beste-kredittkort.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Hvilket kredittkort er det beste

Et kredittkort kan være smart å bruke i mange sammenhenger, enten du er på reise eller du vurderer å handle på nett. Med så mange valgmuligheter – hvordan velger du det beste kredittkortet for deg?

I noen tilfeller kan det være fornuftig å bruke kredittkort. Det er netthandel et godt eksempel på. Kredittkort gir deg økt trygghet og flere rettigheter, samtidig som du får større økonomisk frihet. Du kan betale tilbake alt innen forfall, og unngå renter, eller du kan velge å betale tilbake deler av beløpet senere. Med riktig kredittkort kan du også få enda flere fordeler, som rabatter og reiseforsikring.

Hva bør jeg vurdere for å finne det beste kredittkortet?

Når du skal søke om kredittkort er det en del tall som teller – dette må du sjekke før du bestemmer deg.

Lang rentefri kreditt

Hvor lang rentefri kreditt du får på kredittkortet ditt, vil si hvor lang tid du kan vente med å betale, uten å betale renter. Du bør vurdere å velge et kredittkort som har en lang periode med rentefri kreditt, slik at du får muligheten til å utsette betalingen lengst mulig, dersom du ønsker det. 

Med re:member kredittkort får du eksempelvis inntil 45 dagers rentefri kreditt

Få og lave gebyrer

Her er det enkelt å gå i fella – gebyrer er nemlig et godt eksempel på at "mange bekker små blir en stor å". Gebyrene bidrar også til at den effektive renten går opp, altså den faktiske kostnaden du betaler for kredittkortet. Du bør derfor se etter er et kort med få og lave gebyrer, spesielt på de tingene som betyr noe for deg.

Slike gebyrer kan blant annet være:

  • Årsavgift 
  • Administrasjonsgebyr
  • Papirfaktura
  • Betaling av regninger
  • Minibankuttak

Hvis man tar re:member som et eksempel, så betaler du ingen årsavgift på våre kredittkort. Ved papirfaktura betaler du et gebyr på 45 kr, men bruker du eFaktura blir dette 0 kroner. Ved betaling av regninger koster det 35 kr per overføring + 1 % av overført beløp. 

Med re:member black kredittkort betaler du ved uttak i minibanken et gebyr på 35 kr pluss én prosent av uttaket. Med re:member gold betaler du 0 kr for dette. Men på dette kortet blir det beregnet renter fra dag én ved kontantuttak. 

Høy kredittramme 

På mange kredittkort starter kredittgrensen fra omtrent 5 000 kroner, og strekker seg opp til 100 000 kr, men også høyere. Her er det likevel viktig å poengtere at selv om du har en høy kredittramme, må du selvsagt ikke bruke mer penger enn du har råd til å betale tilbake. Likevel: Jo høyere kredittrammen din er, desto mer økonomisk frihet får du dersom det kommer store uforutsette utgifter. 

re:member tilbyr eksempelvis en kredittramme på opptil 150 000 kroner.  

Lavest mulig effektiv rente 

Når du skal ha kredittkort bør du i tillegg til å vite hva den nominelle renter er, også ha et forhold til den effektive renten. Den effektive renten er renten som viser den faktiske kostnaden av kreditten inkludert alle gebyrer, slik at du enkelt kan sammenligne kredittkortene (og kostnadene ved disse) med hverandre. 

re:member black kredittkort har eksempelvis en effektiv rente på 29,89 %, og re:member gold kredittkort har effektiv rente på 18,50 %.

Forsikring inkludert

Det er mange som tror at de automatisk har reiseforsikring når de har et kredittkort – det er ofte ikke tilfelle. Her er det derfor viktig at du sjekker nøye, slik at du unngår å komme i en uheldig situasjon. 

Som et eksempel får du hos re:member reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minst halvparten av reisen med kortet. 

Rabatt på handel og i nettbutikker 

De fleste kredittkort tilbyr rabatter eller cashback, men disse varierer. Også her bør du undersøke hvilke rabatter du får, da det kan være store summer å spare på å velge riktig. Et godt tips når du handler på nett er å ikke bruke bankkort, men kredittkort – da sikrer du deg mot svindel

Med re:member får du gjennom fordelsprogrammet re:member reward opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker. Så planlegger du å handle på nett, så kan du spare penger på kjøpet.

re:member – det beste kredittkortet for deg?

re:member kan altså være det beste kredittkortet for deg, og et du kanskje vurderer å skaffe deg i 2021? Om du ikke allerede har et kredittkort fra re:member, kan du søke om re:member black kredittkort, eller et re:member gold kredittkort.

Her kan du se re:members priser og vilkår.