Kvinne i naturen. Kredittkort gir deg en buffer i hverdagen.

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Skal du kjøpe bil? Her er noen gode råd

Hvis du skal kjøpe bil, enten brukt eller ny, er det noen feller du kan gå i. De fleste av dem er enkle å unngå hvis du følger sjekklisten her:

 

 1. Undersøk bruktprisen på din gamle bil, slik at du får igjen det den faktisk er verdt. Ikke la deg lure av bilforhandlere som vil la deg bytte inn bilen til underpris.  
 2. Kjøp bil av en seriøs selger eller få med deg en bekjent som er god på å avdekke feil ved bruktbiler. Selv om bilen ser flott ut på utsiden, kan det skjule seg feil og mangler som ikke kan ses med det blotte øyet.  
 3. Prøvekjør bilen du vurderer å kjøpe – og ikke hopp over dette punktet. En prøvekjøring kan avsløre ulyder og ting som ikke virker, både utvendig og innvendig.

Sjekk at følgende punkter er i orden:  

 • at årsavgiften er betalt 

 • at bilen har hatt jevnlig service og at defekte deler er skiftet ut 

 • at bilen er EU-godkjent 

 • at det er den faktiske eieren av bilen som selger 

 • at bilen er fri for heftelser 

 • at bilens kilometerstand står i forhold til pris, og at den er korrekt. 

 1. Hvis du skal kjøpe en brukt bil, kan du spare deg selv for mye bry ved å forlange at bilen skal gå gjennom en NAF-test før du inngår avtale om å kjøpe bilen. Det er bedre å trekke seg fra kjøpet i tide, enn å bli stående med en bil som koster mye mer enn du hadde tenkt på grunn av mangler som selgeren ikke har informert om. Hvis selger nekter å gjennomføre testen, er det trolig grunn nok til å avblåse handelen med det samme.
 2. Husk at du har større rettigheter hvis du kjøper bruktbil fra forhandler enn hvis du kjøper bil fra en privatperson.  
 3. Skriv alltid kontrakt når du skal kjøpe bil.  
 4. Punktene over gjelder også hvis du kjøper bil fra forhandler. Avdekk om bilen har vært brukt som demobil eller har kjente svakheter. Selger skal informere deg om det du spør om.
 5. Husk at du også skal være på vakt overfor bilselgere som er mer interessert i egen provisjon enn i å hjelpe deg med å finne det perfekte kjøretøyet.  
 6. Be om en finansieringsplan som er oversiktlig og tilpasset din økonomi. Ikke la deg overtale til å kjøpe bil hvis den er dyrere enn det du har råd til. 

Få fordeler på utstyr til bil med re:member 

Hvis du skal kjøpe bil, enten det er en splitter ny bil eller en bruktbil, vil du før eller siden få behov for å skifte ut eller justere deler, ha bilen på service, kjøpe nye dekk, og så videre. Et kredittkort fra re:member kan i mange tilfeller gi deg en rekke gode tilbud gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Du får opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker. Og når du også kan spare penger på andre innkjøp med kredittkortet, blir det mer penger igjen som du kan bruke til å kjøpe bil.

Søk om kredittkort fra re:member her.