger?

Det avhenger av hvor stort lånet er, hvilke renter du får og hvor lang nedbetalingstid du velger. Renten bestemmes av banken du låner av, mens du selv som regel kan justere nedbetalingstid. Banken kan også justere ned lånebeløpet du søker om. Før du søker om lån er det for øvrig viktig at du finner ut hvor mye du har mulighet til å betale. 

Hvis du ønsker å vite hva lånet koster deg, kan du prøve lånekalkulatoren vår. Der fyller du enkelt ut ønsket lånebeløp og nedbetalingstid, og så får du beregnet månedskostnad på lånet ditt ved ulike rentesatser.

Hvordan går jeg frem for å låne penger?

I en undersøkelse vi gjennomførte blant våre kunder om re:member forbrukslån, svarte hele 84 % at en smidig søknadsprosess av lånet var viktig når man skulle låne penger. I tillegg er det viktig hvor lang tid det tar å få svar på søknaden og utbetalingen. Søknadsprosessen vår foregår i tre trinn:

  1. Fyll ut søknadsskjemaet, og sørg for at alt er riktig utfylt slik at at det ikke oppstår forsinkelser. Det kan være vi kontakter deg for mer informasjon.
  2. Når all informasjon er riktig og søknaden oppfyller alle nødvendige krav, vil du motta et uforpliktende tilbud om re:member forbrukslån. Du velger selv om du vil takke ja eller nei til lånet.
  3. Dersom du takker ja, signerer du trygt og effektivt med BankID. Når vi har mottatt signeringen vil lånet bli utbetalt, og som regel får du det i løpet av noen få virkedager.

Søk om å låne penger hos re:member

Hos re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Renten varierer fra 7,95 til 20,70 %, som bestemmes ut fra kredittvurderingen.

Ta gjerne en ekstra runde med lånekalkulatoren, slik at du får god oversikt. Samtidig kan du forsikre deg om at du klarer å følge nedbetalingsplanen, og ikke får noen ubehagelige overraskelser. 

Og husk – det er helt uforpliktende å søke om forbrukslån fra re:member.