Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Hvordan bestille kredittkort på nett?

Lurer du på hvordan du kan bestille re:member kredittkort på nett? Og hva som er fordelene med et kredittkort? Det får du svar på her.

Et kredittkort kan være en god buffer å ha. Det gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Det er i all hovedsak to grunner til å bestille seg et kredittkort:

  1. Det gir deg økonomisk fleksibilitet.
  2. Det er i mange tilfeller tryggere enn et vanlig bankkort.

Det er også en kjent sak at det er særlig gunstig å bruke kredittkortet på ferier i utlandet eller når du handler på nett, blant annet fordi det er tryggere. Noen kredittkort har flere slike fordeler enn andre, og gir deg samtidig mulighet til å spare penger der du kan. re:member kredittkort er et slikt kredittkort.

Gode fordeler med re:member kredittkort

Alle kan søke om et kredittkort fra re:member, forutsatt at du har fylt 18 år. Kredittkortet skiller seg ut fra konkurrentene med fordelsprogrammet re:member reward, der du får opptil 20 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker. Det kan bety at det er store beløp å spare når du handler på nett.

Det er enkelt å ta i bruk reward-rabatten, for det eneste du må gjøre er å være logget inn på re:member reward og klikke deg videre til ønsket nettbutikk via linken, slik at rabatten din blir registrert. Merk at du ikke får rabatter for moms, frakt eller øvrige håndteringskostnader, og at rabatten blir godskrevet din neste faktura. Husk å betal med re:member-kortet.

Er du glad i å reise? Da er det enda en god grunn til å bestille et re:member kredittkort på nett. Bruker du kortet til å betale for minst halvparten av reisens transportkostnader får du inkludert reise- og avbestillingsforsikring på kjøpet – en ekstra trygghet dersom noe skulle skje før eller under reisen.

Kredittkort fra re:member har også flere gode fordeler:

  • Inntil hele 45 dagers rentefri kreditt

  • Ingen årsavgift

  • Opptil 150 000 kroner i kreditt

I tillegg får du tilgang til en oversiktlig nettbank, der du enkelt kan se alle transaksjoner, hvor mye du har fått i reward-rabatt, i tillegg kan du se PIN-koden til kortet ditt og mye mer.

Hvordan bestille re:member kredittkort?

Ønsker du å bestille et re:member kredittkort på nett, fyller du ut søknadsskjemaet med dine personlige opplysninger og sender det inn. Når du sender inn søknaden godkjenner du samtidig at kredittopplysninger om deg innhentes og at det kommuniseres elektronisk. Hele prosessen er sikker, og det tar mellom to til fem arbeidsdager til du får svar.

Får du godkjent søknaden din, vil du motta kredittkortet i posten i løpet av noen dager.

Med kredittkortet fra re:member har du flere fordeler i vente. Du kan bestille re:member kredittkort på nett her.