paskeaktiviteter.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Stor guide til påskeaktiviteter i Oslo

Om du bor i Oslo eller vurderer å ta turen dit i påsken, er det ingen grunn til å kjede seg. Hovedstaden vår har nok å by på av påskeaktiviteter, og vi har laget en egen guide til ulike påskeaktiviteter i Oslo for påsken 2022.

Selv om mange velger å sprade rundt i Syden i påsken, eller spenne på seg nysmurte ski og gå over Hardangervidda eller suse ned bakkene på Trysil, er det faktisk slik at de fleste av oss blir i hjemme i påsken. Vi bruker tiden på de vi er glad i, gjør ting vi liker eller tar endelig fatt på arbeidet vi har ventet på å gjøre – som å pusse opp for eksempel.

Påskeaktiviteter i Oslo

Det finnes nok av påskeaktiviteter av ulik art i Oslo. Den kjære hovedstaden vår får en helt egen stemning som er verdt å oppleve. Uansett om du kun er på besøk eller har bodd her hele livet, kan det være spennende å oppdage nye steder og områder av byen du ikke har tid til ellers. Enten du vil vandre i bygatene, slikke sol eller ta en siste skitur i Marka, finnes det mange tilbud til deg, her noen av de:

  • Skulle du ønske litt kulturelt påfyll holder flere museer i Oslo åpent i påsken. Blant dem finner du museene på Bygdøy. Dersom du ikke har vært på Kon-Tiki museet eller Norsk Folkemuseum har du muligheten i påsken.  

  • Er du ute etter en annerledes påskeaktivitet kan det være morsomt å ta turen til Oslo Reptilpark som holder åpent hver dag i påsken. I St. Olavsgate 2 kan du se reptiler på nært hold, se fôringsshow og hilse på krypende pytonslange.

  • For mange som tilbringer påsken i byen, har det også blitt en tradisjon å dra på kino. Derfor har påsken blitt en høytid for kinopremierer. En kinotur kan sikre deg at du ser filmene før vennene dine som dro på fjellet.

  • Selv om du ikke skal til Syden kan det være deilig å plaske i varmt vann. En kort togtur unna Oslo finner du Drammensbadet og Risenga Svømmehall i Asker. Dette er em ypperlig påskeaktivitet dersom du har små barn, her kan hele familien kose seg med vannsklier, boblebad og stupebrett.

  • Har du lyst til å spenne på skia selv om du har bypåske, er ikke veien lang til Oslo Vinterpark. Her er det fullt program hele påsken. Liker du ikke å stå på ski, kan du nyte sola og være med på afterski.

Skulle værgudene vise seg å være vrange, kan du alltids late som om du har vært heldigere med været enn du faktisk har. Du kan være like solbrun i ansiktet som de som har vært på fjellet ved å jukse litt. Enten det er ved hjelp av spraytan eller solarium.

Påskeaktiviteter i Oslo

Hva er åpent i Oslo i påsken?

Det er fort gjort å tenke at Oslo er en betongørken i påsken der ingenting er åpent, men det stemmer aldeles ikke. Selv om mange tar seg noen velfortjente feriedager i påsken, finnes det flere vannhull og spisesteder du kan nyte i påsken. Disse holder åpent i påsken:

  • Ekebergrestauranten har åpent fra klokken 11 til 23 på påskeaften, og ellers i påsken fra klokken 12 til 21. Her kan du nyte uteserveringen med en fantastisk panoramautsikt over Oslofjorden.

  • Grefsenkollen restaurant har riktignok stengt restauranten, men de holder likevel åpent for lunsj, kaffe og bakverk gjennom hele påsken.

  • Lorry er klassisk, brunt og har ikke minst en veldig koselig atmosfære. Restauranten bak slottet har kanskje flest ulike ølsorter av alle Oslo-puber.

  • Mathallen kan by på flere hyggelige påskeaktiviteter for store og små, og holder åpent til og med påskeaften.

Benytt deg av rabatter

Dersom du har et re:member kredittkort – husker du å benytte deg av de gode tilbudene og rabattene du får gjennom fordelsprogrammet? I tillegg til at du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt og 45 dager rentefri betalingsutsettelse, får du nemlig også tilgang til fordelsprorgammet re:member reward som gir deg rabatter i opptil 200 butikker.

Skulle du ønske å søke om et kredittkort fra re:member, husk at det følger en rekke gode fordeler med kredittkortet. Blant annet reise- og avbestillingsforsikring når du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet. 

God bypåske!