lane-penger.jpg

re:member forbrukslån

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Ofte stilte spørsmål om å låne penger

Noen ganger skulle vi gjerne hatt litt ekstra penger å rutte med, om det så er til oppussing eller til en ferie. Da kan forbrukslån være løsningen, men du sitter kanskje med noen spørsmål om å låne penger. Her finner du kanskje svaret på det du lurer på om å låne penger.

Livet består av både drømmer og utfordringer. Kanskje lengter du til kritthvite strender langt borte, eller hverdagen har gitt deg noen utfordringer som krever ekstra utgifter du ikke har penger til der og da. Et forbrukslån uten sikkerhet kan gi deg trygghet i hverdagen. Du kan låne penger uten å måtte stille sikkerhet i for eksempel fast eiendom.

Hvilke kriterier må oppfylles for å låne penger?

Hvilke kriterier du må oppfylle for å låne penger er forskjellige fra bank til bank, men det er slik at de fleste har noen minimumskrav du må oppfylle. Som oftest er det en aldersgrense, at du må ha en viss inntekt og kontroll på egen økonomi.

For å låne penger hos re:member er minimumskavene at du må være over 18 år, ha en fast inntekt og at du ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger. I tillegg til dette vil det bli utført en individuell kredittvurdering av deg for å se om søknaden din om å låne penger kan bli innvilget.

Hva trenger jeg til søknaden min når jeg skal låne penger?

Ofte når du skal søke om forbrukslån fra re:member behøver du ikke noe dokumentasjon, men i noen tilfeller kan det være at du blir bedt om å legge ved selvangivelsen (skattemeldingen) din. Dette for at man skal kunne se den totale gjeldsoversikten din og fradragene. Grunnlag skattekort eller foreløpig beregning av skatter og avgifter vil ikke bli godkjent som dokumentasjon. Selvangivelsen din kan du finne ved å logge inn på Altinn og gå til “min meldingsboks”.

Det kan også hende at du må sende inn en kopi av den siste lønnsslippen din når du skal låne penger. Den kan ikke være eldre enn to måneder, og må vise brutto- og nettoinntekt, samt skattetrekk. Dersom du setter opp andre inntekter i søknaden, for eksempel leieinntekter må du kunne dokumentere dette.

Låne penger

Hvor mye koster det å låne penger?

Når du skal låne penger er det viktig å vite at du betaler renter på lånebeløpet. Hvilken rente du får er basert på en individuell kredittvurdering som blir gjort når du søker om forbrukslån. For å regne ut hvor mye det vil koste deg å låne penger, kan du benytte deg av lånekalkulatoren vår. Du velget hvor lang nedbetalingstid som passer best for deg og ønsket lånebeløp, og får deretter opp hvor mye du må betale i måneden.

Hvilken risiko tar jeg ved å låne penger?

Mange kan være skeptiske til å låne penger, og tror at det er en stor risiko. Risikoen kan være at du en dag ikke har råd til å betale ned renter og avdrag. Dersom du skulle få problemer med å betale tilbake lånet kan du med re:member låneforsikring få en økonomisk sikkerhet.

Velger du riktig forbrukslån og følger nedbetalingsplanen du blir tildelt, minimerer du risikoen ved å låne penger betraktelig. Du kan selv velge hvilken forfallsdato du ønsker på fakturaene. I tillegg kan du nedbetale all utestående gjeld når som helst uten ekstra kostnader. Ved å betale raskere tilbake vil dine totale lånekostnader også reduseres.

Låne penger av re:member

Hos re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Du får rente fra 7,95 til 20,70 % avhengig av den individuelle kredittvurderingen av deg.

Hva du vil bruke forbrukslånet på, er helt opp til deg. Om det så er å pusse opp hjemme, kjøpe en ny bil eller tilbringe en uke på en strandferie. Prøv re:member lånekalkulator for å se hvor mye lånet vil koste deg eller søk om re:member forbrukslån. Søknaden er helt uforpliktende.