kredittkort-lav-rente.jpg

re:member gold: Eff. rente 18,9 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 110 kr. Totalt 16 110 kr.

re:member gold: Et kredittkort med lav rente

Har du fått med deg at re:member gold kredittkort har en av markedets laveste renter? 

Det er en fordel å ha et kredittkort i lommeboka. Det gir deg fleksibilitet til for eksempel uforutsette hendelser og kan fungere som en ekstra buffer i perioder du trenger det. 

Kredittkort med lav rente

Men et kredittkort er ikke bare et kredittkort, og de aller største forskjellene ligger i hvor mye renter du må betale. Det er banker og finansinstitusjoner selv som setter renten på kredittkortet, og de varierer derfor veldig. Ofte ligger rentene på rundt 20 %, men de kan også ligge på langt over 30 %. 

Den eneste måten å unngå renter på, er ved å betale tilbake hele beløpet på fakturaen du mottar. Dersom du velger å dele opp betalingen over tid, og ikke betaler hele fakturaen ved forfall, begynner rentene å løpe. Da er det gunstig å ha et kredittkort med lav rente.

Med en effektiv rente på godt under snittet skiller re:member gold kredittkortet seg ut fra konkurrentene. 

Dette er re:member gold kredittkort:

  • 14,9 % nominell rente 
  • Ingen årsavgift
  • 45 dager rentefri betalingsutsettelse 

Om rentefri betalingsutsettelse

I tillegg til lav rente, får du inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse – uten at det koster noe ekstra. Dette er betegnelsen på hvor lang tid det kan gå fra kjøpet av en vare eller tjeneste til det begynner å beregnes renter på beløpet. 

Vi kan ta for oss et eksempel: Dersom du har forfallsdato den 15. i en måned, vil du motta en faktura på alt du har brukt kortet til i måneden før. Fakturaen genereres omtrent 15 dager før forfall. Bruker du kortet dagen etter at fakturaen er generert, oppnår du 45 rentefrie dager. Bruker du kortet dagen før, oppnår du 15 rentefrie dager.

Når du kun betaler deler av beløpet påløper det renter på hele kjøpesummen fra kjøpsdato frem til innbetalingsdato. Husk at det oftest lønner seg å ha en plan for tilbakebetaling av hele beløpet så raskt som mulig.

Så mye sparer du med re:member gold kredittkort med lav rente

Vi har satt sammen et eksempel på hvor mye du sparer med re:member gold kredittkort sin lave rente sammenlignet med to andre norske bankers renter. Ved 15 000 kr i kreditt over 12 måneder:

 

Kredittkort

Totalkostnad (rentekostnad i parentes)

re:member gold kredittkort med effektiv rente på 18,39 %

16 110 kr (kostnad 1110 kr)

Et kredittkort med effektiv rente på 23,90 %

16 518 kr (kostnad 1518 kr)

Et kredittkort med effektiv rente på 29,60 %

16 794 kr (kostnad 1794 kr)

Som du ser er det ganske mye å spare med re:member gold sammenlignet med andre kredittkort. Skulle du ha behov for et kredittkort med lav rente er derfor re:member gold et smart valg. 

Søk om et re:member gold kredittkort her.