Hva er viktigst for deg når du skal velge kredittkort?

Er du mest opptatt av gode fordeler eller er lav rente viktigst for deg? Hos oss kan du velge det som passer deg best.

re:member black

Kredittkortet med rabatter og reiseforsikring

re:member black kredittkort re:member black kredittkort

 

    • Ingen årsavgift og inntil 45 dagers rentefri kreditt
    • Rabatter i over 200 nettbutikker
    • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

re:member gold

Kredittkortet med lav rente

re:member gold kredittkort

 

  • 16,9 % nom. rente, som er en av markedets laveste kredittkortrenter
  • Ingen årsavgift og inntil 45 dagers rentefri kreditt

Eff. rente 22,42 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 332 kr. Totalt 16 332 kr.

Fordeler med re:member kredittkort

re:member kredittkort er et Mastercard uten årsavgift, som gir deg mange fordeler.

Årsavgift: 0 kr
Kredittgrense: Opptil 150 000 kr
Rentefritt: Inntil 45 dager

Inntil 45 dagers rentefri kreditt

Med re:member kredittkort har du inntil 45 dagers rentefri kreditt. Det betyr at du ikke betaler renter på det du har brukt før det har gått inntil 45 dager. 

God oversikt i nettbanken og appen

nettbanken har du god oversikt over kundeforholdet ditt. Der vil du blant annet finne oversikt over hva du har handlet, hvilke forsikringer du har tilgjengelige og PIN-koden til kortet ditt. Du logger enkelt inn med BankID eller BankID på mobil. Den samme gode oversikten finner du også i re:member-appen.

Netthandel er bedre med re:member black

Med re:member black kredittkort får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Her får du opptil 20 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker. Så planlegger du å netthandle, ja da sparer du faktisk penger på kjøpene dine. Du kan også velge å betale tilbake hele beløpet når fakturaen kommer, og betaler dermed ingen renter. Her kan du se hvilke butikker som gir deg rabatter.

Reis med re:member kredittkort

re:member-kortet er ikke bare et kort du kan bruke til å betale med. Det kan også være en ekstra sikkerhet i ditt daglige liv, takket være forsikringene. Du har alltid reise- og avbestillingsforsikring inkludert i re:member black, hvis du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med re:member-kortet. I tillegg kan du legge til Trygghetspakken som kan gi deg en ekstra trygghet dersom du blir utsatt for ID-tyveri, skader leiebilen, eller har uhell etter varekjøp. 

Kom i gang med Apple Pay

Koble re:member-kortet ditt til Apple Pay og betal trygt og enkelt. Les mer om hvordan du kan komme i gang med Apple Pay.

Erfaringer med re:member black

Cecilie, Thomas og Jonas er alle kunder av re:member, og deler sine erfaringer med re:member og bruk av kredittkortet.

Du kan velge hvor mye du vil betale hver måned.

- re:member kredittkort skiller seg ut fra konkurrentene ved å ha et stort re:member reward-program. Og det er veldig enkelt å se på nettsiden hvor man kan benytte seg av kortet for å få rabatt. Når man får faktura så kan man velge hvor mye man vil betale den måneden. Det er det ikke alle som tilbyr, det er en stor fordel forteller Cecilie.

Få god oversikt over reward-rabatt i nettbanken.

- Nettbanken fungerer veldig bra. Den gir deg god oversikt. Du lurer ikke på hvor mye du får i reward-rabatt, det fremgår klart etter hver enkelt ting du har kjøpt forteller Thomas.

Oppnå gode rabatter og veldig god kundeservice.

- Du bør skaffe deg re:member kredittkort fordi det gir mange fordeler ved bruk av kortet. Du oppnår gode rabatter og det er veldig god kundeservice, sier Jonas godt fornøyd.

Kredittkort fra en trygg og sikker finansaktør

Entercard Norge, filial av Entercard Group AB står bak re:member, og er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. I tillegg til kredittkort tilbyr re:member også forbrukslån og refinansiering.

Har du allerede re:member kredittkort?

re:member kredittkort fungerer like bra til netthandel, som det gjør på reise. Med kredittkortet kan du betale med Apple Pay, du får reiseforsikring inkludert om du betaler minst 50 % av reisen med kortet, og du kan etter 6 måneder søke om å øke kredittgrensen din. Les mer om dette, og andre fordeler med kortet her.

Forsikringer

Vi kan ikke love deg en drømmeferie, men vi kan gi deg reise- og avbestillingsforsikring dersom du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med re:member black kredittkort. 

Med kredittkortet black og gold kan du bestille Trygghetspakken, som hjelper deg dersom du blir utsatt for ID-tyveri, får skader på leiebilen, eller har uhell etter varekjøp. Om du ønsker ekstra økonomisk sikkerhet kan også Betalingsforsikring Plus være noe for deg.

Tips om kredittkort

Her finner du masse gode tips om kredittkort. Hvordan søknadsprosessen fungerer, hva effektiv rente er og på hvilken måte du kan få rabatt på reisen din. Se alle smarte tips her

Et kredittkort med lav rente

re:member gold kredittkort gir deg en av markedets laveste rente på 14,9 %. Ønsker du å utsette betalingen, så kan dette være kortet for deg.

Spar enda mer på netthandel

Når du kan få en vare rett i postkassen er det ikke rart at netthandel stadig øker. Med re:member kredittkort får du rabatt på netthandel. re:member gir deg tipsene for å finne de beste rabattene på nett, samt inspirasjon og gode guider til nettshopping.

