soke-om-forbrukslan.jpg

re:member forbrukslån

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Vi vet at søknadsprosessen er viktig når du skal søke om forbrukslån

Noen ganger er uventede utgifter årsaken til at vi trenger litt ekstra penger, andre ganger er det for å unne oss noe fint. For å få et økonomisk pusterom er det mange som derfor velger å søke om forbrukslån. Men hvilke kriterier ser vi etter da?

I vår nye undersøkelse om re:member forbrukslån og kundeinnsikt viser det seg at hele 84 % oppgir at søknadsprosessen er det viktigste når man skal søke om forbrukslån. Derfor jobber vi hver dag for at søknadsprosessen for re:member forbrukslån skal være best mulig.

Søknadsprosessen for re:member forbrukslån  

Hos re:member er søknadsprosessen en automatisk prosess for kredittverdige kunder. I noen tilfeller kan det forekomme avvik som krever mer informasjon fra deg.

Det er derfor viktig at du skriver all informasjon korrekt. En skrivefeil i navnet ditt eller et feil tall i postnummeret, kan skape forsinkelser. Viser det seg at du har gitt feil informasjon blir dataene som i første omgang gikk gjennom den automatiske prosessen, sjekket manuelt.

Søknadsprosessen foregår i tre trinn:

  1. Fyll inn nødvendig informasjon i søknadsskjemaet. Når det er gjort blir dataene sendt direkte til våre systemer for behandling.
  2. Dersom alt er riktig utfylt og søknaden oppfyller nødvendige krav, vil du motta et uforpliktende tilbud. Du velger selv om du skal takke ja til lånet.
  3. Velger du å takke ja, kan du signere med BankID som er en trygg og effektiv måte. Når vi har mottatt signeringen vil lånet bli utbetalt. Dette skjer vanligvis i løpet av neste arbeidsdag.   

Forbrukslån hos re:member  

I tillegg til søknadsprosessen oppgir våre kunder at kredittgrense, nedbetalingsplan, vilkår og informasjon på nettside er viktig for dem når de skal søke om forbrukslån.

Hos re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Renten varierer fra 7,95 % til 20,70 %. Hvilken lånerente du får bestemmes ut fra en individuell kredittvurdering.

For å finne ut hvor mye lånet vil koste deg totalt kan du bruke vår lånekalkulator. Ved å skyve på to parametre, lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, vil du umiddelbart kunne se hva lånet vil koste i måneden med ulike renteeksempler.

Les mer om alle de gode fordelene med re:member forbrukslån, og søk om forbrukslån fra re:member her.