kredittkort-forbrukslan20.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Smarte tips om forbrukslån

Har du forbrukslån, men er usikker på hvordan du skal administrere det? Eller vurderer du å søke om et forbrukslån og vil lære mer om hvordan det fungerer? Det kan være vanskelig å vite hvordan man skal finne frem i jungelen av forbrukslån, derfor gir vi deg noen enkle tips som kanskje kan hjelpe deg litt på vei.

1. eFaktura

Er du lei av alle gebyrene du får når du betaler regninger? Da anbefaler vi deg å opprette eFaktura, det er helt gratis og superenkelt å opprette. Du godkjenner ganske enkelt tilbud om eFaktura i nettbanken og bruker KID- og kontonummeret fra forrige faktura. 

2. Avtalegiro

Det kan ofte være vanskelig å holde styr på hvilke regninger som skal betales når, i en hektisk hverdag, og i blant hender det at man glemmer å betale en regning og får purregebyr. For å unngå purregebyrer, kan det være lurt å opprette Avtalegiro. Med Avtalegiro betales regningen din på forfallsdatoen, helt automatisk! Husk bare at du likevel får tilsendt faktura i posten, med mindre du også har opprettet eFaktura. Avtalegiro oppretter du enkelt i nettbanken din.

3. Nettbank

Bruk nettbanken til å administrere forbrukslånet ditt for å få bedre kontroll. Det gjør du enkelt ved å logge deg inn på nettbanken for ditt re:member forbrukslån. Her har du full oversikt over lånet og innbetalingene dine. 

Har du ikke forbrukslån allerede? Regn ut hvor mye forbrukslånet koster deg med vår lånekalkulator.