Refinansiering

Spar penger på å samle smålån og kreditter i ett lån. Lån opptil 500 000 kr med en nedbetalingstid på opptil 15 år.

Fordeler med refinansiering

 • Garantert lavere totalkostnad
 • Mer oversikt med kun én faktura
 • Rente fra 7,95 % til 20,70 % avhengig av individuell kredittvurdering og kundeforhold

Låneeksempel: 175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58%
Kostnad 62 855kr. Totalt 237 855kr.

Refinansierings-kalkulator

Lånebeløp

Du kan låne fra 10 000 til 500 000 kr. Du kan velge ønsket beløp på lånesøknaden. Beløpet du får låne baserer seg på en individuell kredittvurdering.

Ønsket nedbetalingstid

Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån opptil 5 år. Nedbetalingstid ved refinansiering opptil 15 år.

Beregnet månedskostnad

Vi tilbyr en lånerente fra 8,30 - 20,70 %. Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering.
 • per mnd ved 7,95 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalkostnad: kr
 • per mnd ved 10,30 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalkostnad: kr
 • per mnd ved 16,30 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalkostnad: kr
 • per mnd ved 20,70 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalkostnad: kr

Søk helt uforpliktende og se hvilken rente du får på lånet ditt basert på en individuell kredittvurdering.

refinansiering-kalkulator.jpg

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr å samle flere smålån og kreditter i ett større lån. Uansett om du har mye eller lite gjeld, kan den fortsatt være dyr. Ved å refinansiere lån kan du rydde opp i økonomien og få hele gjelden samlet i et større og mer gunstig lån. 

Det vil si at du tar opp et nytt lån som nedbetaler alle de små lånene og får kun èn faktura og forholde deg til. Hvis du får et refinansieringslån hos oss, får du lavere totalkostnad enn for ditt eksisterende lån, slik at du kan være trygg på at tilbudet du får hos oss er bedre.

 

Hvem passer refinansiering for?

  • Hvis du har flere dyre lån og kreditter
   Når du samler all gjeld under ett og samme lån, vil du slippe å betale gebyrer til flerfoldige kreditorer og det kan derfor lønne seg å refinansiere. Les også om hvordan du kan refinansiere kredittkort.
  • De som ønsker bedre oversikt over sin økonomi
   Når du samler alle lånene dine under ett, trenger du kun å forholde deg til én forfallsdato og én faktura. Da slipper du å forholde deg til flere fakturaer som skal betales til ulike datoer, og du har dermed bare én nedbetalingsplan.
  • De som ønsker lavere totalkostnad
   Ved å samle smålånene dine til ett større lån får du mest sannsynlig en lavere rente og færre gebyrer, i tillegg vil trolig månedsbeløpet blir betraktelig lavere. 

Hvordan fungerer refinansiering?

I søknadskjemaet legger du inn hvor mye du ønsker å refinansiere, hvilke kreditorer du har lån eller kreditter hos, samt skyldig beløp hos de. Om søknaden din blir godkjent tar vi oss av alt det praktiske rundt det å betale tilbake til de ulike kreditorene. Du får da én faktura fra re:member i tillegg til en lavere totalkostnad.

Låneforsikring - en ekstra trygghet

Som lånekunde har du mulighet til å velge låneforsikring. Med låneforsikringen kan du få en økonomisk sikkerhet om noe uforutsett skulle skje. Låneforsikringen betjener blant annet dine månedlige forpliktelser på ditt lån ved blant annet arbeidsledighet og arbeidsuførhet.
Les mer om låneforsikring

Om refinansiering fra re:member

 

Lånebeløp Fra 10 000 til 500 000 kr
Rente Fra 7,95 % til 20,70 % avhengig av individuell kredittvurering
Paprifaktura 0 kr
Termingebyr
Etableringsgebyr
45 kr
Fra 990 til 1 590 kr*
Nedbetalingstid        Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån er opptil 5 år. For refinansiering opptil 15 år.

*) Etableringsgebyret avhenger av størrelsen på ditt lån og fremgår ved avtaleinngåelse. Les mer om etableringsgebyr.

Se fullstendige lånevilkår


Refinansiering fra en trygg og sikker finansaktør

Entercard Norge, filial av Entercard Group AB står bak re:member, og er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. I tillegg til refinansiering tilbyr re:member også kredittkort og forbrukslån.  

Å sende inn en søknad er helt uforpliktende. Om du får et tilbud kan du selv velge om du vil godta tilbudet og signere avtalen med BankID eller BankID på mobil.

Kom i gang med refinansiering

Er du usikker på hvordan refinansiering fungerer, kan vi forklare det i tre enkle steg. 
Å søke om refinansiering uten sikkerhet er det samme som å søke om et vanlig forbrukslån der formålet er å kun betale ned gjeld.

 • Steg 1: Bli godt kjent med den økonomiske situasjonen din og størrelsen på de ulike gjeldspostene du har. Regn sammen alt av kredittkortgjeld, smålån og handlekontoer du har. Deretter søker du et nytt lån med den eksakte summen som er utestående. Altså, har du 100 000 kroner i gjeld, så søker du om et forbrukslån på nettopp denne summen.

 • Steg 2: Søknadsprosessen foregår som regel på nett, og når du har funnet långiveren som passer deg, sender du inn nødvendige opplysninger gjennom det nettbaserte søknadsskjemaet.

