sammenligne-kredittkort.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Sammenligne kredittkort? Dette må du tenke på

Kredittkortjungelen er stor, og det finnes et rikelig utvalg av ulike kreditorer som tilbyr kredittkort. Mange av disse har like vilkår og lignende produktegenskaper, men om du sammenligner kredittkort vil det likevel være noe som skiller dem fra hverandre.

Forskjellen i hva ulike kredittkort tilbyr kan være stor, men likevel finnes det ikke ett kort som passer til alle forbrukere. Vi har ulike behov og preferanser. Ved å gjennomføre en sammenligning av kredittkort, kan du finne det kredittkortet som passer deg best. Vi har laget en oversikt over hva du bør se etter.

Dette bør du se etter når du skal sammenligne kredittkort  

Det kan som nevnt være store forskjeller mellom kredittkort, og derfor bør du se nøye på egenskaper for å finne kortet som passer best til ditt bruk. Når du skal sammenligne kredittkort bør du vurdere følgende punkter:

Fordeler i kredittkortet

 • Kredittgrense

 • Valgfri PIN-kode

 • Rabatter

 • Inkluderte forsikringer og tilleggsforsikringer  

 • Kredittkortets grad av aksept, nasjonalt og internasjonalt

Vilkår

 • Konkurransedyktig rente

 • Kundevennlig tilbakebetaling

 • Priseksempler på renter

 • Gebyrer, avdrag og årsavgift

Søknadsprosess

 • Krav til søker

 • Brukervennlig søknadsskjema

 • Behandlingstid med respons

 • Søknadskrav

 • Smidig signering

 • Informasjon på nettside

 • Nettbank og brukerfunksjon, for eksempel app

Sammenligne fordeler i kredittkortet  

Hvor mye du kan få i kreditt varierer hos ulike tilbydere, men til syvende og sist vil en individuell kredittvurdering bestemme kredittgrensen du får. Det kan også være ulik behandlingstid på søknader. Det kan lønne seg å velge en aktør som har automatisk behandling.

Forbrukerrådet anbefaler å bruke kredittkort når du handler på nett, og det kan derfor lønne seg å sammenligne hvilke fordeler du får med ulike kredittkort. Er det cashback eller rabatter om du betaler med kredittkortet?

Du må også huske på at du gjerne skal bruke kredittkortet både i inn- og utland. Derfor er det en fordel om kortet er akseptert i butikker, bensinstasjoner, restauranter, hotell og reisebyråer, i tillegg til at du skal kunne ta ut kontanter i alle norske og utenlandske minibanker.

Med et re:member kredittkort kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt. Dersom du velger elektronisk signatur med BankID eller BankID på mobil, vil du kunne velge egen PIN-kode med en gang. Om du ikke gjør det, vil du motta en tildelt kode i posten noen dager etter at kredittkortet er mottatt. Denne kan senere endres om ønskelig.

Er du glad i å reise, vil du ha nytte av å få inkludert reise- og avbestillingsforsikring når du betaler halvparten av reisekostnadene med kredittkortet. Denne forsikringen gjelder deg, ektefelle eller samboer, samt hjemmeboende barn under 21 år – eller inntil tre medreisende. 

Du kan også benytte re:member-kortet ditt på over 32 millioner brukersteder verden over – inkludert varekjøp, netthandel og uttak i minibanker eller banker. Hos re:member er ingen prisforskjell på uttak i Norge og utlandet. Se etter Visa- eller Mastercard-logoen.

Det som skiller re:member kredittkort fra konkurrentene er fordelsprogrammet re:member reward som gir deg gode rabatter i over 200 nettbutikker. Faktisk kan du få opptil 25 % rabatt, så det kan være store beløp å spare.

Ved å bruke sammenlikningstjenester som Lendo kan det være lettere å få en oversikt over ulike tilbydere, deres fordeler og hvilket kort som passer best for ditt bruk.

Sammenligne vilkår for kredittkort

Hvilke gebyrer og avdrag du må betale varierer utfra hvilket kredittkort du velger. Derfor vil det lønne seg å ta en ordentlig sammenligning. Noen kredittkort har også en årsavgift som må betales.

Nok en ting du bør se på når du sammenligner kredittkort er hvor lang rentefri betalingsutsettelse du har. Hvor mange dager du får før det påløper renter, kan ha mye å si. Og lånerenten er selvfølgelig viktig – her er det store variasjoner på til og fra-beløp, men det er den individuelle kredittvurderingen som bestemmer hvilken rente du får.

Med et re:member kredittkort får du inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, og ved forfall kan du velge å utsette deler av betalingen og betale i det tempo som passer deg og økonomien din. Det er ingen årspris på kortet – verken første eller påfølgende år, og det er heller ikke varekjøpsgebyr, etableringsgebyr eller eFaktura-gebyr. Du kan også få et gratis tilleggskort.

Ønsker du å se hvor mye du må betale i renter med et re:member kredittkort har vi en rentekalkulator med priseksempler, slik at du er forberedt på utgiftene og ikke får noen ubehagelige overraskelser.

Her finner du en oversikt over prisliste og vilkår for et re:member kredittkort.

Sammenligne søknadsprosess på kredittkort  

Når du sammeligner kredittkort vil du se at de fleste kreditorer har et krav om at du har en fast inntekt og ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger. I tillegg er aldersgrensen 18 år for å kunne søke om et kredittkort. Brukerfunksjon er viktig. Det å kunne finne informasjon på nettsiden eller i en nettbank har stor betydning for mange. I tillegg er det flere som foretrekker å ha en app å forholde seg til, der man kan få fullstendig oversikt over kredittkortet. 

Med re:member kredittkort er søknadsprosessen automatisk. Etter at du har fylt ut søknadsskjemaet med nødvendig informasjon, blir den sendt til behandling. Basert på en individuell kredittvurdering og de opplysningene du har sendt inn via søknadsskjemaet, vil det bli gjort en vurdering om vi kan tilby deg et kredittkort eller ikke. Dette vil du få beskjed om via e-post.

I re:member appen får du oversikt over saldoen og transaksjonene dine. I tillegg kan du søke om økt kredittgrense rett fra appen. Det koster ingenting å laste den ned, og den har alltid nyeste oppdaterte informasjon.