julebord.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Ferdig dekket julebord på Losby Gods

Hjemmelaget julemat, hyggelige dekorasjoner og god stemning hører julen til, og for mange er juleselskapet årets viktigste. Med en eventyrlig ramme på Losby Gods ligger alt til rette for et flott julebord.

Tradisjonene med juleselskaper på Losby Gods går mer enn 100 år tilbake i tid. Marianne Frilseth, markedsansvarlig hos Losby Gods, forteller at høydepunktet i godsets juleselskap var nyttårsfeiringene – en tradisjon flere enn godseier Boeck og hans frue satte pris på.

– Mange fra Kristianias høyere sosiale lag feiret det gamle årets avslutning og ringet inn det nye, i roen og naturstemningen på Losby. En galant godseier og en feiende flott frue ønsket velkommen, begge alltid strålende opplagt. Gjestene ble geleidet inn i herresalongen der det ble servert varmende drikke foran den sprakende peisen. Festsalen ble pyntet med sølvtøy fra Norge, Sverige og England. Porselen og krystall var en selvfølge, samt overdådige dekorasjoner, forteller Frilseth.  

Lorentz Meyer Boeck var interessert i mat og vin, og han likte å komponere menyer. Men sjef for alt som skjedde i hovedbygningen under store selskaper, var det fruen som var. Hun hadde sin klare mening om hvordan alt skulle være og var svært opptatt av detaljer.

– Og nå, som den gang, spares det ikke på noe på Losbys julebord.

Tradisjonsrikt hjemmelaget julebord

– Akkurat som den tidligere godseieren og hans frue, er vi opptatt av mat og detaljer på Losby Gods. Dette gjelder alle selskap, og juleselskap er intet unntak, sier Frilseth.

Den helt spesielle atmosfæren som er på godset under juleselskap, finner du få andre steder. Og det pyntede godset setter deg i julestemning så fort du setter en fot innenfor.

– Vi serverer julebuffet med alt du kan ønske deg av tradisjonell julemat, desserter og kaker. Ønsker du å gjøre litt ekstra i forbindelse med julebordet, kan vi anbefale kanefart og gløgg rundt bålet før dere går til bords.

Les også vår artikkel med tips til julegave til kjæresten her.

Arrangere julebord for firma

Juleselskap på Losby Gods er ikke bare for familier og privatpersoner, men også firmaer. Har du fått ansvaret for å arrangere julebord for firma, er det mulig å leie egen festsal eller stue i restauranten.

På menyen vil dere finne all den gode tradisjonelle julematen som hører med på et julebord – og litt til. Ønsker dere et alternativ til julebuffeten, finnes det flere spennende julemenyer å velge mellom.

Utsettte betalingen

Et julebord trenger ikke å koste all verden, men det kan likevel bli litt mer enn du hadde tenkt i utgangspunktet. Med mange utgifter i julen kan det oppstå behov for å utsette betalingen en stund. Da kan et kredittkort være løsningen.

Med re:member kredittkort kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt, og opptil hele 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er ingen årsavgift på kortet, og du får i tillegg mange fordeler fra re:member – blant annet tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Søk om re:member kredittkort.