nettshopping.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Nettshopping

Når du kan få en vare rett i postkassen er det ikke rart at netthandel stadig øker. re:member gir deg tipsene for å finne de beste rabattene på nett, samt inspirasjon og gode guider til nettshopping.

Nordmenn handler stadig mer på nett – vi trenger bokstavelig talt ikke gå mann av huse for å kuppe de gode tilbudene og varene vi ønsker lenger. I 2014 brukte vi 28,5 milliarder kroner på netthandel alene. Forbrukerelektronikk tronet høyest på listen over hva vi kjøpte mest av på nett, etterfulgt av klær, sko og tilbehør samt helse og velvære.

Praktisk nettshopping

Å handle på nett er ikke en vanskelig sak, men når det finnes såpass mange veletablerte nettsteder tilegnet shopping kan du likevel bli forvirret. Derfor har vi samlet shoppingguider, spennende artikler og tips og råd til hvordan du kan benytte deg av gode rabatter hos nettbutikker.

Visste du at de fleste nettsalg i Norge skjer på søndager? Det sier noe om i hvor stor grad nettshopping fyller de fysiske butikkenes tomrom, og er også et bilde på hvordan vanene våre har forandret seg gjennom årene. Med netthandel slipper vi å gå til butikker, vi kan enkelt gjøre prissammenligning på ulike produkter, og vi nyter godt av å få varer levert direkte på døra.

Mange leverandører tilbyr også gratis frakt og retur på sine varer, noe som gjør det enklere å prøve og feile i netthandelens verden. Du slipper å gå til kjøpesenteret for å prøve skoene, og kort leveringstid gjør ventetiden overkommelig.

Det er dessuten populært å handle på utenlandske nettsteder som eBay og Amazon. Når nettshopping legges til utlandet gjør du lurt i å tenke over hva varen koster – dersom varen, frakt og forsikring koster deg mer enn 350 kroner må du nemlig betale toll- og momsavgifter.

Populære nettsteder for klær og mote blant kvinner er sider som blant annet Nelly.

 

Nettshopping

Fordeler med re:member

Med et kredittkort fra re:member kan du handle nå og betale når det passer deg. re:member tilbyr 45 dagers rentefri kreditt, og med fordelsprogrammet re:member reward kan du benytte deg av gode fordeler som rabatter og prisavslag på en rekke nettbutikker. Det gjør nettshopping både billige og mer praktisk.

Mastercard er verdens mest aksepterte kort, og lar deg handle varer og tjenester ved over 32 millioner brukersterder verden over. Dersom du også ønsker å handle på nettsteder verden over kan du søke på kredittkort fra re:member her.

Logg inn og handle via re:member reward for å benytte deg av rabattene!