kredittkort-forbrukslan2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Et kredittkort som er trygt å bruke

Trygghet er vi alle opptatt av når det gjelder pengene våre. Vi har har fått høre at kredittkort er usikre og at de fort kan misbrukes hvis de for eksempel blir stjålet av lommetyver. Derfor har kredittkortet re:member gjennomgått en rekke tiltak for å sørge for at du ikke trenger å bekymre deg når du bruker kortet ditt.

re:member satser på sikkerhet

”Enkelt” og ”trygt å bruke” er begrep som går igjen når kunder skal beskrive hva de setter pris på ved et betalingskort. I takt med økt kortbruk så har krav om sikre og trygge løsninger også blitt høyere.

”Vi så gjennom våre kundeundersøkelser at sikkerhet og trygghet var veldig viktig og noe kundene vurderer veldig høyt ved valg av kredittkort. Derfor bestemte vi oss for å lytte ordentlig til våre kunder, noe som tok oss ut på en lang reise. Målet var å kunne tilby et så sikkert og trygt kortprodukt som mulig, og nå nesten to år senere kan jeg med stolthet si at det er akkurat det vi har gjort”, sier Anette Romdahl – leder for re:member i Norge.

”Det tok mye tid og krefter å få på plass et så bra system. Jeg er veldig stolt av resultatene dette har gitt. Vi ønsker å ligge så langt i forkant innen kortsikkerhet at svindlerne der ute, til slutt skjønner at det ikke er noe vits i å forsøke og svindle våre produkter”, fortsetter Anette.

Bedre føre var - Varsler med sms

re:member varsler deg dersom de vil sjekke noe ”mistenkelig” eller være på den sikre siden. Med en interaktiv SMS-løsning kan kundene kjapt bekrefte eget bruk, eller komme raskt i kontakt med oss dersom det er bruk man ikke kjenner igjen.

Hva betyr dette i praksis? Et eksempel er når man oppdaget et uvanlig bruksmønster på et kort som ble brukt med både chip og PIN-kode i en matbutikk. Kortet ble sperret umiddelbart og re:member tok kontakt med kunden som fortalte at han ikke hadde brukt kortet denne dagen, og at det lå i lommeboken hans på jobb. Kortselskapet ba han gå ut og sjekke jakken sin og da oppdaget han at lommeboken var stjålet!

“Vi har valgt å investere i et av de mest teknologiske og avanserte overvåkingssystemene som finnes på markedet i dag, dette kombinert med meget dyktige analytikere og agenter, gir en god trygghet og større sikkerhet ved kortbruken for våre kunder. Sammen lyktes vi i å gjøre re:member til et veldig trygt og sikkert kort”, avslutter Anette Romdahl.

Det er ikke bare trygghet som gjør re:member til godt valg av kredittkort. Fordelsprogrammet re:member reward er svært omfattende og gjør at du kan spare penger både på reiser og forsikringer med mere. Komplett oversikt over fordelsprogrammet finner du her.