Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Dette skal du ikke angre på at du bruker Mastercardet til

Det kan fort skje at du bruker penger på ting du ikke trenger eller har behov for. Mange har sikkert kjøpt samme genser i tre farger eller en lavalampe som du bare måtte ha. Senere angrer du og innser at du ikke har behov for noen av delene.

Men det er mange ting du ikke trenger å angre på at du bruker Mastercardet ditt på.

re:member reward

Med kredittkortet fra re:member kan du benytte deg av gunstige rabatter i over 200 nettbutikker, gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Her kan du få opptil 20 % rabatt i ulike nettbutikker, om det så skal være klær, elektronikk eller interiør. Om din drømmelampe er på tilbud på nett, så husk at du får rabatten som er i den aktuelle nettbutikken i tillegg til reward-rabatten. Her kan du altså gjøre gode kjøp.

Trygg reise

Dersom du planlegger en reise kan det lønne seg å betale over 50 % av transportkostnadene med Mastercardet ditt fra re:member, da får du nemlig reiseforsikring inkludert. Så har du én bekymring mindre, og kan nyte ferien til det optimale. 

Om det kribler i magen etter å bruke passet ditt igjen, så kan du sjekke det store utvalget av aktuelle flybilletter, pakkereiser og hotellopphold gjennom remember reward. Her får du alltid gode rabatter.

Bruk kortet på helse og trening

Å trene med venner kan hjelpe deg å bli kvitt stress og frustrasjoner, og kan samtidig gi deg en bedre trent kropp og bedre helse.

Med Mastercard fra re:member får du gode rabatter på en rekke helserelaterte nettbutikker. Blant annet får du rabatt på Proteinfabrikken - Norges største produsent og leverandør av kosttilskudd og sportsernæring.

Med et re:member kredittkort har du alltid 45 dagers rentefri kreditt, noe som gjør at du kan betale tilbake når det passer deg. I tillegg betaler du ingenting i årspris

Søk om et re:member kredittkort i dag så har du det til din neste reise, eller når du ønsker å gjøre gode deals.