kredittkort-forbrukslan2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Det er aldri for sent å bytte karriere

Enten du er lei jobben du har hatt i mange år, eller om du er et offer for en av de mange permitteringene den siste tiden, er det aldri for sent å bytte karriere.

Du kan ta studier for å omskolere deg og følge en gammel drøm som ennå ikke har blitt realisert, eller du kan selvfølgelig søke jobber innenfor et område hvor du gjerne vil jobbe. Det handler om å begynne et sted for å få det til å skje. Husk at det til syvende og sist bare er opp til deg om du vil bytte karriere. Kanskje finnes det nettstudier som kan gi deg den kompetansen du trenger for å kunne bytte jobb.

Finn ut grunnen til at du vil bytte karriere

Før du bestemmer deg for hva du ønsker å gjøre videre i livet ditt rent yrkesmessig, kan det være lurt å legge litt jobb i hvorfor du ønsker å bytte karriere. Hva er det som motiverer deg? Spør deg selv hva som er drømmejobben?

Du bør også tenke over hvor fleksibelt du vil ha det i arbeidsdagen din. Hva skal til for at du vil trives bedre enn du gjør i dag? Er bedriftens verdier viktig for deg, og hvor avgjørende er lønnen?

Kartlegg markedet

Når du har bestemt deg for hva du vil jobbe med, bør du kartlegge bedrifter du kunne tenke deg å jobbe hos – også de som ikke har noen ledige stillinger for øyeblikket. Kanskje kjenner du noen i disse bedriftene? Isåfall bør du ta en telefon og spørre vedkommende om utsiktene til nye utlysninger av stillinger. Husk at det er bedre å utvide søket ditt. Det er mange som søker for snevert og dermed går glipp av spennende jobbmuligheter.

Skriv en åpen søknad og legg ved CV. Du kan også registrere deg hos ulike byråer som formidler arbeidskraft. 

Lag en detaljert plan

Du bør også lage en detaljert plan for hvordan du skal bytte karriere. Husk også risikofaktorer som økonomi. Hva vil et karriereskifte egentlig koste deg? Undersøk priser på eventuelle kurs og studier.

Få det til å skje med re:member

I en overgangsperiode kan studier og eventuelle kurs gjøre at du kanskje trenger litt ekstra penger i bakhånd. Det kan også hende at du må reise for å kunne delta på det kurset du ønsker. Med et kredittkort fra re:member får du gode betingelser, og basert på en kredittvurdering kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt. Dersom det blir nødvendig å reise, er reiseforsikring inkludert så lenge du betaler minst 50 % av reisekostnadene med kortet.

Gå for planen din og søk om et kredittkort fra re:member her.