julekjole.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Hva slags julekjole skal du gå for i år?

Det er ingen tvil om at desember er litt av en festsesong. Selv om alle førjulsfestene og julebordene er en utmerket mulighet til å finne frem finstasen og pynte seg, kan det være vanskelig å vite hva man skal ha på seg. Derfor har vi samlet noen tips til deg som er ute etter en fin julekjole eller et stilig juleantrekk.

Håret krølles, ansiktet sminket og smilet er på – du er omtrent klar for julefesten, men hva i alle dager skal du gå med? Hver gang du er i tvil om hva slags julekjole du skal ha på deg, er den lille sorte et trygt valg.

Bruk den lille sorte som julekjole

Mange feirer jul med besteforeldre, onkler og tanter, og ønsker nok derfor noe annet å ha på seg enn det man ellers ville hatt på seg på byen. Den lille sorte er et fint alternativ til årets julekjole for deg som foretrekker et klassisk utseende.

Du kan nemlig alltid jobbe deg ut fra en enkel, sort julekjole og heller piffe opp antrekket med kult tilbehør.

Rød julekjole til julefesten

Er du redd for at sort blir kjedelig, hvorfor ikke gå med en rød julekjole? Ikke bare er det julefarge nummer én, men fargen assosieres ofte med lidenskap og er, ifølge amerikanske forskere, den fargen menn liker best på kvinner.

Rødt er også en farge de aller fleste ser bra ut i, så du trenger ikke bekymre deg om rød er fargen for det. Det gjelder bare å finne den riktige nyansen.

Glitter og glam med paljettkjole

Elsker du glitter og stas er julebord den perfekte anledningen til å slå på stortromma og gå for en leken julekjole med paljetter. Om du ikke ønsker en iøynefallende variant, kan du velge en ensfarget paljettkjole. Til denne stilen vil naturlig sminke og enkelt tilbehør være fint, slik at det ikke blir for mye av det gode.

Men det er ikke slik at det er nødt til å være paljettkjole – skjørt eller bukse med paljetter kan være like fint. Kombiner det med en hvit skjorte, moderne smykker og kule hæler for en fullført stil. Du kan også slenge en blazer på om du vil ha en mer tildekket look.  

Spar penger når du skal kjøpe julekjole

Julekjoler finnes i alle mulige flotte varianter å velge mellom. Fant du en favoritt blant forslagene våre, eller kanskje du fikk inspirasjon til hva du skal se etter? Da må du huske å bruke rabattene du får med re:member kredittkortet ditt når du skal handle på for eksempel Nelly.com eller Miinto.

Dersom du ikke allerede har et kredittkort fra re:member, kan du søke om et kredittkort her, slik at du også kan få tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Gjennom dette fordelsprogrammet, får du nemlig opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker, der mange av dem er relatert til klær og mote.

Lykke til med årets julekjole!