Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Sammenligne kredittkort: Hvilket kredittkort fra re:member er riktig for meg?

I jungelen av kredittkort kan det være vanskelig å finne hvilket som passer dine behov. Hos oss kan du velge mellom to ulike – re:member black og re:member gold. For at du skal slippe å bruke tiden din på å sammenligne kredittkort har vi allerede gjort det, slik at du kan velge det som er best for deg.

Det dukker opp stadig flere kredittkort. Nettopp derfor er det desto viktigere å undersøke, slik at du velger et som er basert på hva du faktisk bruker det til. Trenger du for eksempel reiseforsikring? Hvor mange dagers rentefri kreditt får du? Hva er mulighetene for rabatter når du shopper? Hvilke avgifter kommer i tillegg? Og ikke minst – hva er renten på kredittkortet?

re:member black – reiseforsikring og reward-rabatt

Med re:member black får du automatisk reise- og avbestillingsforsikring dersom du betaler minst 50 % av transportkostnadene for reisen med kortet. I tillegg til deg selv gjelder forsikringen ektefelle eller samboer, og barn under 21 år som bor hos deg – selv om du ikke er med på reisen. Hvis du reiser uten familien, kan forsikringen gjelde for inntil tre medreisende.

En annen årsak til at mange velger re:member black er fordelsprogrammet re:member reward. Her får du inntil 20 % reward-rabatt i mer enn 200 nettbutikker innen flere ulike kategorier – blant annet elektronikk, klær og mote, hus og hjem, reiser og hotell, helse og skjønnhet, og sport og fritid. Blant butikkene som finnes er Nelly, Hotels.com og Gymgrossisten

Her kan du søke om re:member black

Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

re:member gold – lav rente og ingen gebyr for kontantuttak

Den kanskje største fordelen med re:member gold er at du får en av markedets laveste renter – den nominelle renten er på 18,85 %, mens den effektive renten er på 23,81 %. Jo lavere rente, jo mindre vil det koste deg å utsette betalingen. 

re:member gold tar heller ikke gebyr for kontaktuttak i bank, minibank og på Posten. Noe som flere andre kredittkort gjør. Det betyr at dersom du i snitt tar ut 500 kroner fra minibanken tre ganger i uken, kan du med re:member gold spare mer enn 6000 kroner hvert år. Husk at det blir beregnet renter fra dag én ved kontantuttak.

Her kan du søke om re:member gold

Eff. rente 23,81 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 407 kr. Totalt 16 407 kr.

7 fordeler med begge kredittkortene

Både re:member black og re:member gold har i tillegg noen felles fordeler.

 1. Du får inntil 45 dagers rentefri kreditt
  Det gjør at du kan utsette betalingen lenger. 
 2. Kredittgrensen er opptil 150 000 kroner
  Da har du penger i bakhånd hvis det for eksempel skulle komme en stor og uventet utgift. 
 3. Det er ingen årsavgift
  Vi i re:member setter pris på å ha deg som kunde, og synes derfor ikke du skal betale for å ha kortet.
 4. I appen og nettbanken får du full oversikt
  Du kan sjekke bevegelser, transaksjoner og saldo, samtidig som du kan overføre penger, se fakturaen og betale regninger.
 5. Du kan bestille Trygghetspakken
  Det er en forsikring som kan dekke utgiftene til juridisk bistand ved ID-tyveri, egenandel ved skade på leiebil og uhell etter varekjøp. 
 6. Du kan bestille Betalingsforsikring Plus som gir deg økonomisk sikkerhet
  Den kan dekke utgiftene om det skjer noe uforutsett, som sykmelding, oppsigelse eller alvorlig sykdom. 
 7. Med kredittkort fra re:member har du tilgang til Apple Pay
  Dette er en trygg og enkel måte å betale på, og du trenger hverken å ta kortet med deg eller huske PIN-koden. 

Sammenligne kredittkort – hvilket skal jeg velge?

Uansett om du går for re:member black eller re:member gold etter denne sammenligningen av kredittkortene, har du gjort et godt valg – begge har jo mange av de samme fordelene. Konklusjonen får derfor bli som følger:

re:member black er for deg som vil ha et kredittkort med reward-rabatter i nettbutikker, og ønsker å ha reise- og avbestillingsforsikring tilgjengelig. re:member gold er for deg som ønsker lavest mulig rente på kortet, slik at det å utsette betalingen koster minst mulig.