re:member reward

re:member reward er fordelsprogrammet for deg som har re:member kredittkort. Med opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker er det store beløp å spare. Slik fungerer det:

  1. Logg inn, finn din butikk og klikk på "Til butikk"
  2. Handle som vanlig og betal med re:member-kortet ditt
  3. Rabatten trekkes fra på din neste re:member-faktura

re:member kredittkort: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Familie i sofa. re:member reward er enkelt å bruke.

Ta i bruk re:member reward i dag

Du må være innlogget og betale med re:member-kortet ditt for å få rabatt når du handler via re:member reward. Logg inn med de fire siste sifrene i kortnummeret ditt, fødselsdato og postnummer.

Smilende kvinne. Søk om re:member kreditkort og få rabatter.

Vil du benytte deg av rabattene?

Dersom du ikke har et kredittkort fra re:member, kan du søke her slik at du kan benytte deg av rabattene i over 200 nettbutikker.

Venner rundt spisebordet. re:member reward gir deg rabatter.

Reward-rabatt på nettshopping

Når du kan få en vare rett i postkassen er det ikke rart at netthandel stadig øker. re:member gir deg tipsene for å finne de beste rabattene på nett, samt inspirasjon og gode guider til nettshopping.

Travel gate. Få rabatt på din storbyferie med re:member.

Stadig flere velger storbyferie

Mens storbyferier tidligere nærmest var forbeholdt nyforelskede par eller brautende guttegjenger på fotballtur, viser trenden nå at også barnefamilier stadig oftere velger denne formen for ferie.

Solnedgang ved havn. re:member reward gir deg rabatter.

Rabatt på flyreiser

Bestiller du reisen din gjennom fordelsprogrammet re:member reward får du rabatter på flyreisen din. Sjekk det gode utvalget: Sas - 60 kroner i avslag på utenlandsflyvninger og Go to Gate - opptil 200 kroner i avslag.

drommereise-1.jpg

Slik får du et stør­re fe­rie­bud­sjett

Enten det er snakk om en deilig reise, eller å kose seg ekstra med bedre mat og morsomme aktiviteter, medfører ferie større forbruk enn normalt for de aller fleste. Her får du noen tips til hvordan du kan få mer ut av ditt feriebudsjett.

For å lese vilkårene til re:member reward, klikk her.