 • Steg 3: Når søknadsskjema er fylt ut riktig og sendt inn, blir det gjort en vurdering om søknaden kan innvilges. Dersom søknaden innvilges, mottar du et uforpliktende tilbud som du velger om du skal takke ja til. Velger du å gjøre dette kan lånet signeres gjennom BankID. Innfri gjelden du ønsker, og sitt igjen med ett lån å forholde deg til.

Smarte tips om refinansiering

 

Hvis du har flere smålån og andre dyre kreditter, kan du merke at rentene og gebyrene blir høye hver måned. Hvordan kan du få oversikt over økonomien og samtidig spare penger? Svaret er refinanisering av forbruksgjeld. 
Les gode tips om refinansiering her

Dette bør du tenke på når du skal refinansiere

Det kan være vanskelig å holde styr på alle regningene som kommer fra ulike aktører, og du har sikkert fått med deg at refinansiering kan være en god løsning for å få kontroll over økonomien. Men hvor mye vet du egentlig om det? Les om hva du bør tenke på ved refinansiering.

Refinansiere? Her er alt du trenger å vite

Mange er klar over at du ved å refinansiere kan få orden i økonomien, samtidig som du sparer penger totalt sett. Men likevel er det en del som sitter med en del spørsmål. Les mer om refinansiering.

Hva er refinansiering?

Refinansiering er å samle flere dyre smålån og kreditter i ett større lån. Det vil si at du tar opp et nytt lån som nedbetaler alle de små lånene. Samtidig som du gjør dette kan du strekke lånets løpetid over en lengre periode. På denne måten kan du senke de månedlige betalingene, og du får en bedre oversikt over hvor mye du har betalt - og hvor mye du fortsatt skylder.

Se videoen for å lære mer. 

Ofte stilte spørsmål om refinansiering

Hvem kan søke om refinansiering?

Det er noen minstekrav du bør oppfylle før du sender inn en søknad om refinansiering. Du må være over 18 år, ha fast inntekt og du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger. Les mer om hvem som kan søke her.

Hva betyr å samle lån?

Dersom du har flere lån, smålån og kreditter kan det være fornuftig å samle disse lånene i ett nytt lån. Ved å gjøre dette kan du spare penger hver måned, i tillegg til at du også får bedre kontroll over din egen økonomi ved kun å ha en kreditor å forholde deg til. Les mer om å samle lån.

Hva vil det si å refinansiere forbruksgjeld?

Det finnes mange fordeler med refinansiering av eksisterende lån og gjeld. Blant annet kan spare penger ved at totalsummen bli lavere, og få en bedre oversikt over økonomien din. Her får du alle fordelene med refinansiering av gjeld. Les mer om refinansiering av forbruksgjeld.

Hvilken rente får jeg med refinansiering hos re:member?

Du kan få rente fra 8,30 % til 20,70 % avhengig av en individuell kredittvurering. Om du vil vite hvilken rente du får på lånet ditt kan du sende inn en uforpliktende søknad. Om søknaden blir godkjent velger du selv om du vil godta tilbudet.

Hva vil det si å refinansiere kredittkort?

Det er flere grunner til å benytte seg av et kredittkort, men det kan bli kostbart i lengden. Dersom du har kredittkortgjeld bør du vurdere å refinansiere disse til ett og samme lån. Refinansierer du med re:member slipper du alle de ulike regningene som dumper inn i nettbanken hver måned. Ved å refinansiere samler du alt på ett sted og får kun én faktura å forholde deg til og bedre kontroll over økonomien din. I tillegg sparer du penger. Les mer om refinansiering av kredittkort.

Hva er et refinansieringslån?

Et refinansieringslån brukes til å betale ned andre smålån og kredittkort slik at du kun får en kreditor å forholde deg til. Du skylder fortsatt samme beløp, men du ender opp med å betale mindre totalt sett. Les mer om refinansieringslån.

Hvor lang tid tar det å få svar på søknaden om refinansiering?

Du får vite med en gang om søknaden din blir godkjent, avslått eller om vi trenger mer informasjon fra deg. I noen tilfeller kan det ta tre til fire arbeidsdager, men som regel får du svar med en gang.

Hva er refinansiering uten sikkerhet?

Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å betale ned gjelden du har. Det kan være både små og store lån, kredittkortgjeld, handlekontoer og andre former for avbetalingsordninger. I grove trekk betyr refinansiering uten sikkerhet at det er en omprioritering av et lån med en hensikt om å oppnå bedre vilkår på eksisterende lån. At det nye lånet du så tar opp for å nedbetale de andre, er uten sikkerhet, betyr at du ikke behøver å ha pant i eiendeler som for eksempel boligen din. Les mer om refinansiering uten sikkerhet.

Kan jeg refinansiere gjeld med betalingsanmerkning?

Du vil ikke kunne søke om refinansiering hos re:member så lenge du har en betalingsanmerkning registrert på deg. Du bør derfor gjøre opp gjelden din først, slik at betalingsanmerkningen blir fjernet.

Hvilken nedbetalingstid skal jeg velge?

I søknaden kan du velge å betale tilbake over 1 år som minstevalg. Men du kan betale tilbake raskere ned på lånet om du ønsker det. Når du velger hvilken nedbetalingstid du ønsker, bør du vurdere hvor mye du kan betale per måned.

Hva trenger jeg for å søke om refinansiering?

I søknaden trenger vi dokumentasjon om inntekt og gjeld. Denne dokumentasjonen innehenter vi for deg. Du behøver kun BankID eller BankID på mobil for å samtykke til at vi innhenter informasjonen fra Skatteetaten.