artikler-forbrukslan.jpg
  1. Start
  2. Forbrukslån
  3. Smarte tips og guider om forbrukslån

Smarte tips og guider om forbrukslån

Søk om re:member forbrukslån. 
65 000 kr o/ 5 år nom. rente 14,42 % /Eff. 17,51 %. Kostnad 30 355 kr.  Totalt 95 355 kr.

Her har vi samlet smarte tips og guider om ulike ting du kanskje lurer på rundt forbrukslån. Du kan blant annet lese om hva et lån uten sikkerhet er, den store forbrukslån guiden, og hvordan søknadsprosessen fungerer. 

reisetips2.jpg

Ut å reise?

Nordmenn reiser som aldri før, og hvem vil vel ikke oppleve andre kulturer, kulinariske opplevelser eller utforske steder de aldri har vært før på reise? Her finner du både inspirasjon og gode tips til drømmereisen.

bryllup1.jpg

Slik ar­ran­ge­rer du et ufor­glem­me­lig bryl­lup

Det er mye som skal planlegges når man skal gifte seg. Skal det være et sommerbryllup eller vinterbryllup? Hvilken brudekjole skal bruden ha? Og hvilke utgiftsposter bør egentlig inkluderes i bryllupsbudsjettet? Svarene finner du her.

hobby1.jpg

Få mer energi med en hobby

Å ha en hobby som får deg til å slappe av samtidig som du har det gøy er avgjørende for å få energi i hverdagen, og det kommer definitivt til å bidra til å øke livskvaliteten din. På denne siden har vi samlet noen artikler om hobbyer.

Fordeler med forbrukslån

Ikke utsett drømmene dine og det som betyr noe for deg – med re:member forbrukslån kan de snart realiseres. Ni av ti som søker lån får svar umiddelbart, og du kan søke om muligheten til å låne inntil 500 000 kroner helt uten sikkerhet. 

Oppussing

Nytt kjøkken, nye mobler eller nytt bad? Med et forbrukslån fra re:member kan du få hjelp til å realisere drømmen om å pusse opp hjemmet. Nordmenn går mann av huse(t) for å pusse opp. Vi er faktisk i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og sammenlagt bruker vi nærmere 70 milliarder kroner i året på å fikse på boligen vår – innvendig som utvendig.

Våre tips om forbrukslån

Med re:member forbrukslån kan du kvitte deg med uforutsette utgifter eller realisere drømmene dine. Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til, og ni av ti som søker hos oss får svar umiddelbart. På denne siden har vi samlet en rekke artikler med nyttig informasjon om forbrukslån, fra artikler med praktiske tips og råd, til inspirasjonsartikler.

sport1.jpg

In­spi­ra­sjon til deg som els­ker sport

Det sies at definisjonen på lykke er øyeblikk av balanse, mestring og glede – og for mange finner de lykken i sport, enten det er fotball, fisking, surfing eller seiling. Her finner du utvalgte artikler om sport og fritid.

motor-bil.jpg

Våre mo­tor- og bil­tips

Etter bolig, er kjøretøy den nest største investeringen for mange av oss. Som en av de største utgiftene i husholdningen, er det uten tvil dyrt å eie sin egen bil. Derfor er det viktig å ta alle forholdsregler som tenkes kan for å få så billig bilhold som mulig.

hus-og-hjem.jpg

Alt om hus og hjem

Hus og hjem er uten tvil den største investeringen de fleste av oss gjør, og derfor ønsker vi også at hjemmet skal dekke alle våre behov. Det skal være innbydende, personlig og koselig. Her har vi samlet et knippe artikler med gode råd og tips til hvordan du kan få hjemmet ditt akkurat slik du vil.

karriere1.jpg

Det du tren­ger å vite om kar­rie­re

Store deler av livet består av jobb, og i løpet av et år jobber norske arbeidstakere i gjennomsnitt 1408 timer. Valget mellom å satse på karriere eller et familieliv kan være vanskelig. Hva velger du? På denne siden finner du alle våre artikler om jobb og karriere. 

livsstil1.jpg

Hva slags livs­stil har du?

Er du sunn og aktiv, stresser du mye eller drømmer du om opplevelser og reise? Uansett hvilken livsstil du har eller mener du bør ha, kan du finne inspirasjon i artiklene våre om livsstil nedenfor.