Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Best kredittkort til netthandelen?

Handler du mye på nettet, er du kanskje godt klar over at det lønner seg å bruke et kredittkort. Du vet sikkert at det er en tryggere måte å betale på, men vet du at det også er en del penger å spare på å bruke kredittkortet fra re:member når du handler på nett?

Er du interessert i det nyeste fotoutstyret på markedet, eller liker du å shoppe de siste trendene på klær og sko, lønner det seg ofte å handle på nettet fremfor i en vanlig butikk. Da er det lurt å bruke et kredittkort, og ikke ditt vanlige bankkort. Men hva er beste kredittkort til slikt bruk?

Det finnes mange å velge mellom, men et godt alternativ er et kredittkort fra re:member. Med kredittkort fra re:member kan du være trygg på netthandelen og du sikrer deg mot useriøse aktører. Hvis varen du har bestilt aldri dukker opp eller om du blir svindlet, kan kortutsteder hjelpe deg med å få erstatte tapet.

Best kredittkort

Hva er beste kredittkort til netthandelen?

Uansett hva du tråler nettbutikkene for å finne, er det høy sannsynlighet for at kredittkortet fra re:member vil kunne gi deg et godt tilbud på varen du søker. Du får nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward og kan benytte deg av flere gode rabatter og kampanjetilbud blant over 200 nettbutikker.

Nettbutikkene som er en del av re:member reward gir deg som har re:member kredittkort ulike rabatter når du handler. Denne rabatten trekkes fra på din neste faktura fra oss.

Fordelsprogrammet inkluderer det meste du kan tenke deg, og her finner du alt fra klær, sko og sminke, til hjemmeelektronikkfotoutstyr og sportsutstyr. På grunn av dette kan re:member være et av de beste kredittkortene for netthandelen din. For å kunne benytte deg av rabattene, som kan gi deg opptil 25 % avslag, må du være logget inn og handle gjennom re:member reward og betale med re:member-kortet.

Rabatt på hotell

Med re:member reward får du rabatter på ulike reiserelaterte nettbutikker, hvor du finner rabatter på både hotell og flyvninger.

Det følger også med en rekke andre fordeler med kredittkortet fra re:member. Du betaler for eksempel ingen årsavgift og velger din egen PIN-kode. Og med over 32 millioner brukersteder rundt om i verden kan det så og si brukes over alt.

Uansett om du handler mye på nettet eller ikke, kan re:member være et godt valg og mulig det beste kredittkortene til ditt bruk. Søk om et kredittkort fra re:member, så kan du dra nytte av alle de gode rabattene ved neste netthandel.