refinansiering-av-gjeld-2.jpg

Søk om refinansiering

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Refinansiering av gjeld

Det finnes mange fordeler med refinansiering av eksisterende lån og gjeld. Blant annet kan spare penger ved at totalsummen blir lavere, og du får bedre oversikt over økonomien din. Her får du alle fordelene med refinansiering av gjeld.

Refinansiering betyr å ta opp et lån for å betale ned gjeld. Det kan være gamle lån, kredittkortgjeld eller andre typer smålån. Du lurer kanskje på hva forskjellen på refinansiering og et forbrukslån er? I bunn og grunn er det liten forskjell, men prosessen er litt annerledes når det kommer til refinansiering av gjeld. Lånegiver sørger for å betale ned lånene du oppgir i lånesøknaden. Det vil si at du ikke får utbetalt pengene på din egen konto. Du sparer både tid og arbeid, samtidig som det er tryggest for både deg og lånegiver.

Hvordan refinansiere gjeld?

Enten det er snakk om forbrukslån, handlekonto, kredittkort eller andre former for avbetalingsordninger kan det være mye penger å spare på refinansiering av gjeld. Pengene du sparer kan du bruke til å betale ned bilen eller boligen raskere, eller bare ha litt større handlingsrom i familieøkonomien.

Hvis du tar med sofaen du har på nedbetaling, privatlånet, oppussingslånet og kredittkortgjelden du har, og regner sammen hvor mye du du betaler i termingebyrer, vil du kunne se om refinansiering er et fornuftig alternativ for deg. Bruk lånekalkulatoren for å sammenlige. Renten du får er basert på en individuell kredittvurdering som blir gjort når du søker om å refinansiere.

Les også om refinansiering uten sikkerhet her.

Fordeler med refinansiering av gjeld  

Det finnes mange fordeler med refinansiering av gjeld, og det er en av de enkleste måtene å spare penger på. Med mange smålån og gjeld er det tilsvarende mange gebyrer og utgifter, men ved å samle lån kan du spare mye på renteutgifter. I tillegg har du kun én faktura å forholde deg til. Dette er de største fordelene med å refinansiere lån:

  • Du får bedre oversikt over økonomien

  • Du kan få lavere rente

  • Du får færre avdrag og gebyrer

  • Du kan få lengre nedbetalingstid

  • Du har kun én kreditor å forholde deg til

  • Du får lavere totalkostnad

Søk om refinansiering  

re:member forbrukslån lar deg låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Da slipper du også unna mange gebyrer, avgifter og utgifter siden du betaler et fast beløp til kun ett sted.

Å søke om refinansiering hos re:member er helt uforpliktende. Prøv gjerne re:member lånekalkulator for å se hvor hvor mye lånet koster deg i måneden og om det lønner seg å refinansiere gjelden din.