kontaktlos-betaling-laserprint.jpg
Nettbanken

I nettbanken har oversikt over ditt kundeforhold, og kan selv utføre en rekke tjenester. 

Logg inn i nettbanken.

For deg som har et re:member kredittkort

re:member kredittkort fungerer like bra til netthandel, som det gjør på reise. Med kredittkortet kan du betale med Apple Pay, du får reiseforsikring inkludert om du betaler minst 50 % av reisen med kortet, og du kan etter 6 måneder søke om å øke kredittgrensen din. Les mer om dette, og andre fordeler med kortet under.

Øke kredittgrensen

Du kan søke om å øke kredittgrensen på kredittkortet ditt i nettbanken eller i re:member-appen. Merk at du må ha hatt kortet i minst seks måneder før du kan søke om dette.

Rentefri kreditt

Med re:member kredittkort har du inntil 45 dagers rentefri kreditt. Det betyr at du ikke betaler renter på det du har brukt før det har gått inntil 45 dager.

eFaktura

Med eFaktura får du regning tilsendt i nettbanken til din bankforbindelse i stedet for at denne kommer i posten. Da slipper du også papirfakturagebyret på 45 kr.

Betal med Apple Pay

Apple Pay er en kontaktløs, trygg og enkel måte å betale på for deg som har iPhone eller en annen kompatibel Apple-enhet. 

Betal med Google Pay

Med Google Pay kan du betale trygt og kontaktløs med mobil og enheter som støtter Android. 

Sikker betaling

Ditt re:member-kort er koblet opp mot Mastercard SecureCode, som brukes til sikker identifisering av kortholder ved netthandel. 

re:member app

Du får tilgang til re:member-appen, hvor du blant annet får oversikt over saldo og transaksjoner, du kan betale regninger eller se faktura. Perfekt når du er på farten.

Trygghetspakken

For kun 249 kroner per år kan du få Trygghetspakken som omfatter følgende forsikringer: ID-tyveri, egenandel ved leiebil, og uhell etter varekjøp.

Reiseforsikring

Så lenge du belaster minst 50 % av reisens transportkostnader på kredittkortet har du reiseforsikring inkludert automatisk. Avbestillingsforsikring er også inkludert. 

Betalingsfri måned

Noen ganger kan man ha behov for å utsette betalingen av kredittkortregningen. Ønsker du en betalingsfri måned kan du søke om dette i nettbanken eller i appen.

remember-reward.jpg

re:member reward

re:member reward er et fordelsprogram for deg med re:member kredittkort. Planlegger du å handle på nettet, husk å benytte deg av rabattene du finner der. Du får opptil 20 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker, så her kan du spare penger.