Smilende par leser en bok. re:member netbanken er enkel å bruke.

re:member forbrukslån

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Slik arrangerer du et uforglemmelig bryllup

Det er mye som skal planlegges når man skal gifte seg. Ønsker dere et sommerbryllup eller vinterbryllup? Hvilken brudekjole skal bruden ha? Og hvilke utgiftsposter bør egentlig inkluderes i bryllupsbudsjettet?

For å gjøre det litt enklere for dere har vi samlet noen nyttige artikler om bryllup her som vi håper kan bidra til at planleggingen blir litt mindre stressende, og som gir dere litt mer oversikt. I artiklene nedenfor får dere gode tips om hvordan dere lager et fornuftig bryllupsbudsjett, populære bryllupslokaler i Oslo og magiske perler for bryllup i utlandet.

Huskeliste til bryllupsdagen

Forhåpentligvis skal dere gifte dere bare én gang i livet, og da er det dumt å overlate ting til tilfeldighetene. Gjennom å sette av tid og planlegge bryllupet nøye øker sjansen for at alt går glatt på den store dagen, og at dere får den magiske festen dere drømmer om. Her er en liten huskeliste til ting dere bør huske på til bryllupet deres:

  • Sett av en dato for bryllupet og gi dere selv god tid til planlegging

  • Sett opp et budsjett – hvor mye skal bryllupet koste?

  • Send invitasjoner. Hvor mange og hvem skal dere invitere? Disse bør sendes ut to til tre måneder i forveien

  • Skal bryllupet være borgerlig, kirkelig eller ved en ambassade om dere skal gifte dere i utlandet? Der må dere sjekke at datoen dere ønsker er ledig

  • Hvem skal være forlovere, brudepiker, ringbærer?

  • Hvor skal bryllupsfesten holdes?

  • Hva slags meny vil dere har til middagen?

  • Ha klar en gaveliste. Send gjerne gaveliste med invitasjonen slik at dere får det dere faktisk trenger

Det er helt klart flere ting som må gjøres når man skal arrangere et bryllup. Blir det en overveldende oppgave og alt for mye å tenke over, er det mulig å få hjelp fra profesjonelle til planlegging av bryllup.

Bryllup i Oslo eller utlandet?

Flere av de mest populære bryllupslokalene i Oslo kan være fullbooket opp til to år i forveien på lørdagene fra juni til og med august. Derfor kan det være lurt å hive seg rundt så fort forlovelsesrusen har lagt seg. Det finnes mange populære bryllupslokaler i Oslo, blant annet Grefsenkollen Restaurant, Ekebergrestauranten og Villa Malla. Dette er eksklusive lokaler som er svært populære.

Dersom dere heller ønsker en intim feiring med kun de nærmeste finnes det flere alternativer som er rimeligere. For eksempel kan Lille Asia, Justisen og Munchmuseet gi en flott opplevelse på den store dagen deres.

Bryllup i utlandet er også noe stadig flere drømmer om. Kanskje vil du ha et strandbryllup på Hawaii eller i Thailand, et herregårdsbryllup i Sverige, et Mamma Mia-bryllup i Hellas eller gifte deg i romantiske Italia?

Få mer inspirasjon og nyttig informasjon om alt dere behøver å vite om bryllup og bryllupsplanlegging i artiklene nedenfor.

Lykke til med bryllupet og planleggingstiden!