refinansiere-kredittkort2.jpg

Søk om refinansiering

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Refinansiere kredittkort

Har du gjeld hos ett eller flere kredittkort, kan du spare titusener av kroner i året på å refinansiere kredittkortgjelden med et forbrukslån med gunstigere rente.

Kredittkort kan være smart å bruke ved flere anledninger. Blant annet anbefaler Forbrukerrådet at du betaler reiser med kredittkort – men det forutsetter at du betaler gjelden i tide. Gjør du ikke det, begynner rentene å løpe.

Lavere rente ved å refinansiere kredittkort

Mens gjennomsnittlig effektiv rente på kredittkort og ulike handlekontoløsninger ligger på rundt 25 %, ligger tilsvarende rente på forbrukslån på 15 %. Det betyr at hvis du for eksempel har en samlet kredittkortgjeld på 200 000 kroner, vil du spare 20 000 kroner i året på å refinansiere kredittkortgjelden.

Les også vår artikkel om refinansieringslån her.

Bedre oversikt med én faktura

Ved å refinansiere kredittkort og handlekontoer med et forbrukslån vil du ikke bare spare penger på lavere renter. Du vil også få en bedre oversikt over din egen økonomi.

Med mange kreditorer kommer det også mange regninger med ulike forfall – som det kan være vanskelig å holde styr på. Ved å refinansiere kredittkort vil du bare ha én faktura å forholde deg til. Det betyr også færre gebyrer.

Da blir det enklere å planlegge din egen økonomi når du har en fast sum å forholde deg til hver måned.

Les også om refinansiering uten sikkerhet her.

Refinansiere kredittkort hos re:member

Har du mange dyre smålån og gjeld, og ønsker å refinansiere kredittkort, har du muligheten hos re:member. Du kan låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Ved å velge refinansiering hos re:member slipper du unna mange gebyrer, avgifter og utgifter siden du betaler ned lånet til ett sted.

Prøv vår lånekalkulator for å se hvor mye lånet vil koste deg i måneden. Renten du blir tilbudt er basert på en individuell kredittvurdering som blir gjort når du søker om refinansiering.