beste-kredittkort.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Det beste kredittkortet, hva bør du se etter?

Det er mange som påstår å kunne tilby deg det beste kredittkortet på markedet. Men det er lett å gå seg vill i jungelen av tilbydere. Her er noen tips til hva du bør se etter når du vurderer hva som er det beste kredittkortet for deg.

Et kredittkort kan være kjekt å ha i flere sammenhenger. Det kan lønne seg å betale reiser med kredittkort i stedet for ditt vanlige bankkort. Dette fordi du blant annet vil være forsikret om flyselskapet skulle gå konkurs før du reiser. Også på selve reisen kan det lønne seg å betale med kredittkort. Ofte trekker for eksempel hoteller og leiebilfirmaer et depositumsbeløp eller tilsvarende, som de senere tilbakefører. Betaler du med kredittkort, unngår du at dette blir trukket direkte fra brukskontoen din.

Mange kredittkort har også inkludert en gratis reise- og avbestillingsforsikring hvis du betaler minimum halvparten av reisens transportkostnader med kredittkortet.

Hvordan finne det beste kredittkortet?

Det finnes flere sammenligningstjenester som kan hjelpe deg å finne det kredittkortet som passer best for deg og din økonomiske situasjon. Det de i hovedsak ser etter er:

  • Maks kreditt på kortet

  • Årsgebyr

  • Aldersgrense

  • Krav til inntekt

  • Rentefri betalingsutsettelse

  • Effektiv rente

Les også om hva som er viktig når man skal låne penger her.

Ulike behov

Avhengig av hvilken livsfase du er i, kan et kredittkort være smart å bruke når du trenger litt ekstra fleksibilitet. Kanskje har en av dine hvitevarer blitt ødelagt eller TV-en tatt kvelden, eller om bilen trenger service og du ikke har oppsparte midler i bakhånd. 

I noen situasjoner kan det være fornuftig å bruke kredittkort i stedet for ditt vanlige bankkort, som for eksempel ved netthandel. Da får du hjelp dersom netthandelen går konkurs. Noen kredittkort gir også rabatter hos ulike nettbutikker.

For eksempel kan du med kredittkort fra re:member få opptil 20 % i over 200 nettbutikker gjennom re:member reward.

Med re:member kredittkort kan du få innvilget opptil 150 000 kroner i kreditt, og du får opptil 45 dager rentefri kreditt. Det er ingen årsavgift på kortet og du kan selv velge din egen PIN-kode. Du har til enhver tid full oversikt over bruken i nettbanken eller i re:member appen, som kan lastes ned i App Store eller Google Play.

Hvilken kredittgrense du får når du søker om re:member kredittkort baserer seg på en individuell kredittvurdering av deg.