Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Unngå kredittkortsvindel på e-post

Har du mottatt en e-post som tilsynelatende skal være fra Entercard som oppfordrer deg til å oppdatere kortinformasjonen? Pass på, dette er et forsøk på kredittkortsvindel.

Har du et re:member kredittkort er det Entercard som er kortutsteder. Entercard sender aldri ut e-poster som ber om konfidensiell informajson som personnummer, kortnummer, utløpsdato eller din «SecureCode» for internetthandel. Mottar du en slik e-post er dette mest sannsynlig et forsøk på kredittkortsvindel, sendt fra noen som ønsker å fiske opplysninger for å kunne misbruke dem.

Hvordan du kan oppdage at en e-post er falsk?

Hvis Entercard ikke er avsenderen av e-posten kan dette tyde på at det er en falsk e-post. Sjekk også domenenavnet. Hvis det står et annet navn enn Entercard, er det mest sannsynlig en falsk e-post.

I e-postene blir du ofte bedt om å oppdatere personlige opplysninger for at kortet ikke skal bli sperret, eller at kjøp ikke kan gjennomføres hvis ikke du oppgir den informasjon de ber om. Vi ber aldri om at du skal oppgi personlig informasjon over e-post.

Under ser du et eksempel på en falsk e-post:

Hva gjør du om du mottar en slik e-post?

  • Aldri svar på slike e-poster
  • Ikke klikk på lenker i e-posten
  • Har du gitt fra deg personlige opplysninger, ring oss med en gang på telefon 73 89 77 97.

Trygg med re:member

Husk at seriøse bedrifer aldri vil be deg oppgi personlig informasjon via e-post eller telefon. Kredittkortsvindlere er veldig dyktige og er ofte del av en større organisert virksomhet, så det er ingen grunn til å føle deg dum dersom du har blitt utsatt for dette.

Havner du i en situasjon hvor du tror du blir forsøkt utsatt for kredittkortsvindel, så er det smart å holde hodet kaldt. Hvis du tror at noen har fått tak i opplysninger om kortet ditt bør du sperre kortet umiddelbart og bytte alle passord med en gang.

Har du et kredittkort fra re:member vil vi og våre sikkerhetseksperter jobbe for å fange opp unaturlige transaksjoner. Vi gjør alt for at du skal føle seg trygg når du bruker kredittkortet. Vi ber deg uansett om å ikke gi fra deg sensitiv informasjon så lenge det ikke er du selv som har tatt initiativet.