julegave-kjareste.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Julegave til kjæresten

Å finne julegaver er en utfordring hvert eneste år, men den vanskeligste av dem alle er kanskje en julegave til kjæresten – og har dere være sammen en stund blir det ekstra vanskelig for hvert år som går.

Selv om en praktisk gave som støvsuger eller strykejern kan være nyttig, så er det ofte ikke det som blir mest verdsatt av kjæresten. Hva med å tenke litt annerledes i år? Opplevelser knytter bånd mellom mennesker og er kanskje den perfekte julegave til kjæresten. Så hvorfor ikke gi en gave utenom det vanlige?

La romantikken blomstre

Losby Gods har 160 år med historie og er det perfekte stedet for å la romantikken blomstre i luksuriøse omgivelser. Her kan du og din kjære omgi dere med en ro og harmoni dere aldri har opplevd før. En romatisk weekend er nemlig en utmerket julegave til kjæresten.

Det eventyrlige godset ligger kun 20 minutter med bil fra Oslo sentrum, og er plassert i det flotte naturlandskapet med vakre, rolige og spesielle omgivelser. Åpne sansene for det gode liv, for følelser og vakker glede, og glem hverdagen – i hvert fall for en stund.

En helt spesiell julegave til kjæresten

På Losby Gods kan dere få overnatting i en av de flotte deluxe-rommene hver fredag og lørdag hele året, bortsett fra julebordsesongen. Ved ankomst blir jordbær og Losbys egen musserende vin servert på værelset. 

Det er flere restaurantavdelinger på hotellet, men ønsker du en helt spesiell julegave kan dere nyte kjærligheten i fred og ro med en eksklusiv femretters middag privat i biblioteket – en meny som er komponert ut fra årstid og råvarer.

I vinkjelleren, hvor det er en helt spesiell stemning når lysene dempes og stearinlysene tennes, kan dere delta på en vinsmaking ganen sent vil glemme! Dere får smake på noen svært eksklusive typer, og kan også komme med ønsker, hvis det er noe spesielt dere vil prøve.

Kjøp julegave til kjæresten 

Det er ingen tvil om at det er nok å gjøre i julestria, og lista over julegavene du må kjøpe kan være lang - også vil du gjerne gi en fin julegave til kjæresten da. Skulle det oppstå et behov for litt ekstra penger, eller trenger du å utsette betalingen kan kredittkort være et alternativ.

Med et re:member kredittkort kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt, og opptil hele 45 dagers betalingsutsettelse. Det er ingen årsavgift på kredittkortet, verken første eller påfølgende år.

re:member kredittkort gir deg mange fordeler. Blant annet får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir opptil 20 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker. Da finner du kanskje flere julegaver? Les mer og søk om re:member kredittkort.