re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Slik finner du det beste lånet for deg

Er du på jakt etter det beste lånet for deg? Da bør du vite litt om hva som skiller de ulike lånene fra hverandre – her er tipsene til hva du bør se etter.

Gjør du et søk etter lån på nettet kommer du raskt over mange sider som sammenligner de ulike lånene for deg. Men som med mye annet på internett, er det noen grunner til å være litt kritisk til informasjonen du finner her. For det finnes ikke ett konkret svar på hvilket lån som vil passe deg best, det avhenger blant annet av hvordan din betalingsevne vurderes av bankene.

Dette betyr at et lån som er best for andre likevel ikke trenger å være det beste for deg. Det du bør gjøre er å sammenligne lånene på egen hånd for å finne frem til en konklusjon du selv er fornøyd med. Husk at renter, gebyrer og avdrag er det du bør lese godt over, i tillegg til tipsene nedenfor.

Slik velger du det rette forbrukslånet

Aller først bør du tenke over hvorfor du ønsker å ta opp lån, og sørge for at det er en nøye overveid beslutning. Da vil lånet bli enklere å håndtere – for glem ikke at det skal betales tilbake. Deretter kan du bruke sammenligningssidene som sammenligner lån for å sjekke disse punktene:

1. Hvilket lånebeløp skal du velge?

Når du vet hvorfor du vil ta opp lånet, har du sikkert også gjort deg opp en mening om hvor mye du ønsker å låne. Husk å ikke låne mer enn du behøver og kan håndtere. Du kan selv sjekke hvor mye ulike lånegivere er villig til å låne ut. Men husk at det er en individuell kredittvurdering som avgjører lånebeløpets størrelse. Husk at et større lån krever høyere avdrag, så velg et beløp du kan håndtere.

2. Hvilken rente kan du få?

Akkurat hvilken rente du får på lånet ditt avhenger av en individuell kredittvurdering. Hos re:member kan du få en rente fra 8,30 % til 20,70 %.

3. Hvilken nedbetalingstid skal du velge?

Det kan virke veldig fristende å velge en aktør som tilbyr mange års nedbetalingstid, kanskje til og med helt valgfritt. Husk at jo raskere du nedbetaler et lån, desto mindre renter betaler du – med andre ord blir lånet billigere. Du velger selv antall år du vil nedbetale lånet på, men fem år anbefales ofte, men ønsker du å refinansiere smålån er det opptil 15 år hos enkelte aktører, blant annet hos re:member.

4. Hvilke betingelser bør du sette deg inn i?

De aller fleste som tilbyr lån krever at du er over 18 år, har fast inntekt og ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger.

Husk at det alltid er uforpliktende å søke, og at du derfor trygt kan søke om lån flere steder, men husk at du kun kan godta et lån.

Søk om et lån fra re:member

Hos re:member kan du søke om et lån uten sikkerhet fra 10 000 til 350 000 kroner, med en nedbetalingstid opptil 15 år ved refinansiering.

Du kan når som helst betale inn ekstra på lånet eller innfri hele dersom du ønsker det. Bruk lånekalkulatoren for å se hvor mye lånet koster deg totalt. Hvis din egen sammenligning viser at re:member er et av de beste lånene for deg, kan du søke om re:member forbrukslån her.