Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Hvilket kredittkort er det beste?

Et kredittkort kan være smart å bruke i mange sammenhenger, enten du er på reise eller du vurderer å handle på nett. Med så mange valgmuligheter – hvordan velger du det beste kredittkortet for deg?

I noen tilfeller kan det være lønnsomt å bruke kredittkort. Det er netthandel et godt eksempel på. Kredittkort gir deg økt trygghet og flere rettigheter, samtidig som du får større økonomisk frihet. Du kan betale tilbake alt innen forfall, og unngå renter, eller du kan velge å utsette noe av betalingen. Med riktig kredittkort kan du også få enda flere fordeler, som rabatter og reiseforsikring.

Hvordan finner jeg det beste kredittkortet?

Når du skal søke om kredittkort er det en del tall som teller – dette må du sjekke før du bestemmer deg.

Lang betalingsutsettelse 

En betalingsutsettelse betyr at du kan utsette betalingen din, uten å betale renter.Du bør derfor vurdere å velge et kredittkort som har lang betalingsutsettelse, slik at du får muligheten til å utsette betalingen lengst mulig, dersom du ønsker det. 

Med re:member kredittkort får du inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse

Få og lave gebyrer

Her er det enkelt å gå i fella – gebyrer er nemlig et godt eksempel på at “mange bekker små blir en stor å”. Gebyrene bidrar også til at den effektive renten går opp, altså den renten du faktisk betaler på kredittkortet. 

Disse gebyrene kan være:

  • Årsavgift 
  • Administrasjonsgebyr
  • Betaling av regninger
  • Papirfaktura
  • Minibankuttak

På papirfaktura har kredittkortene fra re:member et gebyr på 45 kroner, men bruker du eFaktura blir dette 0 kroner. Med re:member black kredittkort betaler du ved uttak i minibanken et gebyr på 35 kroner pluss én prosent av uttaket. Med re:member gold betaler du 0 kr for dette. Men det  blir på dette kortet beregnet renter fra dag én ved kontantuttak. Se priser og vilkår her. 

Ved betaling av regninger koster det 35 kr per overføring + 1% av overført beløp. 

Har du kredittkort fra re:member betaler du ingen årsavgift eller administrasjonsgebyr.

Høy kredittramme 

På mange kredittkort starter kredittgrensen fra omtrent 5 000 kroner, og strekker seg opp til 100 000 kr, men også høyere. Her er det likevel viktig å poengtere at selv om du har en høy kredittramme, må du selvsagt ikke bruke mer penger enn du har råd til å betale tilbake. Likevel: Jo høyere kredittrammen din er, desto mer økonomisk frihet får du dersom det kommer store uforutsette utgifter. 

Med re:member kan du få en kredittramme på opptil 150 000 kroner.  

Lavest mulig effektiv rente 

Når du skal ha kredittkort bør du i tillegg til å vite hva den nominelle renter er, også ha et forhold til den effektive renten. Den effektive renten er renten som inkluderer alle gebyrer, slik at du enkelt kan sammenligne kredittkortene med hverandre. 

re:member black kredittkort har en effektiv rente på 25,4 %, og re:member gold kredittkort har effektiv rente på 18,4 %.

Forsikring inkludert

Det er mange som tror at de automatisk har reiseforsikring når de har et kredittkort – det er ofte ikke tilfelle. Her er det derfor viktig at du sjekker nøye, slik at du unngår å komme i en uheldig situasjon. 

Hos re:member er reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minst halvparten av reisen med kortet. 

Rabatt på handel og i nettbutikker 

De fleste kredittkort tilbyr rabatter eller cashback, men disse varierer. Også her bør du undersøke hvilke rabatter du får, da det kan være store summer å spare på å velge riktig. Et godt tips når du handler på nett er å ikke bruke bankkort, men kredittkort – da sikrer du deg mot svindel

Med re:member får du gjennom fordelsprogrammet re:member reward opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker. Så planlegger du å handle på nett, så kan du spare penger på kjøpet.

re:member – det beste kredittkortet for deg?

re:member kan altså være det beste kredittkortet for deg, og et du kanskje vurderer å  skaffe deg i 2021. Om du ikke allerede har et kredittkort fra re:member, kan du søke om re:member black kredittkort, eller et re:member gold kredittkort.

Her kan du se re:members priser og vilkår