refinansier-uten-sikkerhet.jpg

Søk om refinansiering

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Refinansiering uten sikkerhet

Gjeld fra ulike smålån og kredittkort kan begrense økonomien. I tillegg kan en regning her og en regning der, være vanskelig å holde styr på. Refinansiering uten sikkerhet kan være løsningen, og her kan du lese hvordan du kan få bedre økonomisk kontroll.  

De færreste av oss har kun ett lån. Ofte har vi både hus- og billån, i tillegg noen smålån og kredittkortgjeld. Det kan være vanskelig å holde styr på alt, og det er viktig å huske på at det kan medføre mange kreditorer å forholde seg til, unødvendig høy rente og mange avdrag. Glemmer du å betale forpliktelsene, kan også lånene ende opp med å bli mye dyrere enn nødvendig.

Hva er refinansiering uten sikkerhet?

Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å betale ned gjelden du har. Det kan være både små og store lån, kredittkortgjeld, handlekontoer og andre former for avbetalingsordninger. I grove trekk betyr refinansiering uten sikkerhet at det er en omprioritering av et lån med en hensikt om å oppnå bedre vilkår på eksisterende lån. At det nye lånet du så tar opp for å nedbetale de andre, er uten sikkerhet, betyr at du ikke behøver å ha pant i eiendeler som for eksempel boligen din.

Les mer om hva refinansiering er her.

Tre fordeler med refinansiering uten sikkerhet fra re:member

Refinansiering uten sikkerhet fra re:member kan være både praktisk og lønnsomt. Her får du tre gode fordeler med å refinansiere:

1. God oversikt

Når du har mange kreditorer å forholde deg til, kan det være vanskelig å huske alt – og kanskje du til og med tror du har betalt en regning, men glemt den. Dersom dette skjer blir lånene enda dyrere enn de trenger å være.

Du risikerer i tillegg å få en betalingsanmerkning om du glemmer låneforpliktelsene, og ikke følger opp inkassovarsel. En betalingsanmerkning kan resultere i at du får avslag når du søker om kreditt, lån eller ønsker å tegne et nytt abonnement. Ved å refinansiere lån vil du få en bedre oversikt, da du kun forholder deg til én kreditor.

2. Spare penger

Dersom du har mange smålån og kreditter med høy rente, kan du med refinansiering spare penger. Dersom du søker om et refinansieringslån hos re:member og den blir godkjent, så vil du få et tilbud som gir deg bedre betingelser (lavere totalkostnad).

Refinansiering av gjeld kan derfor være en god idé og du kan samle smålån til ett lån og spare alle ekstrautgiftene.

3. Lengre nedbetalingstid

I noen tilfeller kan du få lengre nedbetalingstid ved å søke om refinansiering uten sikkerhet. I tillegg til at denne øker, blir det færre renteutgifter og du vil få en mer økonomisk frihet i hverdagen. Det vil lønne seg å sette opp en fornuftig nedbetalingsplan slik at du til enhver tid er klar over hvor mye midler du råder over, og hvor mye du kan betale i måneden.

Les også om hvordan du kan refinansiere kredittkort her.

Refinansiering uten sikkerhet fra re:member

Hos re:member kan du søke om opptil 500 000 kroner i lån for å refinansiere gammel gjeld. Renten er på mellom 7,95 % og 20,70 %. Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering. Du vil også få en oversiktlig nedbetalingsplan slik at du alltid vet hva du skal betale.