Refinansiering

Spar penger på å samle smålån og kreditter i ett lån. Lån opptil 350 000 kr med en nedbetalingstid på opptil 15 år.

Fordeler med refinansiering

 • Garantert lavere totalkostnad
 • Mer oversikt med kun én faktura
 • Rente fra 7,95 % til 19,95 % avhengig av individuell kredittvurdering

Låneeksempel: 65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Prøv refinansieringskalkulatoren under for å se hvor mye du kan spare hver måned på å refinansiere dine smålån og kreditter.

Refinansierings-kalkulator

Lånebeløp

Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kr. Du kan velge ønsket beløp på lånesøknaden. Beløpet du får låne baserer seg på en individuell kredittvurdering.

Ønsket nedbetalingstid

Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån opptil 5 år. Nedbetalingstid ved refinansiering opptil 15 år.

Nedbetalingstid over 5 år er kun mulig ved refinansiering av annen gjeld. Dette er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer.

Beregnet månedskostnad

Vi tilbyr en lånerente fra 7,95 - 19,95 %. Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering.
 • per mnd ved 7,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalkostnad: kr
 • per mnd ved 12,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalkostnad: kr
 • per mnd ved 15,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalkostnad: kr
 • per mnd ved 19,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalkostnad: kr

Søk helt uforpliktende og se hvilken rente du får på lånet ditt basert på en individuell kredittvurdering.

lanekalkulator-refinansiering2.jpg

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr å samle flere smålån og kreditter i ett større lån. Det vil si at du tar opp et nytt lån som nedbetaler alle de små lånene og får kun èn faktura og forholde deg til. Hvis du får et refinansieringslån hos oss, får du lavere totalkostnad enn for ditt eksisterende lån, slik at du kan være trygg på at tilbudet du får hos oss er bedre.

Hvem passer refinansiering for?

  • De som har flere dyre lån og kreditter.
  • De som ønsker bedre oversikt over øknomien.
  • De som ønsker lavere totalskostnad.
  • De som ønsker èn faktura.

Hvordan fungerer refinansiering?

I søknadskjemaet legger du inn hvor mye du ønsker å refinansiere, hvilke kreditorer du har lån eller kreditter hos, samt skyldig beløp hos de. Om søknaden din blir godkjent tar vi oss av alt det praktiske rundt det å betale tilbake til de ulike kreditorene. Du får da én faktura fra re:member i tillegg til en lavere totalkostnad.

Låneforsikring - en ekstra trygghet

Som lånekunde har du mulighet til å velge låneforsikring. Med låneforsikringen kan du få en økonomisk sikkerhet om noe uforutsett skulle skje. Låneforsikringen betjener blant annet dine månedlige forpliktelser på ditt lån ved blant annet arbeidsledighet og arbeidsuførhet.
Les mer om låneforsikring

Om refinansiering fra re:member

Lånebeløp: Fra 10 000 til 350 000 kr
Etableringsbegyr:   750 kr
Rente: Fra 7,95 til 19,95 % avhengig av individuell kredittvurering
Fakturagebyr: 45 kr
Nedbetalingstid: Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån er opptil 5 år. For refinansiering opptil 15 år.

Se fullstendige lånevilkår


Refinansiering fra en trygg og sikker finansaktør

EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB står bak re:member, og er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. I tillegg til refinansiering tilbyr re:member også kredittkort og forbrukslån.  

Å sende inn en søknad er helt uforpliktende. Om du får et tilbud kan du selv velge om du vil godta tilbudet og signere avtalen med BankID eller BankID på mobil.

Gode tips og råd om refinansiering

Smarte tips om å refinansiere lån

Hvis du har flere smålån, et billån og er litt på minussiden på kredittkortet på toppen av dette, kan du merke at rentene og gebyrene blir høye hver måned. Hvordan kan du få oversikt over økonomien og samtidig spare penger? Svaret er refinanisering av forbruksgjeld. Les gode tips om refinansiering her

Derfor kan du spare penger på å refinansiere

Har du gjeld du ikke ønsker å betale mer for enn du må? Se hvordan Hege reduserte sine kostnader og sparte penger hver måned.

Se hvordan du kan spare
Refinansiere? Her er alt du trenger å vite

Mange er klar over at du ved å refinansiere kan få orden i økonomien, samtidig som du sparer betydelige beløp hver måned. Men likevel er det en del som sitter med en del spørsmål. 

Les mer om refinansiering

Ofte stilte spørsmål om refinansiering

Hvor mye kan jeg låne ved refinansiering?

Ønsker du refinansiering av dyre smålån og kreditter, kan du hos oss låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Du får vite din låneevne ved å sende inn en uforpliktende lånesøknad. Hvor mye du får i lån vil blant annet avhenge av en individuell kredittvurdering. 

Hvem kan søke om refinansiering?

Det er noen minstekrav du bør oppfylle før du sender inn en søknad om refinansiering. Du må være over 18 år, ha fast inntekt og du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger. I tillegg gjør vi en individuell kredittvurdering av deg for å se om vi kan innvilge søknaden din.

Hva trenger jeg for å søke om refinansiering?

Før du søker om refinansiering bør du vite hvor mye du ønsker å refinansiere og til hvilke banker. I noen tilfeller ber vi om skattemelding og siste lønnslipp, men dette vil du få beskjed om i søknadsprosessen. Du behøver også BankID eller BankID på mobil for å signere avtalen.

Hvilken rente får jeg?

Vi tilbyr renter fra 7,95 til 19,95 % avhengig av en individuell kredittvurering. Om du vil vite hvilken rente du får på lånet ditt kan du sende inn en uforpliktende søknad. Om søknaden blir godkjent velger du selv om du vil godta tilbudet.

Hvor lang tid tar det å få svar på søknaden om refinansiering?

Du får vite med en gang om søknaden din blir godkjent, avslått eller om vi trenger mer informasjon fra deg. I noen tilfeller kan det ta tre til fire arbeidsdager, men som regel får du svar med en gang.