Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

8 gode grunner til å søke kredittkort nå

Du sitter kanskje og lurer på om du skal søke om kredittkort? Vel, kanskje disse grunnene kan fortelle deg om fordelene ved å ha et kredittkort, og hvordan du kan søke om ett nå.

1. Kredittgrense kredittkort

Med et kredittkort fra re:member kan du maksimalt få innvilget kredittgrense på 150 000 kroner. Denne grensen baserer seg på en kredittvurdering, men etter å ha hatt kortet i minimum seks måneder, kan du søke om å øke den.

2. Inntil 45 dagers rentefri kreditt

Med et re:member kredittkort i lommeboka kan du gjøre et kupp. Kanskje sofaen du har sett på en stund er på salg, eller du trenger en liten avkobling fra hverdagen og flybilletter er i lavsesong. Du kan spare penger - og du kan betale tilbake når det passer deg.  

Du har 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, og velger selv om du vil betale alt ved forfall - rentefritt, eller utsette betalingen over en periode. Med kredittkortet har du alltid en reserve i bakhånd og en buffer for uventede utgifter.

3. Mastercard - bruk i utlandet

Varekjøp, netthandel eller ta ut kontanter i banker eller minibanker - ja, kredittkortet ditt kan benyttes på over 32 millioner brukersteder verden over.

Husk å se etter Visa- eller Mastercard-logoen. Det er ingen prisforskjell på uttak i minibanker i Norge og utlandet. Det vil også lønne seg å gjøre kredittkortkjøp i lokal valuta slik at du unngår å bli belastet en svært ugunstig vekslingskurs.

4. Velg egen PIN-kode til ditt kredittkort

Har du opplevd at du ikke husker koden din, eller blander den med koder til andre kort? Med din egen selvvalgte PIN-kode slipper du å komme i slike situasjoner. Ved å logge inn med BankID på nettbanken kan du i venstremenyen enkelt velge din egen PIN-kode.

Husk at PIN-koden er personlig, og derfor ikke skal skrives ned, oppgis til noen – selv ikke til banken eller politiet.

Nå er du halvveis. Tenger du flere grunner til å søke om kredittkort fra re:member? Les videre.

5. Ingen årspris

Uansett om du bruker kortet eller ikke, så blir du ikke belastet for årsgebyr på ditt re:member kredittkort. Ved å velge eFaktura slipper du også papirfakturagebyret på 45 kroner.

6. Rabattkoder og rabatt i nettbutikker

Bruker du re:member kredittkortet ditt på en smart måte, kan du spare penger ved å oppnå gode rabatter. Med fordelsprogrammet re:member reward kan du få opptil 25 % rabatt i over 200 utvalgte nettbutikker. Blant de mest populære nettbutikkene finner du blant annet Nelly.com og Lookfantastic.

7. Forsikringer

Når du betaler minst halvparten av reisen med re:member kredittkortet ditt blir du automatisk dekket av en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Du kan også velge å bestille Trygghetspakken for 249 kroner per år, som inneholder tre ulike forsikringer: Identitetstyveri, egenandel ved leiebilforhold og uhell ved nyinnkjøpt vare. Les mer om Trygghetspakken her.

8. re:member app

Gå til App Store eller Google Play, søk på re:member og last ned appen. Den kan aktiveres med BankID eller BankID på mobil. Skriv inn aktiveringskoden i appen og velg deretter en personlig firesifret PIN-kode.

Nå er du klar! Du får både oversikt over saldoen din, transaksjonene dine og du kan søke om økt kredittgrense.

Du kan søke kredittkort her.