lane-penger.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Dette er viktig for oss når vi skal låne penger

Det finnes mange grunner til at du trenger litt ekstra penger, og skulle behovet melde seg er det flere tilbydere å velge mellom. Men det kan være vanskelig å finne den som passer deg best. Her kan du lese om kriteriene mange ser etter når de skal låne penger.  

Vi har gjennomført en undersøkelse om re:member forbrukslån, og våre kunder har svart at spesielt disse tre kriteriene er viktige når de skal søke om forbrukslån: Smidig søknadsprosess, hvor lang tid det tar å få svar på søknaden og utbetalingen av lånet.

En smidig søknadsprosess når du skal låne penger

Så mange som 84 % oppgir at søknadsprosessen er viktig når man skal låne penger. Hos oss er denne prosessen automatisk. Så fort du har fylt ut all nødvendig informasjon i søknadsskjema blir det sendt til våre systemer for behandling.

Sørg for at alt du fyller ut er riktig. Det kan oppstå forsinkelser om du har skrivefeil i navnet ditt eller oppgir et feil tall i bankkontonummeret ditt. Dersom det skulle vise seg at du har tastet feil, vil du ved behov bli kontaktet for mer informasjon, og i dette tilfellet vil dataen som i første omgang gikk gjennom den automatiske prosessen, bli sjekket manuelt.

Svar på søknaden om lån

Det andre trinnet når du søker om lån, er så klart svaret på søknaden – og dette er et viktig kriterium ifølge våre kunder. Dersom du fyller ut riktig informasjon og søknaden din oppfyller alle nødvendige krav, vil du motta et uforpliktende tilbud om et re:member forbrukslån.

Utbetaling av lånet  

Det siste siste trinnet i en søknadsprosess og nok et viktig kriterium, er utbetalingen av selve lånet. Du velger selv om du ønsker å takke ja til tilbudet du mottar fra oss. Dersom du har bestemt deg for å takke ja, er det både trygt og effektivt å signere med BankID.

BankID er personlig elektronisk legitimasjon, og er knyttet til fødselsnummeret ditt slik at du ikke trenger å vise annen legitimasjon. Bruk av BankID har den høyeste sikkerhet og er juridisk bindende – bruker du det blir også behandlingstiden betydelig kortere.

Når vi har mottatt signeringen vil lånet bli utbetalt. Dette skjer vanligvis i løpet av noen få virkedager.

Låne penger med re:member forbrukslån

Hos re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Renten varierer fra 7,95 til 19,95 %, og den bestemmes ut fra en individuell kredittvurdering.

Ved å bruke den hendige lånekalkulatoren vår, vil du få en god oversikt over hva lånet vil koste deg, slik at du ikke får noen ubehagelige overraskelser. Ved å skyve på to parametre, lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, vil du kunne se hva lånet vil koste i måneden med ulike renteeksempler. 

Det er helt uforpliktende å søke om forbrukslån fra re:member.