kredittkort-forbrukslan19.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Kredittkort - En trygghet for barnefamilier

Å være småbarnsforeldre er fantastisk, men det byr også på noen utfordringer. Noen av dem viser seg allerede fra dag én, mens andre først blir synlige når barna blir større. Hva om de rekker opp til kokeplatene? Bør man glemme å lukke døren til vaskemaskinen som står på badet? Må man teipe igjen åpningshåndtaket til oppvaskmaskinen når den er i gang? Spørsmålene blir fort mange, og det er ikke alltid lett å vite hvor man skal trekke grensene. Men heldigvis finnes det mange som har tenkt på dette før deg!

Ikke vent til det allerede har skjedd

Så hva er egentlig en god investering for en barnefamilie? Til dette vil nok mange personer si at det er produkter som gjør at du kan føle deg trygg som er det viktigste. Og det som gir deg trygghet er gjerne det å vite at barna dine er sikre. De fleste av livets timer leves i hverdagen. Og det er der tryggheten må være størst. I tillegg er forutsigbarhet et viktig element i dette. Vet du at hvitevarene begynner å dra på årene? Har de lagt seg til ulyder som du ikke har hørt før? Sånt gnager selv den mest balanserte av oss. Å vente på at noe skal ryke, kanskje på verst tenkelige tidspunkt bringer med seg en stadig tilstedeværende følelse av usikkerhet eller ubehag. Men man må ikke leve slik. Det går an å være i forkant av begivenhetene.

Ingen unødvendige sjanser

Man tar selvfølgelig ikke sjanser med barna, enten det gjelder å kjøre med slitte dekk, være redd for en dørlås som er alt for lett å åpne med små fingre eller en komfyr uten komfyrvakt installert. En av løsningene på å befinne seg i forkant, er å være økonomisk trygg dersom uhellet skulle være ute, eller om det er noe annet uforutsigbart som dukker opp. Et kredittkort utgjør for mange nettopp denne tryggheten.

Det fine med et kredittkort er at du hele tiden vet at pengene er tilgjengelige når du trenger de. Det gir deg frihet til å handle når du må. Kanskje kommer akkurat den vaskemaskinen på salg, kanskje kommer en uventet frostnatt mens du vet at vinterdekkene er slitte. Vi vet jo at det skjer, og vi vil så gjerne bøte på det, gi seg selv og familien sjelefred på enkle ting som klesvask og trygge inngangsdører.  

Liten innsats, mye tilbake med kredittkort

Med et kredittkort fra re:member behøver du ikke å bekymre deg unødig. Kortet har ingen årsavgift og du kan låne opptil 150 000 kroner. Samtidig har du alltid opptil 45 dager rentefri kreditt, noe som gjør at du kan betale tilbake når det passer deg. Du kan dermed senke skuldrene og vite at dersom noe skulle skje, så har du alltid penger i bakhånd.

Hvis du ikke allerede har et kredittkort fra re:member, kan du søke om et kredittkort her.