Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Kredittkort alle kan få?

Et kredittkort er kjekt å ha i mange sammenhenger, og det aller beste er at det gir deg en mer fleksibel økonomi. Lurer du på om du kan få kredittkort, eller om det er noe du bør skaffe deg? 

Har du et kredittkort får du en del gode fordeler. Men et kredittkort er ikke noe alle kan få. Her får du vite hvorfor. 

Hva er et kredittkort?

Et kredittkort skiller seg fra et vanlig bankkort på flere områder. Når du bruker et bankkort blir pengene trukket fra konto med én gang, mens du med et kredittkort låner penger av banken eller långiveren. Du kan låne pengene rentefri i en periode, og når denne perioden er over velger du om du vil betale hele regningen rentefritt, eller om du vil utsette betalingen. Du kan også få andre fordeler med et kredittkort, slik som inkludert reiseforsikring eller rabatter via fordelsprogrammer. 

Kan alle få kredittkort?

Det enkle svaret på det er nei. Likevel – de fleste av oss har i utgangspunktet mulighet for å få et kredittkort. Søker du om kredittkort hos re:member, er det i første rekke tre minstekrav du må oppfylle: 

  • Du må være over 18 år
  • Du må ha en fast inntekt
  • Du kan ikke ha registrerte betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker 

Når du søker om kredittkort hos re:member foretar vi en en kredittvurdering av deg. Den er med på å avgjøre om du får innvilget søknaden. 

Selv om du oppfyller minstekravene, kan det likevel være du får avslag når du søker om kredittkort. Det kan for eksempel være at du har for lav inntekt, eller allerede for mange lån eller for mye gjeld – samlet gjeld kan nemlig ikke være høyere enn fem ganger brutto årsinntekt. Noen er heller ikke klar over at de har betalingsanmerkninger eller inkassosaker, og dette er også noe som kommer frem i kredittvurderingen. 

Hvilke fordeler finnes med et kredittkort?

Siden et kredittkort i prinsippet gir deg en rentefri betalingsutsettelse, vil det i mange tilfeller lønne seg å bruke det. Blant annet kan det gi deg en ekstra trygghet når du skal ut og reise, da mange kredittkort har reiseforsikring inkludert. Det kan dessuten være godt å ha dersom du får en uventet utgift, eller finner et bra tilbud på noe du har ønsket deg lenge – og så er det en uke til lønnen kommer. 

I tillegg kan du med et kredittkort få rabatter i for eksempel mange typer butikker, hoteller og på ulike tjenester, og du handler trygt både på nett og i utlandet. Kredittkortselskapet kan hjelpe deg dersom du blir svindlet eller du har kjøpt noe fra en bedrift som går konkurs. 

Kredittkort fra re:member

Med et kredittkort fra re:member får du gjennom fordelsprogrammet re:member reward inntil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker. Da kan du spare mye penger på blant annet klær, sko, elektronikk, sportsutstyr, hotell og reiser. 

Reiseforsikring er også inkludert når du betaler minst halvparten av reisens transportkostnader med kortet. Den gjelder i tillegg for ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 21 år, eller inntil tre medreisende. Med kredittkort fra re:member betaler du heller ingen årsavgift. 

re:member kredittkort har opptil 150 000 kroner i kredittgrense, og inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Her kan du søke om kredittkort fra re:member