kredittkort-lav-rente.jpg

re:member gold:
Eff. rente 23,81 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 407 kr. Totalt 16 407 kr.

re:member gold: Et kredittkort med lav rente

Visste du at re:member gold kredittkort har en av markedets laveste renter?

Det er alltid en fordel å ha et kredittkort i lommeboken. Da får du full fleksibilitet når det oppstår uforutsette hendelser, og pengene som er i kredittkortet kan fungere som en ekstra buffer i de periodene du trenger det. 

Kredittkort med lav rente

Men et kredittkort er ikke bare et kredittkort, og den største forskjellen ligger i hvor mye renter du må betale. Det er bankene og finansinstitusjonene som selv setter renten på kredittkort, og det gjør at de varierer mye. Ofte er rentene på rundt 20 %, men de kan også være på langt over 30 %– derfor er det lurt å undersøke før du velger kredittkort.

Den eneste måten du unngår renter på, er ved å betale tilbake hele beløpet på fakturaen du mottar. Dersom du ikke betaler hele fakturaen ved forfall, og heller velger å dele opp betalingen over tid, begynner rentene å løpe. 

Da er det gunstig å ha et kredittkort med lav rente – som re:member gold.

Fordelene med re:member gold kredittkort

Med en effektiv rente på godt under snittet, skiller re:member gold kredittkort seg godt ut fra konkurrentene. Dette er bare noen av fordelene du får:

  • 18,85 % nominell rente
  • Ingen årsavgift
  • Gebyrfritt kontantuttak
  • 45 dager rentefri betalingsutsettelse

Ingen årsavgift

Hvorfor skal du betale for å ha et kredittkort? Med re:member gold er det ingen årsavgift på kortet. Det gjør at du slipper å betale utgifter som bare er med på å skape frustrasjon og stress for deg og økonomien din. 

Gebyrfritt kontantuttak

Med re:member gold får du heller ingen gebyrer for kontantuttak i bank, minibank og på Posten. Andre kredittkort har som regel gebyr både for selve uttaket og beløpet du tar ut – har du re:member gold kan du med andre ord spare mange tusen kroner hvert år sammenlignet med andre kort. Bare husk at ved kontantuttak blir det beregnet renter fra dag én.

Fordelsprogrammet re:member reward

Det er ingen overdrivelse at de aller fleste av oss liker å shoppe på nett. Og shoppingen blir enda bedre når du sparer penger på den. Her kan det være store summer å spare på å velge riktig kredittkort – som re:member gold. 

Gjennom fordelsprogrammet re:member reward får du opptil 20 prosent rabatt i over 200 nettbutikker. Om du er på jakt etter elektronikk, reiser og hotell, helse og skjønnhet, klær og mote eller sport og fritid hos trygge og anerkjente leverandører som Bose, Adams Matkasse, Hotels.com, Cubus, Lindex, Fredrik & Louisa, EVO Fitness og Babyshop.no kan det fort lønne seg å sjekke hos re:member reward først. 

45 dager rentefri betalingsutsettelse i tillegg til lav rente

Lav rente er nevnt, og med re:member gold får du i tillegg inntil 45 dager rentefri kreditt – uten at det koster deg noe ekstra. Slik fungerer det:

Dersom du har forfallsdato den 15. i en måned, vil du motta en faktura på alt du har brukt kortet til i måneden før. Fakturaen genereres omtrent 15 dager før forfall. 

  • Bruker du kortet dagen etter at fakturaen er generert, oppnår du 45 rentefrie dager
  • Bruker du kortet dagen før, oppnår du 15 rentefrie dager

Når du kun betaler deler av beløpet påløper det renter på hele kjøpesummen fra kjøpsdato frem til innbetalingsdato. Derfor bør du ha en plan for tilbakebetaling av beløpet så raskt som mulig.

Hvis du ønsker et kredittkort med lav rente, inntil 45 dagers rentefri kreditt og mange gode fordeler, er re:member gold et smart valg for både lommeboken og økonomien din. 

Her kan du søke om re:member gold kredittkort