Ofte stilte spørsmål om kredittkort

Sammenligne kredittkort: hvilket kort fra re:member er rett for meg?

re:member black passer for deg som vil ha flere fordeler, slik som rabatter i nettbutikker og inkludert reise- og avbestillingsforsikring. re:member gold er for deg som ønsker lavest mulig rente på kortet, slik at det å utsette betalingen koster minst mulig. Les mer om sammenligningen av kredittkortene her.

Hva er et kredittkort?

Et kredittkort fungerer som et vanlig bankkort, bortsett fra at du bruker banken eller kortutsteder sine penger, i stedet for dine egne penger. Du får faktura etter at pengene er brukt og du kan selv bestemme om du vil utsette betalingen eller betale hele beløpet uten renter. Les mer om hva et kredittkort er.

Hvordan finne det beste kredittkortet?

Med re:member kredittkort får du mange fordeler, blant annet tilgang til fordelsprogrammet re:member reward, noe som gjør at du får reward-rabatter i over 200 nettbutikker. Les mer om hva som er best med re:member kredittkort.

Hva er en kredittvurdering?

En kredittvurdering gjøres dersom en virksomhet behøver informasjon om dine kredittopplysninger for å sjekke din betalingsevne. Dette gjøres når du søker om et kredittkort eller et lån. Les mer om kredittvurdering her.

Hva har gjeldsregistrene å si for mine kredittkort?

Med gjeldsregistrene kan banker og finansforetak enkelt skaffe informasjon om hvor mye forbruksgjeld du har, slik at de kan gjøre en mer korrekt kredittvurdering når du søker lån. Gjeldsregistrene har størst betydning for deg som skal søke nye lån eller refinansiere annen gjeld. Les mer om hva gjeldsregistrene har å si for dine kredittkort.

Hvordan fungerer reiseforsikring på re:member mastercard kredittkort?

Betaler du minst 50 % av reisens transportkostnader med re:member kredittkort får du reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert. Ved bruk av egen bil må minst 50 % av reiseutgiftene (drivstoff, ferge, overnatting etc.) være betalt med kortet før en skade inntreffer om reiseforsikringen skal gjelde. Les mer om reiseforsikringen på re:member mastercard kredittkort.

Hvorfor søke om kredittkort?

re:member kredittkort gir deg flere fordeler, blant annet får du inntil 45 dagers rentefri kreditt, det er 0 kr i årsavgift og du får tilgang til re:member reward som gir deg gode rabatter i over 200 nettbutikker. Les 8 gode grunner til hvorfor du bør søke om kredittkort.

Hvordan bli kvitt kredittkortgjeld?

Kredittkortgjeld kan være dyrt og for mange oppleves uoversiktlig dersom man har gjeld flere steder. For å komme ovenpå igjen bør du ta kontakt med banken for mulig nedbetalingsplan, samt også se på mulighetene for å kutte i faste kostnader. Les flere gode tips til hvordan bli kvitt kredittkortgjeld her.

Kan jeg søke om et kredittkort uten at det tas kredittsjekk?

Når du søker om kredittkort eller andre typer lån, er det vanlig praksis at kreditor automatisk foretar en kontroll av deg og økonomien din. Dette er kjent som en kredittsjekk eller kredittvurdering. Det som skjer er at kreditor sender en forespørsel til et kredittopplysningsbyrå, og sjekker om du har god betalingsevne. Du kan også selv sjekke om du er kredittverdig. Les mer om kredittkort uten kredittsjekk her.

Kan jeg få kredittkort på dagen?

Nei, det er ikke mulig å få et kredittkort på dagen.

Hva er forskjellen på et bankkort og kredittkort?

Et bankkort er koblet direkte til din bankkonto. Her blir pengene trukket med en gang du handler. Med et kredittkort så låner du disse pengene. Du får en viss kreditt på kredittkortet som du kan disponere fritt. Kreditten har ofte en rentefri periode, hos re:member er denne på inntil 45 dager. Det vil si at du ikke betaler renter på det du har brukt før inntil 45 dager. Om du betaler hele fakturaen når du mottar den, betaler du heller ingen renter.

Hvem passer kredittkort for?

Med et kredittkort har du alltid penger i bakhånd om noe skulle skje. Om det er en regning som kommer uforventet, eller bilen som må på reparasjon. Og det er også godt å vite at du har inntil 45 dagers rentefri kreditt.

Er du glad i å reise, kan du få en fordel med kredittkort i form av reiseforsikring. Betaler du minst 50 % av transportkostnadene med re:member kredittkort, får du reiseforsikring inkludert. I tillegg får du rabatter via fordelsprogrammet re:member reward, hvor du finner mange kjente nettbutikker innenfor blant annet reise. 

Liker du å handle på nettet bør du betale med kredittkort, da det er den sikreste betalingsmåten. Finansportalen anbefaler at du handler med kredittkort ettersom du da er beskyttet av Finansavtaleloven Paragraf 54b. Dersom nettbutikken går konkurs, ikke leverer varen eller ikke reparerer reparerer feil de er skyld i, kan du rette krav mot kredittyter, altså oss.

Du kan søke om et kredittkort når minstekravene er oppfylte, du må være over 18 år, ha fast inntekt og du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger.