kredittkort-forbrukslan6.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Bygg hjemmespa

Hvis vi sier spa, hva tenker du da? Dempet musikk, eteriske oljer, steam-dusjer og hvite morgenkåper, kanskje? Ikke så rart. Selve spa-begrepet har liksom blitt en fellesbetegnelse på alt som har med nytelse og avspenning å gjøre, og det er jo i seg selv riktig. Men tenker du også høye priser, eksklusive omgivelser og dyre hoteller? Fortsatt ikke så rart. Men du kan like gjerne tenke på ditt eget hjem! For et fullt brukbart hjemmespa lar seg faktisk bygge uten at det innebærer store og vanskelige grep.

Tenk enkelt!

For du trenger slett ikke et stort, nedsenket badekar med skipsgulv rundt, en kald fjellbekk rislende gjennom huset eller marmorvask for å gi deg selv en real følelse av pleie og luksus i ditt eget hjem. Hvis du gjerne vil slå på stortromma kan du selvfølgelig gjøre dette, men vær klar over at veldig mye kan gjøres med relativt enkle grep også. Og det behøver heller ikke koste all verden heller! Et godt eksempel på å komme unna med hjemmespa-opplevelsen uten de store investeringene, er å tenke litt utenfor boksen når det gjelder noe så enkelt som dører. Vi er som regel glade i dører her til lands, ofte fordi vi forbinder det med privatliv. Men hva om du fjernet noen stengsler, for eksempel hele dusjkabinettet og i stedet lot badet bestå av en åpen flate? Du kan for eksempel benytte deg av glassbyggestein til å lage enkle halvvegger og avskjerminger i stedet, og få både lys og luft på kjøpet.

Et vell av løsninger for hjemmespa

Et annet smart grep er å tenke andre veien, nemlig å utvide hele kabinett-tanken. Se for deg en åpen flate med vegger i glass. Sett inn en sauna-inspirert trebenk i rimelig avstand til selve dusjen, og vips, så har du en helt ny sone. Det alene kan gi deg følelsen av å puste friere, mer lys og en helt annen opplevelse av nytelse. Hvis du ønsker å ta investeringen opp et hakk, hva med å gjøre et spabadekar til hovedinnhold i rommet? Den klassiske badestampen er allerede velkjent i Norge, men den gjør seg faktisk usedvanlig godt i inneversjon også! Lekre, asiatisk-inspirerte skulpturer i samme rom, sammen med nytenkende belysning eller helt enkelt levende lys vil garantert gi deg følelsen av å oppleve en helt annen baderomverden enn den du er vant til.  

Skal du pusse opp badet selv? Les denne store guiden til oppussing av bad.

Det er nå du lever!

Det skal ikke mye inspirasjon til for å sette deg på sporet av den herlige, eksklusive spa-følelsen, selv i ditt eget hjem. Det er, som i så mange andre sammenhenger, ofte detaljene som avgjør. Med et kredittkort fra re:member bærer du bokstavelig talt med deg friheten til å realisere noen av hverdagsdrømmene dine, som for eksempel et hjemmespa.

Med re:member kredittkort kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt, du har alltid opptil 45 dager rentefri kreditt og kortet har ingen årsavgift. Kommer du over gode tilbud kan det lønne seg å slå til, og betale tilbake når det passer deg. Har du ikke et kredittkort fra re:member, så kan du søke om et kredittkort her.

Lykke til med prosjekt hjemmespa!